Stadionul "Francisc Neumann"
06-03-2019, 22:36,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Au mai fost 2 intalniri cu cei din club plus reprez firmei si ai primariei (ignat) chiar acum recent , insa nu am mai scris nimic fiindca nu vreau sa se interpreteze cum ca le fac reclama sau ca ii cred , cum s-a inteles poate ultimele dati. Au fost niste discutii in ultimele saptamani legate de viteza lucrarilor si de culoarea aleasa la vopsirea spatiilor de sub peluze si tribune .

Pe scurt s-au prezentat de catre primarie planurile privind spatiile de la trib I si trib II, s-au discutat detalii privind termenele de executie , calitatea lucrarilor , alegerile facute in ceea ce priveste culoarea aleasa (acel gri ciudat care va fi schimbat din ce spuneau) , scaunele sau acoperisul din tabla (in loc de acea membrana prevazuta initial care nu putea fi certificata cica ISU, insa eu cred ca s-a mers pe varianta mai ieftina pt a le mai salva din bani celor de la tehnodomus) . S-a modificat intr-adevar structura trib I urmand sa fie acolo vestiarele si spatiile de incalzire la demisol, spatiile de servicii si baile pt trib I la parter, hotelul cu lojele VIP la etaj I , spatiile pt televiziuni, camera de control si birourile pt club la etajul II . Au schimbat facilitatile din ce se pare pt o arena de rang 4 impreuna cu cei din frf si ajf din ce spuneau pe baza noilor facilitati cerute pt o astfel de arena , fata de una de rang II cum era initial, ceea ce inseamna ca noile facilitati vor fi pentru standardele fifa 2018 de sferturi ch league (doar rang 5 este superior si ar fi pt semifinale si finale competitii europene) . In mai vor sa inceapa montajul la scaune si tot atunci sa finalizeze cu gazonul in paralel . Nu cred nici ei ca vor termina in iunie cum anunta falca pompieristic , insa vor ca pana in toamna sa dea in folosinta stadionul , mai putin trib I unde urmeaza sa se faca licitatie (!!!) pt noile facilitati de la etajul I si II care spera sa fie gata pana anul urmator (oare marea inaugurare sa fie in 2020 inainte de alegerile locale?!?) .

Din cate am vazut in planuri se vor pierde iarasi scaune pt locurile de handicap si spatiile de VIP si presa la trib I care sunt mult mai multe pt un stadion de rang IV (150 locuri VIP, 30 pupitre presa si inca 30 locuri presa fara pupitre, etc) , astfel ca cele 12.800 de scaune sunt acum 11.600 !!! Daca vor pune insa fotolii de cinema city poate ajungem la 6000 cat erau si inainte de daramare Sad . Cum ziceam insa, totul e la fel de roz ca si acum 2 ani cand ma intalneam cu ignat si va povesteam aici. Ei zic ca vor termina si ca sunt in grafic, lucrarile sunt supravegheate indeaproape Smile)) si din luna mai incolo tehnodomus va fi cica amendat daca nu e gata cu lucrarile la stadion Smile))). Realitatea insa se vede cu ochiul liber dincolo de povestile si vorbele spuse la astfel de intalniri.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
07-03-2019, 13:20, (Ultima modificare: 07-03-2019, 13:22 de psv.)
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
De spatiile care inca nu s-au demolat s-a discutat???, cresa , turnul radio TV, era o promisiune de demoloare pentru sfarsitul lui 2017 inceputul lui 2018 , trebuie sa vina o macara mare , era explicatia la acea vreme ( cel putin asta era impedimentul pentru turnul radio TV) intre timp macaraua a venit , a si plecat iar turnul este tot acolo si suntem in martie 2019....
Legat de scaune, vor fi rabaltabile , vor fi fixe, sper sa nu repetam rusinea de pe motoru legat de acest aspect?!
Răspunde
07-03-2019, 16:40,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
De spatiile alea , acelasi raspuns : "se rezolva, se face, se darama" . Scaunele cica vor fi fixe , ceva material necasant (vor sa le schimbe pe toate si de pe motorul odata cu astea cica) iar coloristica lor va fi mixta ca pe Arena Nationala
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
07-03-2019, 18:06, (Ultima modificare: 07-03-2019, 19:06 de Kidu.)
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Cine spune asta, cu cine v-ati intalnit?
Răspunde
08-03-2019, 1:53,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
E clar, alte licitatii pentru hotel etc. Incredibil!
Răspunde
08-03-2019, 12:21,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
(07-03-2019, 18:06)Kidu a scris: Cine spune asta, cu cine v-ati intalnit?

Ignat
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
11-03-2019, 11:25,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Deci sa intelegem ca s.au evaporat 1200 de locuri ( mi se pare enorm si revoltator) sau cate din ele se regasesc redistribuite catre loje presa etc?
Răspunde
11-03-2019, 13:32,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Da. Ceva scuze cu normele fifa pt stadioane din 2018 , clasificare superioara de categoria IV fata de II cum era initial ,etc,etc. Mai are importanta ?

Totul e facut parca in batjocura la stadionul asta . Ma astept sa zica ca pun fotolii in loc de scaune si din cauza asta vom avea doar 6000 de locuri. Sau ca nu mai darama cladirile alea darapanate ca sunt cine stie ce probleme juridice pe care abia acum le-au descoperit . Sau mai bine, ca intr-o postare la misto pe timesnewroman sau vreun film prost de kusturica , sa darame turnul ala radiotv peste tribunele proaspat construite ca sa ajungem cu adevarat in guiness book .
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
11-03-2019, 14:26,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Pai haideti sa facem totusi ceva mi se pare revoltator ar trebui cerut un raspuns oficial
Răspunde
11-03-2019, 20:46,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Daca stam 5 ani după un stadion de 6000 de locuri atunci chiar nu mai e de spus nimic!
UTA este viata mea!
Răspunde
14-03-2019, 6:02, (Ultima modificare: 14-03-2019, 6:10 de adymax.)
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
https://specialarad.ro/primaria-anunta-r...ionul-uta/

Pana la urma stie cineva ce tabele de marcaj se vor monta si unde exact?
Răspunde
14-03-2019, 12:46, (Ultima modificare: 15-03-2019, 12:06 de psv.)
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
(14-03-2019, 6:02)adymax a scris: https://specialarad.ro/primaria-anunta-r...ionul-uta/

Pana la urma stie cineva ce tabele de marcaj se vor monta si unde exact?

Foarte grea intrebarea, din cate se pare au fost scoase tabelele din contractul cu tehnodomus( asta ca sa le mai scoata alora parleala),asa ca dumnezeu mai stie...probabil mai urmeaza o alta licitatie si pentru ele.....
Oricum , pana sa vorbim de tabele , mai sunt multe alte lucruri de facut la stadion!
In alta ordine de idei , au ajuns cu compartimentatul la etajul 1 de la tribuna 1,sa vedem cat ii tine harnicia ......
Răspunde
23-03-2019, 6:12, (Ultima modificare: 23-03-2019, 6:12 de adymax.)
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
@Redpunk_one - cine s-a legat de culoarea gri de la wc-uri? Arata OK de la distanta cel putin in video-ul asta: https://www.youtube.com/watch?v=3kQyVgxR3N8

Ce culoare ai vrea sa le vopseasca?
Răspunde
23-03-2019, 11:08, (Ultima modificare: 23-03-2019, 11:40 de Man09.)
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Le-au vopsit deja găsești poze recente pe FB-ul lui Viorel Muscă, se lucrează la compartimentarea spațiilor de la oficială practic mai sunt 2 luni până la expirarea termenului.
Au scos macaraua de pe teren acum e în fața stadionului.
Au terminat cu împrăștierea si nivelarea nisipului urmează sistemul de irigat și încălzire apoi gazonul.
Mai e ft mult de muncă în special la tribuna 1 dar și la partea de balustrade de care nici nu s-au apucat probabil odată cu scaunele le vor pune, la nocturnă ar trebui să înceapă zilele astea, cine știe cât va dura ar fi mult mai estetic sa vopsească stâlpii albi ar arăta mai OK la stadionul lui Hagi de la Ovidiu sunt tot albi și arată bine și bineînțeles sa mute dulapurile metalice din colțuri.
Spațiile exterioare arată la fel de dezolant în spatele tribunei 2 există loc pt o parcare etajata tip fast park ca în proiectul de regenerare urbană.
Hidroizolatia oficialei cred ca va fi cu membrană bituminoasa.
Nu știu dacă va fi închis cu zidărie și parterul ca nivelul 1 sau cu sticlă , parcă nu arată atât de bine așa gol în plus e nevoie de închiderea acelui spațiu pt. a se împiedica accesul nedorit, vom vedea.
Trebuie spații si pt. casele de bilete la trib 1 în celelalte zone există.
Nu înțeleg de ce nu subcontractează Tehnodomus restul de lucrări către o firmă cu destui oameni ca fonduri au, au lucrări câștigate de peste 20 de mil. € doar cimitirul din Cluj valorează 10 mil. €.
Sunt necesare multe dotări la stadion la publicarea bugetului ar trebui să apară alocarea pt. ele: sistem sonorizare, sistem de securitate, turnicheți, tabele, la trib 1 trebuie un tunel retractabil la ieșirea de la vestiare.
Probabil stadionul va fi administrat de Recons așa există baza legală pt. investițiile în dotări.
Răspunde
04-04-2019, 15:41,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Pauza...?...Nu mai misca nimeni la stadion?...Tot frig e....nu mai vine odata caldura aia...Smile)))))...Vai de noi....
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 16 Musafir(i)