Etapa #31: UTA - POLI (24.04.2018, ora 17:00, Digi Sport 1)
29-04-2018, 12:35,
RE: Etapa #31: UTA - POLI (24.04.2018, ora 17:00, Digi Sport 1)
Exact voi sunteti cei care evita argumentele care nu le convin si pentru ca aveti razboiul vostru personal cu cei din conducere refuzati sa mai fiti obiectivi.

1. Din cate stiu sambata seara pe la 8 au anuntat timisorenii ca detin peste 300 de bilete. Practic conducerea ar fi avut doar ziua de luni si dimineata de marti ca sa se ocupe de organizare. Dar pentru asta era indicat ca cei din SCU si galerie sa poarte discutii cu meszar si sa caute solutii imrpeuna, nu doar sa vina cu comunicate pe facebook.
Avand in vedere ca jandarmii nu aveau voie pe stadion, chiar ar fi fost riscant sa bagi in peluza 300 de timisoreni, ca poate aveau si de platit niste polite dupa meciul tur.
Clubul a respectat regulamentul si nu a vrut sa riste nimic, voi ati vrut ceva mai mult si atunci trebuia sa va fi implicat altfel in problema, nu sa mergeti la nogicieri cu 30 de minute inainte sa inceapa meciul.
Pana la urma de ce sa va faca Meszar voua mofturile doar pt ca asa vreti voi, asta dupa ce in urma cu cuateva saptamani l-ati injurat si pe el si pe familia lui.
Si sa nu fiu inteles gresit, si eu as fi vrut sa fie galeriile in stadion, se poate vedea din postarile mele anterioare chiar si faptul ca initial am fost de partea voastra, dar analizand la rece am ajuns sa le dau dreptate celor din conducere.

2. Dar si 70 de bilete se incadreaza chiar mai bine in marja procentioala de 5-10% avand in vedere cine erau oaspetii, si care erau conditiile de la Siria. Repet, nu ma bucur de situatia asta, aici il puteti injura pe Falca cat vreti. Si eu as fi vrut sa fie 1000 la UTA in galerie si 500 la Poli, iar meciul sa se joace la Arad.

3. La barajul cu ACS Recas tribunele mobile au fost aduse pentru suporterii echipei UTA, la un meci cu o miza foarte mare in care oaspetii au primit 70 de bilete!
Deci da, conducerea s-a dat peste cap, dar pentru UTA-isti nu pentru polisti.

4. Nu stiu nimic despre evenimentul cu perooanele care nu au fost lasate sa iasa din stadion, dar cu siguranta au existat motive intemeiate, nu de dragul de ai sechestra, ca alata treaba n-or avea cei din conducere numa sa sechestreze persoane.

5. Stadionul din Siria nu are o tribuna oficiala in adevaratul sens al cuvantului, oficialii oaspetilor ajung sa stea printre aradeni in tribuna si nu poti da vina pe Meszar pentru situatia asta! Iarasi injurati-l pe Falca cat va tin plamanii.
Răspunde


Mesaje în acest subiect
RE: Etapa #31: UTA - POLI (24.04.2018, ora 17:00, Digi Sport 1) - de Cristi_Arad - 29-04-2018, 12:35

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)