Stadionul "Francisc Neumann"
09-08-2019, 18:47, (Ultima modificare: 09-08-2019, 21:18 de Giuliano.)
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Dragi suporteri,dragi arădeni! Luni seara vedem meciul împreună şi apoi stabilim ce avem de făcut în problema stadionului!

Suporter Club UTA vă invită pe toți cei care nu faceți deplasarea la Ploiești luni seara la Old Ladys Pub la o dezbatere pe o temă arzătoare pentru fiecare dintre noi: stadionul Francisc Neuman. Pentru început, de la ora 18 vom urmări împreună prestația favoriților noștri în deplasarea de la Ploiești, urmând ca după ora 20 să discutăm pe marginea a ceea ce avem de făcut în problema stadionului, una care nu mai poate fi lăsată doar la bunul plac al autorităților locale.

Așa cum fiecare dintre voi v-ați dat seama până acum, situația arenei Francisc Neuman este una tulbure și din păcate reprezentanții administrației locale contribuie la perpetuarea acestei stări de lucruri prin dezinformare și lipsă de transparență. E timpul să ne unim și să ne facem vocile auzite cu adevărat. Îi invităm la această întâlnire pe toți cei revoltați de această situație absurdă și umilitoare, indiferent că sunt suporteri activi, susținători pasivi, nostalgici rămași cu UTA în suflet sau pur și simplu arădeni cu conștiință civică.

Indiferent de diferențele de păreri și viziune pe care le-am avut de-a lungul timpului, e momentul să ne reamintim ceea ce ne unește, ceea ce ne leagă. E în joc unul dintre simbolurile acestui oraș, stadionul care poartă numele celui mai iubit dintre arădeni: Baronul Francisc Neuman. Pentru a găsi cele mai bune metode de acțiune prin care putem forța autoritățile locale să respecte acest simbol, este nevoie de ideile, energia și spiritul fiecăruia dintre noi.

Mereu când UTA a avut nevoie de noi am știut să ne adunăm. Acum e din nou un astfel de moment. Suntem convinși că ne vom regăsi într-o formulă câștigătoare luni seara.

Pentru noi doar UTA contează!
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
13-08-2019, 8:45,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Comunicat Suporter Club UTA

În primul rând dorim să felicităm echipa și antrenorii pentru extraordinarul rezultat obținut la Ploiești. Este o dovadă în plus că toate speranțele și tot entuziasmul pe care l-am simțit la acest început de sezon au acoperire în ceea ce se întâmplă în vestiar și pe teren. Întotdeauna am fost alături de club și de echipă, chiar și în momente delicate sau anoste și cu atât mai mult ne bucurăm că ne putem arăta atașamentul cu inima plină de bucuria succeselor pe plan sportiv, cărora le ducem dorul de atât de mult timp. Le mulțumim celor din teren și de pe bancă pentru faptul că ne prilejuiesc asemenea trăiri.

Considerăm că astfel de momente de euforie sportivă ar trebui să fie un detonator pentru renașterea entuziasmului întregii comunități locale față de tot ceea ce înseamnă UTA. Și în mare măsură observăm că această așteptare a noastră prinde contur și arădenii revin încet încet sufletesc și fizic alături de echipă. Din păcate, este trist că trebuie să constatăm că există în comunitatea noastră și oameni care pun interesele personale, politice deasupra acestui entuziasm. A fost șocant pentru noi să constatăm că ceea ce se dorea o simplă mobilizare la discuții și schimb de idei în interiorul suflării utiste a declanșat în universul meschin și gri al unor oameni reacții de-a dreptul ilogice și absurde. Pe scurt iată faptele:

La nici 24 de ore de la anunțul întâlnirii Suporter Club UTA deluni seara, președintele asociației a primit un mesaj din partea unui reprezentant al clubului UTA în care asociația și suporterii UTA-ei erau avertizați că ”primăria va rezilia contractul de finanțare cu UTA dacă Suporter Club UTA va mai întreprinde vreo acțiune ofensivă la adresa administrației locale”.

Din punctul nostru de vedere, acest mesaj reprezintă un șantaj incalificabil, care denotă panica și disperarea unor persoane fizice, dispuse să recurgă la orice pentru a-și proteja interesele politice și personale. Dorim din capul locului să precizăm că avem convingerea că acest mesaj nu a venit din interiorul Primăriei Arad și al Centrului Municipal de Cultură Arad. Pe lângă încredrea pe care o avem în oamenii care se ocupă de administrație și nu de politică, ne bazăm pe faptul că acest contract de finanțare are niște baze juridice, legale foarte clare și nu poate face obiectul bunui plac al unor diverse personaje politice. Așteptăm în cel mai scurt timp ca reprezentanții actuali (nu foști sau ”viitori”) ai administrației locale să denunțe acest șantaj și să asigure întrega suflare utistă dar în special echipa și stafful clubului de faptul că nu există niciun fel de risc ca obligațiile asumate prin contractul de finanțare să nu fie îndeplinite.

Așa cum poate fi verificat faptic, Suporter Club UTA a avut de-a lungul timpului o poziție coerentă și constructivă în problema stadionului Francisc Neuman, fără a intreprinde nicio acțiune care să aducă atingere intereselor clubului UTA. Singurul lucru pe care l-am cerut în ultimii 5 ani autorităților locale a fost transparență și corectitudine. Am primit în schimb doar declarații politicianiste, informații trunchiate și chiar minciuni. Din acest punct de vedere, în ciuda unui început nu foarte fericit, apreciem deschiderea noii administrații locale spre un dialog real și spre o abordare corectă și orientată spre rezolvarea problemelor.

Din acest punct de vedere, ne reafirmăm deschiderea, dorința și chiar invitația adresată noii administrații locale (primar, viceprimari, funcționari din cadrul primăriei) de a avea o discuție transparentă și bazată pe documente pe marginea situației reale a stadionului Francisc Neuman, a cauzelor pentru care lucrările au intrat într-un punct mort și a soluțiilor concrete pentru ieșirea din acest blocaj. Suntem convinși că vom găsi un răspuns afirmativ de la cei care și-au asumat o altfel de politică față de cetățenii Aradului, iar stadionul Francisc Neuman chiar reprezintă un interes care transcede familia UTA-ei, fiind un obiectiv de maxim interes pentru întrega comunitate arădeană.

În același timp ne exprimăm doleanța ca cei care timp de 15 ani au demonstrat ce pot și ce vor în relația cu UTA și simbolurile Aradului, să își îndrepte eforturile spre noua carieră și să lase comunitatea arădeană să se vindece și să evolueze. De asemenea și cei care doresc ca în viitor să aibă un cuvânt de spus în administrarea municipiului Arad să își demonstreze capacitatea și valoarea în funcțiile actuale iar buna credință și respectul să o arate neimplicând UTA și simbolurile Aradului într-o luptă politică murdară. O campanie electorală eficientă poate fi făcută și altfel decât cu promisiuni fără acoperire sau amenințări mai mult sau mai puțin voalate. Dacă e ceva ce caracterizează în mod special Aradul, acela e bunul simț al cetățenilor săi iar politicienii fără scrupule nu vor putea scrie istorie în acest oraș.

În încheiere reamintim că misiunea Suporter Club UTA este aceea de a apăra imaginea și interesele UTA-ei. Sub această cupolă intră nu doar prezentul ci și trecutul și viitorul. Nu vom da niciun pas înapoi când vine vorba de identitatea și simbolurile acestui nume, iar stadionul care poartă numele Baronului este primul dintre acestea fiind însăși casa noastră, și nici nu vom amaneta viitorul pe care ni-l dorim luminos, mai ales în urma ultimelor rezultate sportive, rezultate însă care se vor dovedi efemere fără fundația oferită de o infrastructură decentă.

Pentru noi doar UTA contează!

13.08.2019
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
13-08-2019, 9:06,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Cand avem antrenor si echipa, cand toata lumea e montata la tot ce inseamna UTA ... incep astia sa faca figuri, o dau in bara an de an cu proiectele ce trebuie realizate in termene scurte. Ne batem joc de Arad, vezi stadionul , transportul in comun in care aproape lesini de cald vara, iarna ingheti... ne cacam pe noi sa cumparam niste tramvaie desi avem fabrica la noi in oras... pasajul la fel, inundatii in oras la fiecare ploaie.. boschetari, cersetori peste tot.Cand sunt contestati, ameninta ca se retrag... bai mi e scarba de astia!!!!
Scuze. Deja e off topic!!
Răspunde
13-08-2019, 11:36,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
(13-08-2019, 9:06)Adrian07 a scris: Cand avem antrenor si echipa, cand toata lumea e montata la tot ce inseamna UTA ... incep astia sa faca figuri, o dau in bara an de an cu proiectele ce trebuie realizate in termene scurte. Ne batem joc de Arad, vezi stadionul  , transportul in comun in care aproape lesini de cald vara, iarna ingheti... ne cacam pe noi sa cumparam niste tramvaie desi avem fabrica la noi in oras... pasajul la fel, inundatii in oras la fiecare ploaie..  boschetari, cersetori peste tot.Cand sunt contestati, ameninta ca se retrag... bai mi e scarba de astia!!!!
Scuze. Deja e off topic!!
Nu e chiar asa,citeste printre randuri si ai sa intelegi.Jegosul isi baga inca coada desi nu mai are nici legal ca moral si a pierdut de mult legitimitatea sa dicteze (a se citi printre randuri) tot ce misca in Arad.
Răspunde
13-08-2019, 13:43,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Sa nu-mi spuneti ca a fost Decebal cel cu mesajul de intimidare Smile))
Răspunde
13-08-2019, 14:13,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Dacă au ajuns la șantaj inseamnă că-s lucruri urâte in legătură cu stadionul.
Ce-i, Jițone, tremură pantalonii pe tine, ți-e frică că rămâi fără bani pentru operații estetice, papițoiule?
Nu există o pată mai mare pe obrazul Aradului, in toată istoria acestui oraș decât această formă de viață, pe numele lui falcă, făcut om de arădeni.
Din păcate arădenii sunt mult prea civilizați, gunoiul ăsta trebuia aruncat afară din oraș in P goală.
Răspunde
13-08-2019, 14:29, (Ultima modificare: 13-08-2019, 14:33 de Adrian07. Motivul editării: Edit )
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Sa nu uitam de cand e primar acest personaj, daca n ar fi plecat, lumea tot pe el l-ar fi votat... raman oamenii lui, destul e!!!
Oricum, nu cred ca acest mesaj vine direct din primarie, s au facut presiuni asupra lui Meszar, el s-a speriat si a iesit cu mesajul asta.
Sper sa fie anul nostru sa-i fortam si pe papitoii astia cu stadionul .
Răspunde
13-08-2019, 15:20,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Aiurea,nu au curajul sa faca asa ceva.Si nu o mai tot dati cu lumea tot pe el l ar vota,aradenii nu sunt prosti si l a nevoie se mobilizeaza,ideea este ca e nevoie de o varianta la acest papitoi,care nu exista....
Răspunde
13-08-2019, 16:09,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Ei nu exista, pe naiba! Nu vreau sa o dam in politica insa o sa vedeti ca o sa apara si alternativele.

Revenind la stadion e clar ca Falca si cu Balcea sunt disperati pentru ca sesizeaza pericolul de a pierde Primaria, simt cum li se strange funia in jurul gatului si din ce vad eu, Bibart nu e dispus sa isi bage capul in locul lor.
O sa mai iasa multe mizerii la iveala cu stadionul si nu numai, chestii care vor parea greu de crezut insa care lasa urme nu asa usor de sters cum spera hermafroditul de la "Bruxel".
Răspunde
13-08-2019, 18:14,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
(13-08-2019, 15:20)psv a scris: ...ideea este ca e nevoie de o varianta la acest papitoi,care nu exista....

Asa cred si eu...vad ca Timisoara si-a dat seama de prostanacul de Robu si apare cu varianta neamtului ala...
La noi n-am vazut nimic promitator, dar poate nu stiu eu...
Răspunde
13-08-2019, 18:21,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Discutiile acestea nu se vor sfarsi, pana ce nu e gata stadionul si nadajduiesc ca o sa apara si un investitor decent daca ajungem in prima liga. Alternativa pt urmatoarele alegeri, noi ca microbisti cel putin, nu avem, iar bugetul primariei in Liga 1...daca ajungem, ne va tine precum Sibiu, Voluntari etc, cu sabia deasupra capului si vesnic la retrogradare..
Răspunde
Ieri, 9:50,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Am trecut astazi din nou pe la stadion , peluza ARED este gata in ceea ce priveste montarea scaunelor , iar cei de la "rulouri de gazon" , sunt aproape gata cu partea de tasare a acostamentelor terenului de joc( mai au doar partea cu tribuna 1 ) ,astazi lucrau..in rest pauza.
Răspunde
11 ore în urmă,
RE: Stadionul "Francisc Neumann"
Poze primite de la userul Bruno. 
A spus ca lucrau 4 oameni la asfalt, in rest pustiu...


Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)
           
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 7 Musafir(i)