Meciuri amicale in sezonul 2013-2014
04-04-2014, 16:04, (Ultima modificare: 04-04-2014, 21:38 de Kidu.)
#1
Meciuri amicale in sezonul 2013-2014
Ineul și UTA pregătesc derby-urile din weekendul următor

Cum echipa zărăndană are etapă liberă în Liga a 3-a, iar UTA va disputa un simplu antrenament cu public în compania Forestei Sînpetru German în această seară (ora 19) în Calea Aurel Vlaicu, cele două echipe și-au dat întâlnire pentru un meci amical, elocvent pentru derby-urile de la finalul săptămânii viitoare. Ineul o găzduiește pe Național Sebiș pentru biletele de play-off, iar „alb-roșii” merg la Pecica pentru finala campionatului.

„Alb-albaștrii” chiar doresc să știe unde se află după eșecul de la Dej și remiza internă cu Turda, iar echipa lui Nagy e un adversar redutabil. „Chiar dacă UTA are meci oficial în această seară, cred că mulți dintre titulari vor juca împotriva noastră. Va fi un joc util pentru ambele formații, sunt convins de asta”, a spus Adrian Abrudean despre partida de verificare de sâmbătă dimineață, de la ora 11, de pe arena „Motorul” din Aradul Nou. Confruntându-se cu o întindere musculară, Băd va reveni la pregătire de abia de luni pentru a fi apt pentru meciul cu sebișenii, dar, în rest, tot lotul e valid.

Până una alta, antrenorul Ineului e interesat de jocul din această după-amiază, de la Sebiș, acolo unde evoluează următorul său adversar și FC Zalău, una dintre contracandidatele la ocuparea ultimelor locuri de play-off. „Nu sunt foarte interesat de rezultatul de la Sebiș, pe mine mă interesează echipa mea. Dacă noi batem Sebișul etapa următoare mergem în play-off, indiferent de ceea ce se întâmplă pe celelalte terenuri”, mai spune „Știli” Abrudean.

(http://www.sportarad.com)
Răspunde


Mesaje în acest subiect
Meciuri amicale in sezonul 2013-2014 - de |R|O|B|I| - 04-04-2014, 16:04

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)