Sportul aradean
19-05-2014, 19:12,
#1
Sportul aradean
Inotatorii aradeni continua sa castige medalii si concursuri :

http://arq.ro/alte-8-medalii-pentru-inotatorii-lps-arad
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
24-06-2014, 14:27,
#2
RE: Sportul aradean
Seba Lucaci (un utist care cred ca mai intra si acum pe forumul nostru) a trimis doi inotatori aradeni la CE !

http://www.aradon.ro/inoata-la-europenel...ri/1431816

Veste extraordinară pentru înotul arădean, pentru şlefuitorul de talente, prof. Sebastian Lucaci, şeful catedrei de înot a Liceului cu Program Sportiv:

Doi dintre cei mai valoroşi elevi, Alexandru Fărcuţiu şi Gabriel Sonoc vor înota pentru România la Campionatul European de juniori din Olanda (9-13 iulie). Sportivii LPS Arad, campioni balcanici şi recordmani naţionali, vor concura atât în probele individuale, cât şi în echipa de ştafetă a României, după cum urmează: Alexandru Fărcuţiu (18 ani) – 50m fluture, 100m fluture, 50m liber şi 100m liber; Gabriel Sonoc (17 ani), 50m liber, 100m liber şi 200m liber; Ştafeta de 4x100m liber şi 4x100m mixt – ambii fiind titulari.
„Este un vis împlinit. Participarea la Campionatul European vine ca o confirmare a valorii acestor sportivi şi a muncii depuse de noi, iar medaliile obţinute la Balcaniadă, precum şi timpii realizaţi i-au impus ca titulari de drept ai lotului naţional. În acest am stabilit, din nou, o premieră, fiind pentru prima dată când doi arădeni participă la Europenele de înot. De asemenea, rămâne satisfacţia de a reuşi să facem performanţă la Arad, împotriva tuturor obstacolelor care s-au ivit pe parcursul acestor ani de muncă, iar rezultatele vorbesc de la sine” – a spus prof. Sebastian Lucaci.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
18-09-2014, 16:54,
#3
RE: Sportul aradean
http://www.aradon.ro/pe-podium-la-cupa-magnum/1457512 REŞIŢA. Dansatori de la C.S.Ballroom Dance Arad au participat, zilele trecute, la concursul de dans sportiv Cupa Magnum, de unde s-au întors cu clasări pe podium sau în finale la toate categoriile la care au participat.

Este vorba despre: Berari Mihnea/Herman Cristina (4-7 ani), loc 2 şi 6; Reinicz Patrc/Brojba Oana (4-7ani), două locuri 1 şi un loc 2; Popa Matias/Sărac Sonia (10-11ani), trei locuri 1; Buzoianu Robert/ Szamboc Alexandra (10-11ani), două locuri 3 şi un loc 5; Oprescu Horea/Ionescu Alexandra (10-11ani), loc7; Tat Mihai/Caciula Larisa (6-11ani), loc 7; Pop Patric/Olariu Larisa (12-15ani), loc 2; Moldovan Raul/ Ardelean Carla (12-15ani), loc 6; Miculita Alex/Brojba Bianca (12-15ani), loc 2; Gosalo Anton/Puticiu Anca (12-15 ani), Latino-loc 5; Miculita Bogdan/ Necsa Olivia (12-15ani), Standard-loc 3, Latino-loc 4; Madaras Adrian/Bondoc Alexandra (12-15ani), Standard-loc 4, Latino-loc 6.
Răspunde
23-09-2014, 10:08,
#4
RE: Sportul aradean
Sa le tinem pumnii celor 3 aradeni , mai ales ca doi dintre ei sunt si membri SCU . Bafta baieti !

http://specialarad.ro/roli-unterweger-da...la-berlin/

Roli Unterweger, Daco Todincă și Mimi Groza reprezintă Aradul la Maratonul de la Berlin!

Maratonul de la Berlin este probabil cel mai important maraton european, nu doar pentru că face parte (alături de Paris și Londra) din top 3-ul maratoanelor cu peste 40.000 de participanți, ci și pentru că e competiția la care în fiecare an se stabilesc noile recorduri mondiale.

De aceea la Berlin iau startul în fiecare an, alături de zecile de mii de amatori, câteva sute de profesioniști, între care și câțiva din cei mai buni alergători ai lumii, scriu pe pagina de facebook cei de la Kipkelenge Team.

În acest an, la startul cursei, care va avea loc în această duminică, pe 28 septembrie, se vor alinia și 3 arădeni: Roli Unterweger, Dacian Todincă și Mimi Groza.

Roli este cel mai bun maratonist arădean și după ce în acest an a fost și primul român care a trecut linia de sosire a Maratonului de la Paris, a Ultramaratonului de la Salzburg și a Semimaratonului de la Budapesta, acum va alerga umăr la umăr cu cei mai buni alergători profesioniști ai lumii și vrea să încerce o clasare în primii 300.

Daco are deja mai multe maratoane internaționale la activ și va încerca la Berlin să-și bată propriile recorduri.

Iar Mimi, în creștere de formă după mai multe Semimaratoane alegate în ultimii 2 ani va alerga la Berlin primul său maraton.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
24-12-2014, 1:42,
#5
RE: Sportul aradean
http://www.aradon.ro/avem-o-stafeta-campiona/1488357
Răspunde
16-03-2015, 17:34, (Ultima modificare: 16-03-2015, 17:46 de Redpunk_one.)
#6
RE: Sportul aradean
Roli devine incet dar sigur unul dintre cei mai buni alergatori (amatori deocamdata) ai Romaniei ! Sa ne mandrim cu el , mai ales ca pe langa ca e aradean este si utist si membru SCU ! Bravo Roli !

http://www.aradon.ro/si-a-batut-recordul...ei/1514411
http://specialarad.ro/roli-unterweger-si...catalunia/
http://sportarad.ro/maratonistul-unterwe...lergatori/
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
06-05-2015, 13:42,
#7
RE: Sportul aradean
Inotatorii nostri isi confirma valoarea si la Balcaniada de juniori.Felicitari lor si prof.Sebastian Lucaci care-i antreneaza!!!

http://www.arq.ro/aradeanul-gabriel-sono...ic-la-inot

Elevul lui Sebastian Lucaci,Gabriel Sonoc a cucerit medalia de Aur concurând pentru România în primul schimb al ştafetei de 4x100m liber.

De asemenea Gabriel Sonoc şi un alt reprezentant al LPS Arad, Ionuţ Sărac, ambii titulari în Echipa României, reuşesc să câştige medaliile de Argint şi Titlul de Vicecampioni Balcanici dupa o cursă formidabilă, în proba 4x100m mixt.
Răspunde
22-06-2015, 14:45,
#8
RE: Sportul aradean
Lasand deoparte cancanul titlului articolului "senzational, uluitor,etc" si cu postari de facebook copiate cuvant cu cuvant inclusiv cu emoticoane Smile))...o echipa de aradeni in frunte cu deja semi-profesionistul Roly Unterweger au participat la supermaratonul de la Salzburg . Printre ei si Dacotod si Cip_leo care au (sau aveau?) conturi pe forum la fel ca si Roly . Sa nu uitam desigur si de Adela , sora lui Roly, si ea prezenta alaturi de noi .

Felicitari tuturor pentru performante si efort !!!

http://specialarad.ro/uluitoooor-aradean...mane-foto/

Performanță incredibilă pentru alergătorul arădean Roli Unterweger. Acesta a luat startul în supermaratonul de la Salzburg și a reușit să termine cei 102 km în ciuda condițiilor extreme în care s-a desfășurat competiția!

„Yes!!!!! Roli a reușit! Termină cursa de 102,5 km de la Salzburg în 12h24min. Ploaie, frig, vânt, dar nu s-a lăsat și a reușit, cu un timp excelent!”, a scris Adela Cristea, sora acestuia, pe contul de facebook al grului pe care îl reprezintă, Kipkelenge.

„Vă mulțumesc tuturor, trebuie să recunosc că mi-a fost de multe ori foarte greu dar trebuie să recunosc că finalul a meritat fiecare pas și dârdâiala Smile))”, a comentat Roli Unterweger imediat după cursă.

„Am reușit!”, a încheiat el cu celebrul emoticon „smile” la final.

„Condițiile sunt îngrozitoare aici. Plouă intr-una, dar asta nu e cea mai mare problema. E si foarte frig. Asa ca toti alearga uzi leoarca si infrigurati. Am vazut la punctul intermediar o fata care n-a putut lua paharul cu apa in mana pentru ca avea palmele rigide de frig. I le-au incalzit organizatorii si abia apoi au putut sa-i puna paharul in mana. Multi au abandonat deja in punctul intermediar. Cei care au decis sa continue sunt nebuni!”, a scris Adela în timpul cursei fratelui său.

Dacian „Daco” Todincă a abandonat cursa.

Adela Cristea a terminat cursa de 26,2 km!

Una dintre performerele zilei este chiar Adela Cristea. Sora lui Roli a alergat cea mai lungă cursă din viața ei, 26,2 km.

„Prima mea alergare montană și cea mai lungă cursă a mea de până acum: 26,2 km, 2:44. Mulțumesc Roland că m-ai inspirat, Sorin că m-ai antrenat și nu în ultimul rând Claudiu și Ligia că m-ați suportat Smile) Și ați stat atâtea ore în ploaie să mă așteptați emoticon wink – simţindu-se fericită la Salzburg City”, a postat ea pe pagina de facebook.

La aceeași cursă au luat startul și Anca Unterweger, respectiv Ciprian Jurma.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
23-06-2015, 12:33,
#9
RE: Sportul aradean
sunt amatori 100%.
e vorba de limite, de autodepasire, de scopuri atinse sau nu, de noi provocari, de locuri frumoase, de oameni noi si zambitori, de prietenie, de familie, de lucruri reale si importante. e o lume frumoasa fara interese, fara hotii, fara aranjamente. o viata libera fara limite, fara parandaraturi, fara obligatii, fara stres. intotdeauna cu zambetul pe buze, chiar si cand durerea fizica e intensa. intotdeauna veseli chiar si cand lucrurile nu iasa asa cum si-au dorit.
titlurile din presa sunt la fel ca si societatea romaneasca, una de cancan si superficiala. pentru ca asta se cere. asta vrea manelistul si cocalarul sa vada, ca de citit e mai greu, violenta, sange, senzational, sex.
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
23-06-2015, 12:53,
#10
RE: Sportul aradean
La ce performante si programul infernal pe care il are Roly e deja cu mult peste faza de amator. Timpii sai din curse, zilele alocate si resursele pt antrenamente si concursuri sunt deja peste nivelul oricarui amator . La asta ma refeream...si o faceam cu admiratie si respect nicidecum altfel Cip.

Ma bucur sa vad ca ai pus si tu osul nu doar aparatul foto la lucru. Bravo si tie pt curaj si efort.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
23-06-2015, 13:05,
#11
RE: Sportul aradean
am inteles la ce te-ai referit.
dar iti spun eu, e tot amator. ca performanta e in coasta profesionistilor insa ca timp si resurse alocate nu. ca sa nu mai vb de medicatie, alimentatie, recuperare, nutritie . sau la "recuperarea"de dupa cursa cu jegermeister si bere Smile.
multam de ganduri. eu sunt doar la nivel de ""wanabe" . langsam si fara stres.
PS. poate , poate si la altii Smile
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
26-06-2015, 10:00,
#12
RE: Sportul aradean
http://sportarad.ro/atletul-andrei-gag-s...at-la-rio/

Andrei Gag devenea, în urmă cu ani, vicecampion mondial de juniori. Aseară, la Lisabona, Andrei a reuşit un nou rezultat important al carierei. În proba greutate arădeanul a aruncat 20,69 metri, reuşind să facă baremul pentru Jocurile Olimpice de anul viitor.

Astfel, talentatul atlet, care a trecut şi prin mana lui Traian Magheru şi Ionel Oprea, originar din Bocsig, devine primul sportiv arădean calificat la Rio
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
29-07-2015, 15:24,
#13
RE: Sportul aradean
http://www.aradon.ro/campioni-la-scoala-...rt/1558721
Ei sunt cei care cu adevarat demontează afirmaţia că şcoala şi sportul de performanţă nu fac casă bună împreună. Ori că sportivii sunt doar nişte „proşti cu muşchi”, cum nedrept sunt catalogaţi de cele mai multe ori sportivii care fac performanţă. Să-i cunoaştem pe „eroii” din bazin…
Bija Alexandru, 15 ani, elev „Moise Nicoară” – Premiant şi medaliat de 2 ori cu argint şi odată cu bronz la Olimpiada Naţională de Fizică; 4 titluri de campion naţional şi o medalie de argint la înot! Îşi doreşte să continue cu rezultate foarte bune, atât la şcoală, cât şi în cel mai important sport olimpic, înotul.
Popa Aaron, 15 ani, elev „Moise Nicoară” – Premiant, nota 10 la examenul de capacitate, calificări în fazele superioare la Olimpiadele de matematică şi engleză; 4 titluri de campion naţional, un argint şi un bronz la înot. Vrea să continue înotul, iar după terminarea liceului doreşte să studieze în străinătate.
Brădean Luoana, 14 ani, elevă „Moise Nicoară” – printre fruntaşii clasei la învăţătură, una dintre sportivele care fac cinste Aradului, cîştigând peste 20 medalii în concursurile internaţionale de înot. Va înota şi pe viitor, iar pe plan şcolar vrea să practice Medicina.
Cătălin Sărac, 15 ani, elev „Elena Ghiba Birta” – Premiant, elev eminent cu participări la olimpiadele şcolare, al doilea, ca medie, din clasă la învăţătură; cu un palmares impresionant în bazinul de înot: 8 titluri de campion naţional 2 medalii de argint şi tot atâtea de bronz. Visează să ajungă în lotul naţional al României de înot şi să devină avocat.
Bogdan Stana, 13 ani, elev Şc. Gimn. nr. 5 – Premiant, participant la Olimpiade şcolare la diferite materii; de 3 ori medaliat cu bronz la „naţionalele” de înot şi câştigător a mai multor medalii în concursurile internaţionale. Îşi doreşte să fie convocat sub tricolor, iar la şcoală să fie tot pe primul loc.
Grupa de elită
Multiplii campioni naţionali şi medaliaţi în concursuri internaţionale de nataţie, aceşti copii fac parte din grupa de elită pregatită de prof. Sebastian Lucaci de peste 7 ani de zile, sunt legitimaţi sub culorile Liceului cu Program Sportiv Arad şi au rezultate deosebite la învăţătură la cele mai reprezentative şcoli din oraş.
Răspunde
14-10-2015, 19:06,
#14
RE: Sportul aradean
http://www.aradon.ro/curtat-de-steaua-si-dinamo/1581377
Am uitat de vremurile cand Steaua si Dinamo se bateau pentru serviciile unui reprezentant al sportului arădean. Cel care reînoadă această luptă a celor două mari cluburi din sportul românesc este prof. Sebastian Lucaci.
Şef al catedrei de nataţie a Liceului cu Program Sportiv Arad, prof. Lucaci este un nume respectat în bazinele de înot din ţară, fiind considerat unul dintre cei mai valoroşi tehnicieni din noul val. Este autorul unor performanţe unice în sportul arădean, având o colecţie de medalii de invidiat: peste 300 naţionale şi 11 internaţionale, la competiţii de anvergură. Să nu uităm că sub mâna prof. Sebastian Lucaci au crescut sportivi valoroşi, care au alimentat toate loturile naţionale, de la nivelul juniorilor II, la seniorat.
Cel mai bun produs al nataţiei arădene din ultimii ani, Alexandru Fărcuţiu, şi-a exprimat intenţia de a-l însoţi pe prof. Sebastian Lucaci, oriunde ar semna, la Steaua sau Dinamo. Şi, cu certitudine, gestul acestuia va fi copiat şi de alţi elevi trecuţi prin mâna şlefuitorului de talente din bazinul aradean.
Răspunde
25-11-2015, 23:35,
#15
RE: Sportul aradean
http://specialarad.ro/directorul-csm-ara...a-maraton/
Luci, cine plm ii jegu asta de conduce csm? gunoi ordinar fara nici o calificare in sport pus doar politic. macar sa taca-n mortii masii din gura si sa-si ia cascavalul daca tot ii si prost si jegos
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
26-11-2015, 22:30,
#16
RE: Sportul aradean
https://docs.google.com/document/d/1LZ-y...iQmbE/edit
vom solicita demisia papagalului, sprijinit se pare de psd aripa pdl, adica caprar si pietenii, sau nici macar ci de un prieten de-al lui caprar Smile e jenant si trist ca permitem unor astfel de ciudati sa ne conduca. la toate nivelurile si nivelele.
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde
27-11-2015, 0:27,
#17
RE: Sportul aradean
Pe mine mă întrebi? Cred că Dani îţi poate spune mult mai multe despre "stimabilul". Eu nu-l cunosc nici măcar din vedere, nu am interacţionat cu el, ştiu doar că e dintr-o anumită gaşcă ce din păcate are şanse mari să se impună în PSD şi să ne trezim cu cine ştie bociorţi ca şi candidaţi pentru clm sau mai rău, primărie. Sper ca măcar pe Lupaş să aibă obrazul de a nu-l da la o parte definitiv. Din câte am aflat, Lupaş îşi dorea postul lui Bociort, dar  cineva nu l-a vrut acolo (Lupaş e angajat la facultatea Goldiş, deci la PNLPDL, cu toate astea se implică aproape fără menajamente în clinciuri politice). Ori când ai de ales între Bociort şi Lupaş care înseamnă ceva pentru sportul arădean şi îl promovezi pe primul, înseamnă că...nu ştiu, în fine.

Dacă se face petiţie şi eu semnez. Pe facebook nu comentez deşi mi se pare revoltător pentru simplul fapt că nu o prea fac nici despre problemele pe care le observ zilnic în cealaltă parte (adică-s tehnocrat,nu-s membru de partid, ce plm ). Aici în schimb îmi permit  mai multe, mă simt aşa-anonim. Bociort - demisia! Dacă mai rămâne ăsta în funcţie, Falcă va lua 80%, nu 70% cum va lua în condiţii normale. Angry
Răspunde
27-11-2015, 12:12,
#18
RE: Sportul aradean
Un gunoi tepar. Am o lista lunga cat o zi de post cu tepele date de omul ala in ultimii 10 ani (ne-am intersectat in vanzari omul ocupandu-se de distributia de bauturi alcoolice) . Ma mir ca nu se autosesizeaza parchetul pe traficul de influenta facut de caprar prin numirea politica recunoscuta nonsalant de bociort la conferinta de presa. Cica concursuri de ocupare a functiei si el zice ca "am fost numit.....am mers la d-l caprar sa il intreb ce sa fac si el mi-a zis sa fac aia.....etc,etc" prea tare idiotul asta Smile))))))))))))
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
03-12-2015, 21:43, (Ultima modificare: 03-12-2015, 21:48 de Kapa.)
#19
RE: Sportul aradean
http://www.arq.ro/inotatorii-de-la-css-g...lelor/3211

Înotătorii de la CSŞ Gloria Arad, de 10 ori pe podiumul Naţionalelor!

La Hunedoara s-a desfăşurat Camponatul Naţional de Înot rezervat Seniorilor, Tineretului şi Juniorilor, campionat la care au luat parte peste 300 de sportivi de la 48 de cluburi din România.
Sportivii de la CSS Gloria Arad, componenti ai Lotului Naţional al României, pregătiţi de profesorul Sebastian Lucaci, au avut un parcurs excelent urcând de 10 ori pe podiumul de premiere, 5 dintre medalii fiind titluri Naţionale la Tineret:
Gabriel Sonoc (1997) - Loc I 50m liber, Loc I 100m liber, Loc III 50m fluture, Loc III 100m Mixt
Ionuţ Sărac (1998) - Loc I 100m bras, Loc I 200m bras, Loc II 50m bras
Andrei Simon (1997) - Loc I 200m fluture, Loc II 100m Mixt Loc III 100m fluture

"Sunt rezultate excelente pentru care aceşti copii au muncit enorm şi care nu reflectă deloc condiţiile modeste de pregătire sau financiare pe care le avem faţă de celelate cluburi de valoare din ţară. Noi an de an reuşim să ne menţinem în topul nataţiei din România atât pe plan intern cât şi internaţional, dar lumea nu ştie că zecile de Titluri Naţionale câştigate pentru Arad s-au realizat cu sacrificii uriaşe din partea noastră", a spus profesorul Sebastian Lucaci.
Răspunde
09-12-2015, 0:48, (Ultima modificare: 09-12-2015, 0:49 de Kapa.)
#20
RE: Sportul aradean
http://www.arq.ro/un-antrenor-performant...imeni/3313
Un antrenor performant al Aradului va lucra pentru Dinamo Bucureşti. "Păcat că din Arad nu ne-a dorit nimeni"

Unul dintre cei mai performanţi antrenori ai sportului arădean, în ultimii ani, respectiv profesorul Sebastian Lucaci, şeful catedrei de nataţie a CSŞ Gloria Arad, va lucra, pentru un an, la Dinamo Bucureşti.
"Am semnat un contract cu CS Dinamo Bucureşti ce se va întinde pe durata a unui an cu posibilitate de prelungire în funcţie de reuşitele pe care le vom avea împreună. Aici mă voi ocupa de seniori, primul sportiv pe care l-am adus şi deja este legitimat la Dinamo fiind Alexandru Fărcuţiu, iar dacă această colaborare va fi benefică voi încerca să ajut şi alţi sportivi crescuţi de mine să beneficieze de condiţii mai bune de pregătire. În paralel mă voi ocupa în continuare de copii, juniori şi tineret la secţia pe care o conduc în CSŞ Gloria Arad. În ultimii 2 ani exista un interes ridicat pentru sportivii mei de la cluburi puternice din România, se ştie că după terminarea liceului aceşti copii nu mai pot activa la CSŞ ne onorează acest fapt dar păcat că din Arad nu ne-a dorit nimeni", a spus Sebastian Lucaci.

Un antrenor care din 1999, când a început să practice această meserie, a adus, prin elevii săi 300 de medalii naţionale la copii, juniori, tineret şi seniori, plus 11 recorduri naţionale, 11 medalii internaţionale. Ca să plusăm cu sportivi la loturile naţionale ale ţării noastre. Printre sortivii pe care i-a descoperit şi adus spre performanţă se numără: Alexandra Crişan, Gavrilă Viorel, David Stefanov, Diana Capotă, Gontar Odeli, Alexandru Fărcuţiu, Ionuţ Sărac, Simon Andrei, Sonoc Gabriel.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)