Stadionul "Motorul"
06-06-2018, 13:21,
RE: Stadionul "Motorul"
Imi este groaza de ce dotari vor "gandi" si pentru Francisc Neuman"....
Răspunde
06-06-2018, 21:04,
RE: Stadionul "Motorul"
http://sportarad.ro/2018/06/06/utisti-pr...rioritate/

Utiști, pregătiți-vă de alte excursii la Șiria! Primăria se ocupă de instalarea unei nocturne la „Motorul”, montarea gazonului nu mai e o prioritate

Bătaia de joc la adresa fotbalului arădean și a echipei sale numărul unu atinge cote nebănuite. Când toată lumea credea și spera că se vor accelera în sfârșit lucrările la suprafața pe care urmează să se monteze gazonul sintetic, Primăria Arad a schimbat prioritățile. De două zile au apărut în colțurile terenului din Aradul Nou, dar și pe terenul doi folosit de echipa mare pentru antrenamente, gropile destinate…noilor stâlpi de nocturnă.
Uimirea este cu atât mai mare cu cât până astăzi, nimeni nu știa despre vreo instalație de nocturnă pe „Motorul”. Sau cel puțin nu în vâltoarea ultimelor evenimente, cu UTA plecată în exil de un an și jumătate. Notă discordantă fac, după cum se vede, cei de la Primărie, care nu mai au ca prioritate concasarea suprafeței pentru gazon, ci și-au amintit tocmai acum de mai vechile scandări ale suporterilor „Bătrânei Doamne”: „Ghiță Falcă, aprinde nocturna!”. Pentru conformitate, trebuie reamintit faptul că prin 2008 sau 2009 fanii se refereau la…lucșii de pe „Francisc Neuman”, acel stadion aflat și el în reconstrucție de vreo patru ani de zile.În fine, devine tot mai clar faptul că până nu vor monta stâlpii de nocturnă (din informațiile noastre se aude că vor fi 8 și nu 4!? și oricum nu vor fi omologați pentru Liga 2-a), angajații de la Primărie nu se vor apuca de partea cu gazonul. Asta înseamnă că sunt șanse mari ca noua ediție de campionat să fie începută tot la Șiria. De abia din toamnă, echipa se va întoarce pe „Motorul”, iar pentru ultimele două etape ale anului chiar pe „Francisc Neuman”, conform noului termen de finalizare a stadionului consființit de Primărie. Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns!
Răspunde
06-06-2018, 23:06,
RE: Stadionul "Motorul"
Kidule - asteptam pozele cu nerabdare. Dupa 5 ani si-au dat si ei exact acuma seama ca lipeste nocturna pe Motorul, incredibil! SI asta doar pentru antrenamente si jocuri amicale. Sa o monteze dupa ce va fi gata FN.
Răspunde
06-06-2018, 23:20,
RE: Stadionul "Motorul"
Fuck! Am uitat ca am reinstalat windowsul si erau pe desktop si nici in telefon nu le mai am. O sa ma duc cat de curand sa fac altele in schimb. Imi cer scuze pentru asteptare!

Pe scurt va spun:
- la tribuna I au imbracat bordura de beton dintre marginea terenului si gard cu ampora si apoi am vazut ca pun gazon sintetic peste ea. Probabil la fel vor face la fel pe toate laturile terenului.
- la peluza dinspre strada Constitutiei (unde a stat galeria cand jucam acolo) am vazut ca au adus un segment de tribuna. Vor fi pe patru randuri fata de trei cum era pana acum. Nu cred ca le permite spatiul mai multe randuri.
- bancile de rezerve au fost refacute din cadru metalic si policarbonat din ala de doi bani cum gasesti la Dedeman. Scaunele sunt aceleasi insa cred ca le-au trimis la retapitat.
- Terenul e neschimbat, nu au mai facut nimic, nici la terasament si nici nu s-au apucat de asternut nisip si gazon.

Cam atat.
Răspunde
06-06-2018, 23:45,
RE: Stadionul "Motorul"
Merci de update, nu e stres daca nu au facut prea multe.
Răspunde
07-06-2018, 9:07,
RE: Stadionul "Motorul"
Nu mare ne va fi mirarea cand vom vedea ca nocturna de pe motorul va fii cea actuala de pe FN!
Răspunde
07-06-2018, 10:40, (Ultima modificare: 07-06-2018, 11:34 de psv.)
RE: Stadionul "Motorul"
(07-06-2018, 9:07)BogdyS a scris: Nu mare ne va fi mirarea cand vom vedea ca nocturna de pe motorul va fii cea actuala de pe FN!

Tot ce se poate , oricum Sportarad exagereaza, montarea nocturnei care  pana la urma era necesara ( extinzand timpul de folosirea a terenului si pe timp de noapte),nu afecteaza in nici un fel lucrarile de la suprafata de joc.
Toate lucrarile legate de nocturna se efectueaza in afara perimetrului suprafetei de joc!
Răspunde
07-06-2018, 11:27,
RE: Stadionul "Motorul"
Nu ar trebui sa fie o pancarda pe care sa scrie numele executantului, perioada in care trebuie sa se incadreze cu lucrarile, ce exact se face acolo?
Răspunde
07-06-2018, 11:34,
RE: Stadionul "Motorul"
Daca lucrarea este pe intretinere NU
Răspunde
12-06-2018, 14:43, (Ultima modificare: 12-06-2018, 14:45 de Oli.)
RE: Stadionul "Motorul"
La doi ani de la rușinea națională trăită de utiși la barajul cu Voluntariul, Primăria nu îi dă de capăt arenei „Motorul”

12 iunie 2016 – 12 iunie 2018, doi ani de zile în care orice administrație locală sănătoasă la cap ar fi refăcut din temelii un stadion de cartier, de 3-4 mii de locuri, cu tot cu gazonul aferent. Aradul este, însă, excepția. Rușinea trăită în returul barajului de menținere/promovare dintre UTA și FC Voluntari nu le-a mișcat deloc pe autorități. De altfel, primarul Falcă nici nu a onorat cu prezența ceea ce putea fi unul unul dintre cele mai marcante evenimente din istoria post-decembristă a urbei noastre. Probabil, scorul din prima manșă (3-0 pentru ilfoveni) l-a „descurajat” să mai vină la stadion, cum o făcuse cu două săptămâni înainte cu Călărașiul, dar tot a fost lovit din toate părțile cu imaginile decadenței la care a fost și e părtaș.
La nivelul primelor două eșaloane fotbalistice din orice campionat din lumea aceasta, nu mai existau până pe 12 iunie 2016 cadre filmate sau pozate cu jucători, antrenori, arbitrii și jurnaliști scoțând sau absorbând apa pluvială de la nivelul gazonului cu uși de dulap, mături, bureți sau cârpe. Meciul s-a jucat în cele din urmă, „roș-albii” nu au avut forța să întoarcă rezultatul de la București, așa că au rămas să joace tot pe „Motorul”. Numai că pe 13 noiembrie, la derby-ul cu Poli, un alt eveniment sportiv mediatizat în toată țara, Aradul lui Falcă s-a făcut din nou de râs. De data aceasta, s-a jucat în mocirlă, imaginile cu jucători având noroi și în ochi sau urechi făcând și ele înconjurul țării.
Într-un târziu, mai precis la finalul anului 2016, după UTA – Foresta, s-a anunțat intrarea în remont a arenei „Motorul”. Inițial, lucrările trebuia să dureze 4-5 luni, iar Campioana Provinciei a fost ademenită de o mutare pe stadionul „Gloria”. Nici vorbă nici de una, nici de cealaltă, căci „Bătrâna Doamnă” a plecat în „exil” șa Șiria, iar terenul din Aradul Nou nu a fost gata.
Și, ce să vedeți, nu e gata nici în ziua de azi, adică un an de zile mai târziu (!?). Astăzi se fac exact doi ani de zile de când, repetăm, orice administrație locală sănătoasă la cap ar fi reacționat în forță la rușinea trăită cu Voluntariul, însă pe 12 iunie 2018, la arena „Motorul”, avem parte de un peisaj selenar și un chef (sau știință) de muncă nemaintâlnit pe planetă. Toți muncitorii prezenți la stadion azi, în jur de 10-12, lucrau de zor la tribune și la gropile pentru nocturnă. Rămânem la părerea că procesul de concasare a suprafeței pe care va fi montată suprafața sintetică e o pălărie prea mare pentru angajații Primăriei și, de aceea, nici nu se înghesuie să îl ia de coarne.
În schimb, unul dintre corpurile tribunei a fost mutat cu 2 metri pentru a elibera o cale de acces sau, într-adevăr, angajații de la Elba, responsabili cu nocturna, chiar își dau silința. Au făcut 6 dintre cele 8 gropi în care vor fi împlântați stâlpii de 24 de metri, sunt pe cale să finalizeze și partea de rezistență și chiar există promisiuni că pe finalul săptămânii viitoare am putea avea lumină artificială pe „Motorul”. Că ea nu va fi omologată pentru Liga 2-a e o altă discuție, căci oricum nimeni nu avea așteptări în acest sens.
Ce facem, însă, cu gazonul? În ce an va apuca, totuși, firma din Galați să recepționeze suprafața concasată și să se ocupe, conform contractului, de partea de montare a artificialului? Greu de spus, iar zilele trec, luni UTA ar trebui să se reunească în vederea pregătirii unui nou sezon, pe care ar putea fi nevoită să-l înceapă, pe 4 august, tot la Șiria!

„Motorul” – astăzi, 12 iunie 2018:

[Imagine: motorul1.jpg]

[Imagine: motorul2.jpg]

[Imagine: motorul3.jpg]

[Imagine: motorul4.jpg]

[Imagine: motorul5.jpg]

[Imagine: motorul6.jpg]

[Imagine: motorul7.jpg]

[Imagine: motorul8.jpg]

http://sportarad.ro/2018/06/12/la-doi-an...i-motorul/
Răspunde
12-06-2018, 16:30,
RE: Stadionul "Motorul"
Acceasi lehamite și la FN , am trecut azi pe acolo și peisajul era dezolant : 2 muncitori lucrau sub peluza dinspre Gară clădeau cărămizi într-un ritm mega încet parcă nu erau siguri de ce aveau de făcut, in aceeași peluză 2 muncitori sudau ceva la gradene, in peluza opusă 3 muncitori stăteau pe telefoane, sub peluza 1 muncitor lucra la un  cofrag și  atât,  deci când e gata stadionul ?
Răspunde
12-06-2018, 19:12,
RE: Stadionul "Motorul"
(12-06-2018, 16:30)Indianredskin a scris: Acceasi lehamite și la FN , am trecut azi pe acolo și peisajul era dezolant : 2 muncitori lucrau sub peluza dinspre Gară clădeau cărămizi într-un ritm mega încet parcă nu erau siguri de ce aveau de făcut, in aceeași peluză 2 muncitori sudau ceva la gradene, in peluza opusă 3 muncitori stăteau pe telefoane, sub peluza 1 muncitor lucra la un  cofrag și  atât,  deci când e gata stadionul ?

Cred ca e foarte clar ca va fi gata in primavara lui 2020 inainte de alegeri, ce frumos va taia el panglica.......
Răspunde
12-06-2018, 20:17,
RE: Stadionul "Motorul"
Eu mi-as dori sa il vad pe dansul pe gazon inaintea meciului de inaugurare, exact ca Firea.
Sper ca cei din SCU si din conducere sa aiba atata bun simt incat sa il invite sa tina un mic discurs pe gazon cand e plin stadionul.
Răspunde
12-06-2018, 21:19,
RE: Stadionul "Motorul"
(12-06-2018, 19:12)sabau15 a scris:
(12-06-2018, 16:30)Indianredskin a scris: Acceasi lehamite și la FN , am trecut azi pe acolo și peisajul era dezolant : 2 muncitori lucrau sub peluza dinspre Gară clădeau cărămizi într-un ritm mega încet parcă nu erau siguri de ce aveau de făcut, in aceeași peluză 2 muncitori sudau ceva la gradene, in peluza opusă 3 muncitori stăteau pe telefoane, sub peluza 1 muncitor lucra la un  cofrag și  atât,  deci când e gata stadionul ?

Cred ca e foarte clar ca va fi gata in primavara lui 2020 inainte de alegeri, ce frumos va taia el panglica.......

Păi in ritmul asta mai inaugurăm de minim 4 ori stadionul...tot la 6 luni?
Răspunde
19-06-2018, 0:03, (Ultima modificare: 19-06-2018, 0:05 de sergiuarad.)
RE: Stadionul "Motorul"
Astăzi, fiind prezent la reunirea lotului, am vorbit puțin și cu nea Tavi (cel care se ocupa de terenul Motorul, acum mai are de lucru doar cu Motorul 2) și zicea că astăzi cei de la primărie au predat lucrarea firmei care urmează să monteze gazonul artificial. Acesta a ajuns, împreuna cu o cantitate mare de spumă-puzzle (care bănuiesc că vine montată sub) și sunt adăpostite într-o curte privată, alăturată, unde se plătește chirie. A sosit un tir, urmează să mai vină două transporturi.
Așadat, a zis că s-a tasat ce trebuia tasat, totul este la nivel cu rigolele, mâine urmează să se monteze stâlpii de nocturnă iar pe urmă începe montarea sinteticului. Las câteva poze:

[Imagine: 2mhyjoy.jpg]
[Imagine: 4py3yt.jpg]
[Imagine: n1ur8z.jpg]
[Imagine: 1zdvebb.jpg]
[Imagine: rco3mp.jpg]
[Imagine: e70a5l.jpg]
[Imagine: a0jqz4.jpg]
[Imagine: n1ur8z.jpg]
Răspunde
19-06-2018, 0:35,
RE: Stadionul "Motorul"
Multumim Sergiu pentru poze.Daca se vrea, chiar putem incepe campionatul pe Motorul!!!
Răspunde
19-06-2018, 17:30,
RE: Stadionul "Motorul"
Nu se vrea!!!
"Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !" - Mircea Badea
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)