Suporter Club UTA
29-10-2015, 18:39,
#41
RE: Suporter Club UTA
CONVOCATOR ADUNARE GENERALĂ SCU 2 NOIEMBRIE ORA 19!
Se convoacă Adunarea Generală a Suporter Club UTA, în conformitate cu prevederile art. 24 din
Statutul asociaţiei, pentru data de 02 noiembrie 2015, ora 19, la Old Lady`s Pub, strada Poetului, nr.
5, mun. Arad, jud. Arad, având următoarea ordine de zi:
1. Descărcarea de gestiune a Consiliului Director şi prezentarea unui raport de activitate;
2. Alegerea Consiliului Director;
5. Diverse.
Criterii pentru votul în Adunarea Generală și condițiile pentru alegeri:
Au drept de vot membrii care au cotizaţia plătită cel puţin până în luna decembrie 2014, membrii fondatori (de drept prin Statut), membrii actualului Consiliu Director;
Membrii nou înscrişi în asociaţie, după data de 1 octombrie inclusiv, pot dobândi drept de vot la Adunarea Generală cu condiţia achitării sumei de 40 lei reprezentând taxa de înscriere şi cotizaţia pe șase luni (noiembrie 2015 aprilie 2016);
Cotizaţia se poate achita membrilor Consiliului Director cel mult până la ora începerii Adunării Generale;
Totalitatea membrilor cu drept de vot va constitui cvorumul de şedinţă;
Se acceptă delegarea votului conform prevederilor Statutului.
Membrii cu drept de vot prezenţi la AG au dreptul de a fi aleşi în CD;
Candidaturile pentru funcțiile din Consiliul Director se pot depune la membrii actualului Consiliu Director sau pe email la adresa suporterclubuta@yahoo.com, până la începutul ședinței Adunării
Generale; cei interesați vor depune un CV și o scrisoare de intenție în care vor specifica funcția pentru care doresc să candideze;
În cadrul Adunării Generale se vor alege toate posturile Consiliului Director: Preşedinte, Vicepreşedinte, Secretar General, Secretar Executiv și cinci membri.
Răspunde
03-11-2015, 10:04,
#42
RE: Suporter Club UTA
In urma votului de aseara al Adunarii Generale a asociatiei "Suporter Club UTA", conducerea aleasa a asociatiei este urmatoarea:

Presedinte: Dan Proca
Vicepresedinte: Claudiu Negru
Secretar: Laurentiu Albu

Membrii in comitetul director:
1) Colin Mesz
2) Ioan Ardelean
3) Andrei Chis
4) Lucian Cozma
5) Ovidiu Ionescu
6) Dan Vati
Răspunde
27-11-2015, 18:23,
#43
RE: Suporter Club UTA
Suporter Club UTA va organiza și în acest an acțiunea deja tradițională „Moș Crăciun utist”. Îi vom da Moșului fularul alb-roșu cu UTA, care se asortează perfect ținutei sale tradiționale, și îl vom ajuta să împartă cadouri copiilor arădeni. Pe cei care doresc să contribuie financiar la acțiunea noastră îi rugăm vină în peluză la meciul de sâmbătă cu Olimpia Satu Mare și să ia legătura cu Lucian Cozma (telefon 0722-725081) sau Laurențiu Albu (telefon 0721-214451). În săptămânile următoare vom anunța și un program al acțiunilor la care vă invităm să participați în număr cât mai mare.
Răspunde
17-12-2015, 11:10,
#44
RE: Suporter Club UTA
Azi la 18:30 la Atrium mall vor fi premiati sportivii anului din Arad, eveniment la care si UTA va fi premiata dupa foarte multi ani (timp in care ne-am tarat,ne-am chinuit, am "murit" si pana la urma iata am "reinviat") .

Cine are timp deci azi de la 18:30 si doreste sa fie acolo pt UTA, ne vedem la Atrium !
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
16-02-2016, 21:20,
#45
RE: Suporter Club UTA
Scapă UTA de „coada” Bătrâna Doamnă? SCU acționează în instanță a Ministerului Justiției!

Aproximativ 30 de fani ai Campioanei Provinciei s-au întâlnit luni seara, la Old Lady’s Pub, pentru o primă ședință a Suporter Club UTA din noul an. Invitat a fost și Roland Nagy, dar antrenorul principal al „alb-roșiilor” s-a scuzat, având de rezolvat niște probleme personale ce-l țin departe inclusiv de echipa sa în aceste zile. Prin urmare, ordinea de zi a fost puțin schimbată, prioritate având discuția despre schimbarea numelui clubului la Federația Română de Fotbal.

Proca: „Trebuie să ajungem în fața unui judecător”

suputa1E demult știut faptul că majoritatea susținătorilor sunt zgâriați puțin pe urechi de denumiea sub care gruparea fanion al Aradului e înregistrat la Federația Română de Fotbal. În acest sens, SCU, ca și deținătoare a drepturilor federative ale UTA-ei, au făcut toate demersurile de a scăpă de „coada” Bătrâna Doamnă. „Cum clubul funcționează sub formă de ONG, este nevoie să rezervăm numele la Ministerul Justiției. Funcționarii acestora ne-au spus, însă, că există deja o UTA, cea de pe vremea lui Bara și Sandu Ion, care – deși – a intrat demult în faliment nu a fost cu totul dizolvată și, pe cale de consecință, nu ne pot emite o chitanță pe același nume. Degeaba am demonstrat cu acte că suntem deținătorii de drept al numelui de UTA, căci nimeni nu își asumă o semnătură, invocând legea. Prin urmare, vom acționa și noi ca la carte. Prin juristul Alin Cristian Vesa,  vom da în judecată Ministerul Justiției în contencios administrativ și vom ajunge cu speța în fața unui judecător. Cu toate probele în față, ar trebui să avem parte de un verdict pozitiv, după care vom cere un CIS la Ministerul Sportului, ca în final să ajungem la Federație pentru revenirea la numele de UTA. Poate, cârcotașii vor spune acum că avem probleme cu identitatea, că nu putem demonstra că UTA de azi nu e vechea UTA, deținătoare a celor 8 trofe, dar credeți-ne că e doar o chestiune de birocrație. Dacă am fi schimbat forma de organizare a clubului din ONG în orice altceva am fi rezolvat demult această problemă, doar că în acest fel am pierde susținerea financiară a autorităților locale ”, a explicat Dan Proca, președintele SCU.

Lămuriri privind promovarea

Fiindcă UTA e în „cărți” pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc, mulți suporteri au ridicat problema stadionului pe care se va juca în cazul unei promovări. „Există o prevedere clară în regulament, ce prevede că echipele nou promovate au un termen de grație de trei ani de zile în care își pot pune la punct stadionul conform standardelor impuse de Federație. În cazul în care echipa termină pe loc promovabil, din câte știu eu, Primăria va face lucrări de modernizare a stadionului Motorul, dar – totodată – trebuie făcute îmbunătățiri etapizate. La Arad nu va mai fi cazul, căci noul stadion Francisc Neuman va fi gata în termenul dat de FRF. Prin urmare, nu vom juca nici la Timișoara și nici în alte orașe, ci la Arad. Cât despre oportunitatea promovării, cred că nu mai există dubii. Odată cu trecerea la o singură serie în Liga a 2-a, cheltuielile cresc pînă la nivelul primului eșalon, pe când încasările, dacă luăm numai drepturile TV, aproape 1 milion și jumătate de euro, față de 10-15 mii cât se dau anul acesta, nu se compară”, a mai punctat Proca.

Memorialul Bonihady în luna aprilie?

Pe finalul acestei luni,  ar fi trebuit să aibă loc cea de-a patra ediție a campionatului de fotbal între licee, organizat în memoria lui Ladislau Bonyhadi. Fostul mare fotbalist al UTA-ei este deţinătorul la zi al recordului de goluri marcate într-un singur sezon de Liga I: 49 goluri în campionatul 1947-1948. „Fiindcă în anii precedenți am întâmpinat ceva probleme legate de vacanța elevilor, ne-am gândit că ar fi mai oportun să amânăn pentru luna aprilie turneul. Poate chiar în săptămâna în care sărbătorim 71 de ani de la nașterea clubului, dar asta numai dacă și parterenerii noștri, în special Inspectoratul Școlar Județean, sunt de acord cu acest lucru”, a încheiat Proca.
http://sportarad.ro/scapa-uta-de-coada-b...justitiei/
Răspunde
18-02-2016, 20:44, (Ultima modificare: 18-02-2016, 20:46 de Oli.)
#46
RE: Suporter Club UTA
Mâine ,vineri ,îi voi avea invitați în studioul Reprizei de sport de la Radio Joy FM Arad, pe Dan Proca, președintele Asociației Suporter Club  UTA și pe Colin Mesz , membru în conducerea acestei asociații.
De la ora 13,05 , vă așteptăm stimați ascultători să interveniți și dumneavoastră la nr. de telefon 0357 08 99 01 cu propuneri, întrebări, discuții. ” Repriza de sport” de pe 93,4 vă așteaptă!
http://sportarad.ro/uta-simplu/
Răspunde
24-02-2016, 13:11,
#47
RE: Suporter Club UTA
Mâine, joi 25 februarie, ora 18.00, întâlnire la Old Ladys Pub cu Roli Nagy și stafful tehnic.

Chiar Roli ne-a contactat pentru întâlnirea asta, pentru că nu a putut să ajungă la cea convocată de noi zilele trecute, așa că faceți un efort și veniți cât mai mulți.
Răspunde
26-02-2016, 15:49,
#48
RE: Suporter Club UTA
Roli Nagy, Cristi Păcurar, Cristi Todea şi Dan Ţapoş au avut amabilitatea să discute cu noi despre ceea ce urmează în sezonul de primăvară ce va începe sâmbătă, prin meciul de la  ora 11.30 contra celor de la FC Braşov. Ne-au asigurat că vor depune toate eforturile pentru a câştiga fiecare meci, fiind încrezători în potenţialul de grup al echipei noastre. La rândul nostru, le-am transmis că cel puţin din punctul de vedere al Suporter Club UTA şi al grupului organizat de suporteri din peluză, nu va exista presiune pentru obţinerea promovării, pentru noi fiind mult mai important că UTA există, este un club stabil şi că, treptat, îşi recâştigă din ce în ce mai mult încrederea şi respectul iubitorilor de fotbal din Arad şi din ţară. Le dorim succes şi mult spor la treabă tuturor celor care lucrează în cadrul clubului, de la juniori la stafful administrativ, şi îi felicităm pentru toate eforturile pe care le fac pentru UTA!

Din păcate, munca celor din club este în continuare efectiv sabotată de responsabilii cu întreţinerea bazelor sportive ce aparţin de primărie prin lipsa lucrărilor necesare de întreținere a suprafețelor de joc de pe terenurile Motorul, Sânicolau Mic, ICRTI, dar și printr-o obtuzitate nesimțită de-a dreptul. Suntem nevoiţi să-l aducem din nou în discuţie pe acelaşi  Marin Dugăeşescu, cel care prin inactivitatea sa a făcut ca UTA să nu se antreze în Arad în această perioadă de pregătire, la fel ca și în anii precedenți. De când Dugăeșescu este șeful bazelor sportive din Arad, nimeni nu mai are voie să le folosească în niciun anotimp, și nici nu se iau măsuri pentru îmbunătățirea lor. Astfel s-a ajuns în situaţia halucinantă în care jucătorii UTA-ei nu au avut ocazia să calce iarba terenului Motorul nici măcar în preziua primului meci din sezon, pentru a nu distruge terenul care oricum se va prezenta într-o stare foarte proasă la ora meciului cu FC Brașov! Oare ce echipă care se respectă se mai află în situaţia noastră? Ne întrebăm cu această ocazie următoarele:
    1. Cetăţeanul Marin Dugăeşescu urăşte tot ce înseamnă UTA sau fotbalul arădean? Dacă antrenorul echipei îşi asumă responsabilitatea de a face un antrenament pe terenul Motorul cu săptămâni înainte de primul meci oficial, de ce nu este lăsat? UTA a fost nevoită să găsească tot felul de terenuri din câmp pentru antrenamente, cele din Arad fiind ori impracticabile, ori având accesul interzis pentru echipa fanion a orașului, de altfel singura echipă de fotbal care a mai rămas în Arad. 
    2.  Angajatului Primăriei Municipiului Arad, Marin Dugăeşescu, i se permite să aducă prejudicii financiare instituţiei prin refuzul de a da curs unei cereri de închiriere contra cost a unei baze sportive? 

Amintim că Suporter Club UTA a depus la Primărie sesizări cu privire la starea precară a bazelor sportive pe care le poate folosi UTA, subliniind în mod special activitatea dăunătoare UTA-ei a lui Marin Dugăeşescu şi cerând superiorilor săi să-i evalueze activitatea şi să-l sancţioneze. Nu am primit răspuns, nu s-a luat nicio măsură, individul e tot acolo şi are un comportament abuziv și neprofesionist.

Situaţia este deja absurdă, dar rezolvarea rămâne destul de simplă: ori pleacă Dugăeşescu, ori e dat afară, ori i se dă altceva de făcut.

Pentru noi doar UTA contează!
Răspunde
17-10-2016, 23:22,
#49
RE: Suporter Club UTA
Suporterii îl susțin pe Roșu și i-au vorbit despre importanța derby-ului cu Poli


Se spune că nu e pentru cine se pregătește, ci pentru cine se nimerește. În cazul de față vorbim despre întâlnirea de vineri, de la Old Lady’s Pub, programată inițial pentru a se clarifica niște lucruri legate de relația vestiar (antrenori, jucători) și suporterii UTA-ei după evenimentele de la finalul confruntării cu Juventus București, dar și din timpul meciului de Cupă, cu Becicherecu Mic, dar ordinea de zi a fost schimbată odată cu „ștafeta” Nagy – Roșu la nivelul băncii tehnice. Așadar, la localul de pe Poetului, au ajuns antrenorul Laurențiu Roșu, preparatorul fizic, Francisco Ignacio Martinez Cabrera și Alexandru Meszar, omul din spatele proiectului UTA.

„Sprijin și răbdare”

S-a vorbit de ambele părți, dar prim-planul l-au avut susținătorii. „I-am făcut o scurtă istorie domnului Roșu, a existenței noastre ca entitate și aici mă refer la Suporter Club UTA. I-am spus că am trecut prin momente mult mai grele, în care se punea în discuție existența clubului, iar acum, prin comparație, lucrurile sunt stabile și, din punctul nostru de vedere, al familiei UTA, merg într-o direcție bună.  Sigur, și nouă ne-ar plăcea ca echipa să fie mai sus în clasament și să joace un fotbal mai bun, dar sperăm ca dânsul să ne ajute în acest sens. I-am promis sprijin și răbdare, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Roland Nagy. De abia sâmbăta trecută, în ultimele minute ale meciului cu Juventus s-a strigat <<Demisia!>> în galerie și nu din partea tuturor. Au fost voci răzlețe ce au iscat mici neînțelegeri printre noi. Iar dacă cei din conducerea clubului au decis să schimbe antrenorul, noi, cei de la Suporter Club UTA, sau majoritatea noastră, o susținem. Îi mulțumim și noi lui Roli Nagy pentru tot ceea ce a făcut pentru UTA, pentru promovări și pentru rezultatele excelente din stagiunea trecută, dar viața merge înainte”, a menționat Dan Proca.

Achiziții rapide sau în iarnă

Președintele SCU ne-a mai mărturisit că șefii clubului i-au pus la dispoziția noului antrenor, cum – de fapt – s-a întâmplat și cu Nagy, o listă de posibile achiziții. „Conducerea clubului e dispusă să aducă cel puțin 4-5 jucători cât mai repede, cu condiția ca aceștia să corespundă așteptărilor antrenorului. Dacă nu, cel târziu în iarnă, lotul va fi întărit având un <<bazin>> de selecție mai mare”, ne-a mai mărturisit Proca.

Punctele cu Poli – esențiale

Ajungând la viitoarele partide, inevitabil, fanii au ajuns la derby-ul cu ASU Poli, de pe 12 noiembrie, de la Arad. „Pe hârtie, programul e bun, dar poate apărea și reversul medaliei, căci există așteptări pentru o serie de rezultate bune. Dar, ceea ce ne interesează pe noi în mod deosebit este meciul cu Poli. I-am și comunicat domnului Roșu că acela trebuie câștigat cu orice preț, am încercat să-i transmitem de pe acum importanța acelui joc”, a adăugat președintele Suporter Club UTA.

La sugestia susținătorilor „alb-roșii”, conducerea clubului fanion al Aradului iau în calcul punerea în comercializare a unui „pachet” de bilete pentru trei confruntări oficiale pe „Motorul” în care să intre și meciul cu ASU Poli. Sau dacă se merge pe varianta clasică, fiindcă solicitarea de tichete pentru „ciocnirea” cu timișorenii va fi mare, cel mai probabil marea parte a lor se vor vinde la Old Lady’s Pub în săptămâna jocului.
http://sportarad.ro/suporterii-il-sustin...i-cu-poli/
Răspunde
06-10-2017, 8:36,
#50
RE: Suporter Club UTA
De astazi inainte eu nu mai sunt membru SCU. In vara mi-am depus demisia din calitate de vicepresedinte, astazi ies definitiv din asociatie.
Răspunde
08-10-2017, 17:29, (Ultima modificare: 08-10-2017, 17:30 de micutu.)
#51
RE: Suporter Club UTA
Pe bune ca nu eram curioși, dar , serios, că ne-ai dat o veste bună . Smile))))
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)