Conducerea clubului
18-12-2017, 22:10,
RE: Conducerea clubului
Probabil calculele au fost facute pentru o promovare garantata care sa le aduca 1.4 mil de euro, s-au intins mult cu cheltuielile si acum dupa ce s-a ruinat totul si-au dat seama ca nu mai sunt destui bani pentru sezonul viitor de liga a 2-a...Sau cel putin nu pentru a emite pretentii la promovare. Deci unde-i managementul financiar acela exemplar?
Poate gresesc, dar acum daca stau sa trag concluzii, noi am ajuns "mari" prin doua sezoane de liga a 2-a in care am avut deja echipa formata inca din lia a 3-a din jucatori aradeni, talentati si foarte motivati (cel putin in primul sezon), printre care doi exceptionali care ne-au bagat aproape un milion de euro in cont. Cu toate astea ajungem la fundul sacului si suntem dispusi sa aruncam prosopul...Eu sunt cam ingrijorat...
Răspunde
18-12-2017, 22:46,
RE: Conducerea clubului
Sper doar sa invatam din greșeli și sa nu ne întoarcem de unde am plecat înainte de aceasta construcție grea dar frumoasa și mai ales sănătoasă! Contează f mult pe ce drum o apucam din aceasta iarna!
UTA este viata mea!
Răspunde
19-12-2017, 4:52, (Ultima modificare: 19-12-2017, 4:53 de adymax.)
RE: Conducerea clubului
Si eu sunt ingrijorat ca Szony bate in retragere. Cred ca iar o sa fie vremuri grele.Szony a renuntat la principiile pe care a fost cladit acest proiect si este posibil sa platim pentru asta. Alti pot dezvolta care sunt principiile alea dar se stiu.
Răspunde
19-12-2017, 14:19, (Ultima modificare: 19-12-2017, 15:07 de Ovidiu.)
RE: Conducerea clubului
Unii dintre jucători trebuie să plece pentru că au multe ”păcate”, alții vor fi lăsați liberi pentru că obiectivul este ratat.
Cred că din retur ne om baza mai mult pe juniori, un lucru nu tocmai rău in situația dată.
Meszar nu se retrage, stați liniștiți, expunere mai bună pentru juniori nu are cum să aibă...nu cred că-și taie singur craca. S-au dat și ei puțin loviți, să mai ia din presiunea pusă pe conducere in ultimele luni...și cam atât.
Răspunde
19-12-2017, 15:47, (Ultima modificare: 19-12-2017, 17:49 de psv.)
RE: Conducerea clubului
Despre ce juniori vorbim ??despre aia care nu pot sa bata aproape pe nimeni nici macar in liga a patra?!Sa fim seriosi ,abordand retrurul bazandu-ne doar pe juniori ,este o sinucidere curata.Sunt ei Miculescu sau Isac de perspectiva dar sunt mult prea cruzi pentru a face fata in liga a doua.Cum Meszar a reusit sa pastreze clubul pe linai de plutire atat timp in conditii similare,nu vad de ce nu ar putea sa o faca in continuare.Mai debraga, strategia va fi de reconstructie pentru un nou asalt sezonul viitor ,dar in nici un caz nu se va merge doar pe junior si in nici un caz UTA nu este club cu obiectiv "mentinerea in liga a doua.
Răspunde
19-12-2017, 16:57,
RE: Conducerea clubului
Eu cam asta am ințeles, se renunță la unii jucători din cauza salariilor, banii s-au cam terminat, din ceea ce spune Meszar.

”„Avem două variante, una este să identificăm o nouă conducere care se apucă imediat de treabă. Adică, își asigură o finanțare și se ocupă de tot ce trebuie, sau rămânem noi, dar va fi o soluție low cost. Nu putem închide clubul, facem treaba până în vară când, poate, totuși vine cineva. ”

”Recunosc că am greșit, iar în prezent nu mai avem soluții financiare pentru nivelul UTA-ei. Clubul merită mai mult, să călătorească de exemplu la business class și nu la low-cost, ceea ce ne-a mai rămas nouă de făcut de acum înainte. Dacă rămânem noi, trebuie să reducem major cheltuielile. Asta înseamnă jucători disponibilizați și trecerea pe jucători locali, mai ieftini.”
Răspunde
19-12-2017, 17:58,
Rainbow  RE: Conducerea clubului
Si eu sunt de parere ca a se merge doar pe juniori e sinucidere curata. Ar trebui sa ramana sau sa fie adusi si ceva jucatori cu experienta si intotdeauna UTA trebuie sa isi propuna obiective marete!!!
Am avut vre-o 9 aradeni in lot la Metaloglobus... si?
Normal ca doresc ca ei sa fie promovati mai ales in acest retur si chiar sunt curios ce or sa faca la meciul cu Poli, toata lumea zice ca nu pun suflet pentru ca nu sunt ARADENI, vedem returul acesta!
UTA ARAD!!!!
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)