A.C.A.B
03-09-2014, 21:43,
#1
A.C.A.B
Bai astia de la sector7 is nebuni Smile))) de la min 3:00 e on topic Smile)))))))))))

ps. ionita 'te dreacu Smile)))))))))))
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
04-09-2014, 9:23,
#2
RE: A.C.A.B
Smile)))))))))))))))))))
Răspunde
04-10-2014, 17:43,
#3
RE: A.C.A.B
A înjurat un câine şi a fost amendat! Se întâmplă la Cluj!
A înjurat un câine al forţelor de ordine de la meciul dintre CFR şi U Cluj şi a fost amendat!
Un suporter al echipei Universitatea Cluj a fost amendat de Jandarmeria Română pentru că a înjurat unul dintre câinii forţelor de ordine.
Fanul respectiv a fost speriat de lătratul patrupedului, s-a întors cu faţa la câine şi l-a înjurat, informează Realitatea.net.
Jandarmul care ţinea animalul în lesă a reacţionat, amendându-l cu 200 de lei pe suporterul a înjurat câinele, sub acuzaţia de ultraj “la adresa organului canin”.
http://activenews.ro/injurat-un-caine-si...64275.html
Răspunde
05-10-2014, 8:21,
#4
Re: A.C.A.B
Dada nu e drept! Cainele a început!
Răspunde
12-10-2014, 14:00,
#5
RE: A.C.A.B
O pozitie corecta. Asa cum suporterii platesc foarte dur (cea mai dura lege din Europa impotriva suporterilor cu pedepse total neadecvate "problemelor" facute de suporteri) pentru ceea ce fac gresit , asa trebuie sa existe masuri de prevenire dar si de pedeapsa a celor care se folosesc de uniforma ca sa isi verse frustrarile pe stadioane. degeaba sufera unii aplaudaci ai fostului clan mafiot (gen ioanitioaia care in fiecare zi are un editorial in care il ataca pe Burleanu) sau chiar unii suporteri care vroiau minuni peste noapte, pana acum Burleanu dovedeste ca incearca (si chiar face tot ce poate si stie) sa schimbe ceva la frf. Cat anume va reusi tine si de el, de oamenii din jurul lui si de cat anume va gasi sprijin in randul patronilor din fotbal obisnuiti cu vechile obiceiuri. Daca schimba legea 4 pana anul viitor cum a spus si la intalnirile cu asociatiile de suporteri din tara (ma rog cele care au mai mers la asa ceva) e un pas urias in fata pentru suporterii romani. Sa vedem .

http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/presa...36288.html

“Am declarat, imediat după meciul cu Ungaria, că măsurile de securitate şi-au atins scopul. M-am referit exclusiv la măsurile prin care s-a evitat un contact fizic violent între fanii maghiari şi cei români.

În această dimineaţă am descoperit faţa nevăzută a partidei, una dureroasă şi care nu necesită multe comentarii, ci măsuri ferme. Mulţumesc presei pentru informaţiile şi imaginile furnizate. S-au petrecut lucruri de neacceptat, intolerabile pe un stadion din România.

Regret incidentele produse între forţele de ordine şi suporteri, îmi cer scuze faţă de fanii care au avut de suferit din cauza abuzurilor şi excesului de zel. Federaţia Română de Fotbal condamnă atitudinile violente şi nejustificate la adresa suporterilor.

Îi asigur pe toţi cei care au avut de suferit că vinovaţii vor plăti. La întoarcerea delegaţiei române din Finlanda voi purta o discuţie fermă cu conducerea companiei care a avut reponsabilitatea securităţii pe Arena Naţională.

Acest moment a fost picătura care a umplut paharul în ce priveşte Legea 4 şi prevederile ei. Aşa cum am promis suporterilor, în 6 luni vom avea un nou proiect de lege”, a anunţat Răzvan Burleanu pe site-ul FRF.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)