Turneul Ladislau Bonyhadi
24-02-2015, 1:10,
#1
Turneul Ladislau Bonyhadi
Programul ediţiei III a turneului de fotbal interliceal "Ladislau Bonyhadi":


Miercuri, 25 februarie, începând cu ora 12 - sala polivalentă
1 Liceul Teoretic Ion Creangă Curtici VS Liceul Tehnologic Sava Brancovici Ineu
2 Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu VS Liceul Teologic Penticostal
3 Colegiul Economic VS Liceul Teoretic Ion Creangă Curtici
4 Liceul Tehnologic Sava Brancovici Ineu VS Liceul Teologic Penticostal
5 Colegiul Economic VS Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu
6 Liceul Teoretic Ion Creangă Curtici VS Liceul Teologic Penticostal
7 Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu VS Liceul Tehnologic Sava Brancovici Ineu
8 Colegiul Economic VS Liceul Teologic Penticostal
9 Liceul Teoretic Ion Creangă Curtici VS Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu
10 Colegiul Economic VS Liceul Tehnologic Sava Brancovici Ineu

Joi, 26 februarie, începând cu ora 12 - sala polivalentă
1 Liceul Tehnologic Iuliu Moldovan VS Liceul cu Program Sportiv
2 Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului VS Liceul Teologic Baptist
3 Colegiul Național Vasile Goldiș VS Liceul Tehnologic Iuliu Moldovan
4 Liceul cu Program Sportiv VS Liceul Teologic Baptist
5 Colegiul Național Vasile Goldiș VS Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului
6 Liceul Tehnologic Iuliu Moldovan VS Liceul Teologic Baptist
7 Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului VS Liceul cu Program Sportiv
8 Colegiul Național Vasile Goldiș VS Liceul Teologic Baptist
9 Liceul Tehnologic Iuliu Moldovan VS Colegiul Tehnic de Construcții și Protecția Mediului
10 Colegiul Național Vasile Goldiș VS Liceul cu Program Sportiv

Vineri începând cu ora 10 - semifinalele şi cele două finale, tot la sala polivalentă. Organizatori: Consiliul Judeţean al Elevilor, SCU, ISJ Arad, AJF Arad, DJTS Arad.
Răspunde
25-02-2015, 16:32,
#2
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
S-au calificat două echipe-surpriză zic eu, pe hârtie, nu după joc: Liceul Penticostal  și Liceul Sava Brancovici din Ineu. Nu mai știu exact rezultatele, dar pot să spun că Penticostalul a făcut egal cu Economic și a câștigat celelalte două meciuri, iar Ineu a câștigat cu Vlaicu și Economic. Pe locul 3 - Economicul, campionii de anul trecut, cu 4 puncte: egal cu Penticostal și victorie cu Vlaicu. Vlaicu au pierdut toate meciurile, Curtici nu s-au prezentat (și nici măcar nu au știut să anunțe...).

Au câștigat două echipe care și-au văzut de fotbal compuse din jucători fără aere de vedetă. La Economic a jucat Dan Daniel, jucător la Pâncota în B!, protagonist al singurului moment mai tensionat (nimic deosebit).

Mâine sper să vină toate echipele și să fie cel puțin la fel de ok ca astăzi.
Răspunde
26-02-2015, 16:18,
#3
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
Echipe calificate din grupa B: Liceul cu Program Sportiv și Liceul Teologic Baptist Alexa Popovici. La LPS a jucat și Burlă de la UTA!

Mâine au loc semifinalele, finala mică și finala mare, începând cu ora 11.00. Semifinalele sunt:
           Penticostal vs Baptist (un fel de UTA-Poli, îmi zicea profesorul celor de la Penticostal Big Grin   )
           LPS vs Ineu
Răspunde
26-02-2015, 17:08,
#4
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
Tot la LPS o jucat si Ghiunghiuș de la UTA, baiatul care o dat gol ieri la Chisineu Cris.
Răspunde
27-02-2015, 15:55,
#5
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
S-a incheiat turneul cu victoria LPS-ului (care au jucat azi fara jucatorii UTA-ei care jucau in Sannicolau Mic de al aceeasi ora).

Frumos turneul si anul acesta , cu finale decise la 11 m, cu bucuria sincera a castigatorilor dar si a tuturor participantilor, cu premii si mai consistente decat in anii precedenti (2 randuri de echipament sportiv,mingi oficiale adidas FRF, cupe, diplome, bilete la meci, carti si reviste cu UTA,etc). Alta anvergura intr-adevar in sala Polivalenta si probabil vom permanentiza colaborarea cu DJTS pt turneul asta.

Multumiri sponsorilor si partenerilor care ne-au ajutat ficare cu cate ceva, si in special lui Luci, Vatu si Oli care anul asta au fost prezenti zi de zi in organizarea turneului (cu o mentinue speciala pt Luci Cozma "managerul de proiect" care s-a ocupat de la inceput pana la sfarsit de organizare de la intalniri, telefoane, comunicate de presa, prezenta zilnica si tot ce a tinut de turneu)

Bravo tuturor pt implicare !!!
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
27-02-2015, 16:04,
#6
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
Felicitari Luci ca de asemenea tuturor celor implicati!
Nu avem niste poze?
Răspunde
27-02-2015, 17:40,
#7
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
Poze pe facebook când le va pune preşedintele CJE, Darius Negîrla. Există pagină a turneului.

Felicitări şi mulţumiri şi din partea mea pentru toţi care au ajutat în organizare. Smile

Pentru ediţia viitoare ar trebui să vorbim mai din timp cu cei implicaţi, în special cu ISJ-ul, pentru a vedea cum reuşim să implicăm mai multe echipe în competiţie (altă perioadă din an, după-masa, în weekend).
Răspunde
27-02-2015, 18:38,
#8
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
Ediţia a treia a turneului de fotbal interliceal "Ladislau Bonyhadi" s-a încheiat astăzi prin victoria echipei Liceului cu Program Sportiv într-un meci decis la loviturile de departajare împotriva echipei Liceului Teologic Baptist "Alexa Popovici". Pe locul trei s-a clasat echipa Liceului Tehnologic Sava Brancovici din Ineu care a câştigat finala mică împotriva echipei Liceului Teologic Penticostal.
 
Felicitări tuturor participanţilor la ediţia din acest an a turneului şi în mod special componenţilor echipei câştigătoare!
 
Mulţumim pentru sprijinul acordat tuturor co-organizatorilor turneului din acest an (alături de Consiliul Judeţean al Elevilor şi Suporter Club UTA): Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, Asociaţia Judeţeană de Fotbal, Comisia Judeţeană a Arbitrilor,  Crucea Roşie - filiala judeţeană.
 
De asemenea mulţumim tuturor sponsorilor care ne-au ajutat pentru reuşita turneului din acest an: Old Lady's Pub, Fast Food Pit Stop, Bulevard Print şi în mod special clubului UTA şi societăţii Saller pentru sprijinul în acordarea premiilor ce au constat în:
 
                  Premiul I  - trofeu, diplomă, set de echipament sportiv, minge originală acreditată de FRF, set de cărţi "O istorie ilustrată a fotbalului arădean", autor Tiberiu Ţiganu, oferite de domnul Gheorghe Vaczi, preşedintele Old Boys UTA.
                  Premiul II - diplomă, set echipament sportiv
                  Premiul III - diplomă, minge originală acreditată acreditată de FRF
Au fost acordate şi trofee pentru golgeterii turneului, cel mai bun portar şi cel mai bun jucător. Echipele care nu s-au clasat pe primele trei locuri au primit diplome de participare. Toate echipele care au participat la turneu au primit 10 bilete de intrare la meciurile UTA-ei, acestea putând fi folosite la oricare din partidele ce vor avea loc în returul campionatului. 
 
Premiile au fost înmânate performerilor de către Gheorghe Vaczi (echipe) şi Decebal Codru Grădinariu (jucători) cărora le mulţumim foarte mult pentru prezenţă şi pentru cuvintele mobilizatoare adresate componenţilor celor patru echipe care şi-au disputat astăzi trofeul "Ladislau Bonyhadi". 
 
Sperăm ca turneul inter-liceal "Ladislau Bonyhadi" să devină o tradiţie a sportului liceal din judeţul Arad, strâns legată de trecutul şi prezentul "Bătrânei Doamne" a fotbalului românesc. Suntem deschişi tuturor sugestiilor de îmbunătăţire a organizării turneului astfel încât la ediţiile viitoare să participe şi mai multe licee din judeţul nostru. 
 
Răspunde
28-02-2015, 19:20,
#9
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
(27-02-2015, 16:04)Kidu a scris: Felicitari Luci ca de asemenea tuturor celor implicati!
Nu avem niste poze?

https://www.facebook.com/media/set/?set=...152&type=1
Răspunde
15-04-2016, 18:58,
#10
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
Câştigătorii ediţiei: Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului. Felicitări!!!
Locul II - Liceul tehnologic Sava Brancovici Ineu
Locul III - Liceul cu Program Sportiv
Locul IV - Colegiul Naţional Vasile Goldiş


Înainte de începerea meciurilor s-a lansat cartea lui Radu Romanescu: "Ludovic Bonyhadi, marele golgeter al Aradului. Povestea neștiută” . Ne-a onorat prezenţa nepotei lui Bonyhadi, a lui Gheorghe Vaczi din partea Old Boys UTA şi a lui Codru Grădinariu din partea clubului UTA.
Echipele câştigătoare şi performerii au primit premii, trofee, diplome de onoare şi câte un volum din cartea ce a fost lansată. Mulţumim tuturor celor care ne--au ajutat în organizarea şi buna desfăşurare a turneului: profesorii şi elevii participanţi, Clubul UTA, Comisia Judeţeană a Arbitrilor, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport, Crucea Roşie, Bulevard Print. Organizatori principali: Consiliul Judeţean al Elevilor şi Suporter Club UTA.


Poze pe pagina de facebook Suporter Club UTA
Răspunde
15-04-2016, 21:17,
#11
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
Nu un ultimul rand, felicitari Luci! Esti deja "patronul spiritual" al acestui turneu. Smile
Răspunde
16-04-2016, 0:37, (Ultima modificare: 16-04-2016, 9:39 de I 929.)
#12
RE: Turneul Ladislau Bonyhadi
Mersi, să nu-l uităm însă pe Dani cu telefoanele lui şi mersi în special lui Chira si Spirty pentru serviciile de catering si print.  Smile

Adevărul este că am un serviciu cât de cât flexibil, o condiţie neapărat necesară pentru a face orice proiect înainte de ora 17 dacă nu câştigi bani din proiectul respectiv, şi cât timp o să am posibilitatea mă voi implica. Asta nu înseamnă însă cu nu e nevoie de mai multă lume care să pună umărul la organizarea unor astfel de evenimente pentru UTA. Chiar se simte nevoie de mai multă implicare în zona de acţiuni SCU. E fain să vezi că ai avut o contribuţie în a organiza un eveniment reuşit. Pentru cei mai tineri e chiar benefic pentru că şi UTA e tot la fel de ONG ca şi Consiliul Elevilor, AIESEC samd, locuri unde se spune că te antrenezi pentru viitorul job. SCU este printre cele mai importante ONG-uri arădene şi trebuie să ţinem cât putem steagul sus.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)