Stiri despre suporteri
06-10-2018, 20:39, (Ultima modificare: 06-10-2018, 20:42 de Kidu.)
#61
RE: Stiri despre suporteri
Citat:Bannere capturate la pauză

Coadă a mai avut un şut periculos, pe care portarul Popa a reuşit să-l respingă. După ce alb-violeţii au dominat startul de joc, constănţenii au mai echilibrat balanţa jocului. Un balon trimis din careu a căzut dincolo de linia porţii gazdelor. Centralul partidei, după ce iniţial validase golul, a revenit asupra deciziei pentru un fault al lui Jallow, în atac. Farul a mai avut ocazii prin Jallow, care a fost blocat însă de Murariu, iar Sabangeanu a avut un şut ce nu a prins poarta.
La pauză, deoarece nu se afla niciun steward la gardurile dintre sectoare, un grup de fani timişoreni a putut să le deschidă şi să ajungă nestingheriţi la peluza oaspeţilor. Acolo, au capturat bannerul celor şase fani de la Farul.
Gardurile dintre sectoare au mai rămas nepăzite şi la meciul cu UTA din urmă cu un an, deşi nu este regulamentar. Atunci a ieşit urât, cu o bătaie generală între suporteri, pe coronamentul stadionului.

Sursa: http://liga2.prosport.ro/seria-1/campion...e-17546643

Aceeasi cheie ca la meciul cu noi, acum insa le-a mers.
Si cand stau si ma gandesc ca atunci cand toata lumea ne acuza si ne arata cu degetul, degeaba le spuneam multora ca daca n-am fi fost aia cativa "huligani" i-ar fi sodomizat movii in grup.
Nu trag mare speranta sa fi inteles multi ce s-a intamplat acolo insa am o palida consolare ca cei ce ne-am luat interdictie si stam sa vedem UTA pe Digisport n-am facut-o in zadar.
Răspunde
06-10-2018, 20:58, (Ultima modificare: 06-10-2018, 23:49 de Adrian07. Motivul editării: Edit )
#62
RE: Stiri despre suporteri
E clar ca sunt mana in mana cu paza de la stadion, cele 6-10 persoane, n aveau ce sa faca!!!
Se pare ca pana la urma stewarzii au si facut asa zisa captura...urat!
Răspunde
07-10-2018, 2:45,
#63
RE: Stiri despre suporteri
Kidu-le, cat mai aveti interdictie ? Raspuns si pe privat daca nu se poate public Smile
Răspunde
07-10-2018, 14:36, (Ultima modificare: 07-10-2018, 14:38 de Kidu.)
#64
RE: Stiri despre suporteri
Nu e niciun secret, pana in 29 octombrie in cazul meu insa si ceilalti tot cam asa. Depinde de data in care si-au ridicat PV-ul de la posta.

Nu sunt mana in mana, sunt de la ei din peluza cei ce imbraca vestele alea pentru a nu mai plati atat de mult la firma de paza insa asta e o mare marlanie. Ai pretentia sa fii inteles ca ti-e greu, ca nu sunt bani, ca iti ajuti clubul prin munca voluntara dar tu pe de alta parte nu ai nicio responsabilitate fata de ceea ce ar trebui sa faci ca steward.
Cu ce esti mai presus fata de aia ce intrau peste arbitri sau adversari in ligile satesti?

Mare smecherie, au intrat peste 6 oameni cu care nu aveau nicio rivalitate si care au venit taman din celalalt capat de tara.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)