Presa
07-05-2014, 0:19,
#1
Presa
"Deci astia au mutat toata echipa de la info tv la tv arad, la etajul 4 in plm pe eminescu; un etaj intreg transformat in tv; mai au pretentia ca oamenii sa accepte ,pe un salar de mizerie, sa isi desfasoare activitatea ca la scoala. Promisiuni de cacat. Nu ai cum sa inghiti cacatu numai daca esti proaspat in presa, si o perioada de timp esti mega excitat ca ai un microfon in mana sau o camera de filmat. Presa aradeana a murit de mult; cei care duc un razboi de gherila cu dinastia Falca sunt putini si izolati."

Reactia lui Calin Bibe, "de toate" (reporter, cameraman, monteur etc) la Info TV de pe facebook fata de comasarea Info TV cu TV Arad sub umbrela unei firme apropiate de Falca, condusa de un ins anonim. De urmarit daca in urma acestor "declaratii" Calin va mai lucra la TVA...
Răspunde
17-06-2014, 20:37,
#2
RE: Presa
N-o să ne dezbinați, domnule Falcă!

Special Arad s-a despărțit ieri de unul dintre tinerii jurnaliști care promiteau… Avea (îi dorim să își păstreze aceste însușiri!) har, pix și curaj – calități absolut necesare pentru a fi un „câine de pază”… Mai avea nevoie doar de experiență și de puțină rutină pentru a confirma… Andrei Fuliaș a ales să părăsească redacția Special Arad și să se ducă în… cealaltă parte a baricadei: respectiv în administrație și, implicit, politică, fascinat (poate) de o anumită speranță de mărire… dar și de insistența cu care primarul Aradului, Gheorghe Falcă, a ales să-l „atace”… țintind mai ales la tinerețea lui, promițându-i anumite avantaje care „nu pot apărea ACOLO…. ci doar AICI”. ACOLO însemnând cariera de jurnalist, AICI – cariera politică.

Cum spuneam, Andrei a ales să plece… însă noi știm cum s-a ajuns aici și chiar vom arăta totul, considerând obligatoriu ca opinia publică și cititorii noștri să fie informați, în virtutea intenției și deciziei noastre de a fi transparenți și a respecta adevărul, indiferent care ar fi acesta.

Gheorghe Falcă se chinuie, chiar de la debutul pe piața de presă arădeană, a Special Arad, să sugereze că această publicație online îi aparține, astfel încât credibilitatea noastră să fie afectată într-un mod absolut ireversibil… Să se zică despre noi: „Ahaa… (și) ăștia sunt ai lui Falcă!”… Lucru pe care mulți l-au „mușcat”… dar asta e o altă poveste.

La început, aparatul său de propagandă și chiar el, Tutankamon, „primarul cel mai tare din România” (a se înțelege ironia), a lansat ideea că Special Arad este o derivație a imperiului media pe care-l controlează. La început Falcă a copiat poze de pe portalul nostru și și le-a postat pe facebook… să dea impresia astfel că „în ciuda faptului că sunt criticat, eu nu sunt supărat, că doar le-am spus că și publicitatea negativă atrage procente…”.

Ulterior, același Falcă a lansat într-o ședință, în interiorul PDL, a cărui președinte este, ideea că unul dintre noi, redactori de la Special Arad, am fi de acord să candidăm pe listele de consilieri ale partidului, la alegerile din 2016. Nimic mai neadevărat în ceea ce mă privește!

Deunăzi au declanșat ofensiva asupra lui Andrei. Tânăr fiind, chiar activând în presă, n-ai cum să nu fi marcat după ce primarul Aradului te sună de zeci de ori ca să te întâlnești cu el. Andrei ne-a sunat și a întrebat ce să facă. L-am încurajat să poarte discuția de rigoare, să vadă ce-i propune Falcă. Simțeam că primarul își duce mai departe strategia de a lovi în imaginea noastră și, totuși, doream să-l lăsăm pe Andrei să dea fața cu… Înălțimea-sa-faraonică.

S-au întâlnit… Ne imaginăm… dar cu mare probabilitate de adevăr: „Auzi, tu cât mai vrei să stai acolo în presă, să pierzi vremea? Câți bani primești? Cât crezi că reziști în presă?… că știu eu cum sunt salariile! Ai familie… Uite, vreau să vi la partid, de fapt la mine, la cabinetul primarului, să crești… avem nevoie de tineri care să capete experiență alături de noi”… Și ca să n-o mai lungim atât, după alte zeci de telefoane, alte întâlniri (despre care, corect, am fost anunțați) cu primarul, Andrei a ales să plece.

Cu riscul ca fostul nostru coleg să se supere pe noi (deși, în viitor ne va da dreptate…), trebuie să spunem că această ofertă pe care Falcă i-a făcut-o și el a acceptat-o, face parte tot din strategia de dezinformare în ceea ce privește verticalitatea și credibilitatea Special Arad, acum, Falcă, încercând să arate opiniei publice că el poate juca pe oricine pe degete. În același timp, primarul, politician versat, încearcă, prin această mutare, să ne dezbine, ca să poată să ajungă mai ușor la noi,…la unii dintre noi.

Ei bine, Gheorghe Falcă, acest lucru nu se va întâmpla, în ciuda faptului că ai reușit să arunci (o recunoaștem) cu cerneală peste Valorile portalului Special Arad! Iar viitorul o să confirme decizia noastră de a fi corecți cu adevărul, de a fi corecți cu cititorii, de a-i informa pe aceștia cu promtitudine și acuratețe despre tot ceea ce se întâmplă!

Succes Andrei! Bine ai venit Călin! (Bibe, noul nostru coleg)!

http://specialarad.ro/n-o-sa-ne-dezbinat...mment-2408


Cam atat si despre Fulias. Smile
Răspunde
17-06-2014, 20:56,
#3
RE: Presa
Speranta sulii. Asta a mancat rahat cu nemiluita cand era la Arq apoi a trecut dincolo in opozitie si acum revine de unde a plecat.
Bine ca are har, pix si curaj. Daca s-ar mai pricepe si la limba romana ar fi chiar perfect.
Răspunde
16-08-2014, 1:51,
#4
RE: Presa
400 de umbrele colorate pe Metianu

Sute de umbrele multicolore au acoperit cerul străzii Meţianu. Montarea acestora a început marţi de dimineaţa şi va fi finalizată cel mai probabil miercuri, cu doar câteva zile înainte de cea mai importată sărbătoare a oraşului: Zilele Aradului.
http://www.aradon.ro/400-de-umbrele-colo...nu/1447078Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)