Tenis de masa
17-09-2017, 15:46, (Ultima modificare: 17-09-2017, 15:46 de Crishu.)
#2
RE: Tenis de masa
http://www.prosport.ro/alte-sporturi/ten...e-16731173

România s-a calificat în finala Campionatului European la tenis de masă! Tricolorele n-au oferit nicio speranţă echipei Rusiei: 3-0 în semifinale

Evoluţia tricolorelor

Eliza Samara vs Yana Noskova – 3:2
Daniela Dodean Monteiro vs Polina Mikhailova – 3:0
Bernadette Szocs vs Olga Vorobeva – 3:1
Echipa Romaniei este compusă din: Eliza, Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Irina Ciobanu. Antrenor: Viorel Filimon.

”Povestea europenelor a început cu dorinţa noastră declarată de a învinge toate obstacolele şi de a ne demonstra nouă înşine că suntem cei mai buni. Conştienţi de valoarea noastră, fără să fim însă aroganţi, ne-am propus să trecem de fiecare meci fără să ne subestimem adversarul, dar obligându-l prin joc să ne recunoască superioritatea. Aşa am ajuns în finală. În finala celei mai frumoase probe, proba pe echipe, cea care dă proiecţia unei imagini, ROMÂNIA! Sunt mândră să fac parte dintr-o echipă care îmi este o a doua familie. HAI România!”, a declarat Beatrice Romanescu, PR & Marketing, Federaţia Română de Tenis de Masă.

În finala programată duminică, România va înfrunta echipa Germaniei, care a eliminat Olanda cu 3-2, după ce a fost condusă cu 1-0 şi 2-1. Germania are în componenţă două jucătoare de origine chineză, pe Shan Xiaona şi Han Ying.

Echipa feminină a României are trei titluri europene în palmares, dar ultimul a fost obţinut în urmă cu 12 ani. Germania a fost campioană la ultimele trei ediţii pe echipe, iar în total deţine 7 medalii de aur.Printre singurele sporturi la care mai ridicam capul in lume. Felicitari aradencei noastre Daniela, felicitari intregii echipe si sper sa reuseasca sa castige finala.
Hai Romania
Răspunde


Mesaje în acest subiect
Tenis de masa - de |R|O|B|I| - 02-05-2014, 17:15
RE: Tenis de masa - de Crishu - 17-09-2017, 15:46

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)