Etapa nr. 22: UTA - Minerul Motru (02.05.2015, ora 18:00)
30-04-2015, 15:42,
#2
RE: Etapa nr 22: UTA - Minerul Motru (02.05.2015, ora 18:00)
UTA vrea să uite meciul de la Lugoj cu o victorie

S-a vorbit şi se va mai vorbi despre meciul UTA-ei de la Lugoj, iar azi, la întâlnirea cu presa, antrenorul Roland Nagy a adus vorba, invariabil, despre acel joc.

„Nimic nu-i jucat până nu se joacă”

Nagy a vorbit despre ce va fi, dar şi despre ce a fost. „Avem şansa să refacem ce am stricat printr-o victorie. A fost prima înfrângere din retur, am analizat ceea ce s-a întâmplat la Lugoj, dar e important că am rămas pe primul loc. Trebuie să câştigăm cu Motru şi să continuăm să fim primii. E drept, jucăm contra unei echipe care s-a reorganizat, are antrenor şi echipă nouă, faţă de ce a fost în tur. Nu are nimic de pierdut, va fi dificil. În cinci deplasări a pierdut doar un meci, cu gol marcat în patru dintre ele. Să nu uităm, au câştigat la Sebiş. Nu-i nimic jucat până se joacă” – a spus Nagy.

E presiunea prea mare?

Pe de altă parte, tehnicianul spune că ar putea fi o presiune suplimentară pe jucători, după ce au urcat pe primul loc. „Am ajuns poate neaşteptat de repede în frunte, iar acum nu ştiu ce să zic, să fie presiunea prea mare? La Lugoj, am făcut cea mai bună repriză secundă din acest an, cu ocazii monumentale, dar imprecizia la finalizare, lipsa de concentrare, au făcut să pierdem. La înfrângere se caută explicaţii la ratările imense, dar trebuie să vedem şi cum luăm golurile. E clar, suntem cu prima şansă, suntem la mâna noastră, cum se spune” – a mai declarat Nagy.

Botiş şi Copil, out!

La meciul cu Minerul Motru, UTA nu-i va putea folosi pe Botiş şi Copil, suspendaţi, iar tinerii Dobrean, Cotoc şi Suslak acuză accidentări după ce au evoluat la echipa a doua.

„Botiş este o mare pierdere, este antrenorul din teren, liantul dintre banca tehnică şi jucători. Ne va lipsi mult în acest meci” – a conchis Nagy

http://www.aradon.ro/uta-vrea-sa-uite-me...ie/1529982
Răspunde


Mesaje în acest subiect
RE: Etapa nr 22: UTA - Minerul Motru (02.05.2015, ora 18:00) - de sabau15 - 30-04-2015, 15:42

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)