Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
03-02-2016, 19:50,
#77
RE: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
"Triunghiular” câştigat de Crişul

Cele două echipe de ligă secundă porneau favorite în triunghiularul de ieri, de pe „Şega”. Dar, socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, aşa că mai slab cotaţii, adică jucătorii echipei Crişul Sântandrei, au dat lovitura.
S-a jucat „fiecare cu fiecare”, timp de o repriză, care a durat 60 de minute.

UTA – Şoimii 1-1
S-a început cu meciul dintre cele două echipe arădene, iar la final a fost 1-1. Tot ce au avut mai bun la dispoziţie antrenorii au aruncat în teren, iar acest lucru s-a văzut, partida fiind încrâncenată. UTA a început mai bine, dar pe la mijlocul reprizei elevii lui Ionuţ Popa au pus stăpânire pe joc şi au deschis scorul prin A. Mihai. Spre final, Copil a egalat cu un şut bombă, de la vreo 22 de metri.

UTA – Crişul 1-1
Au urmat încă 60 de minute pentru UTA, care a aruncat în teren garda tânără. Bihorenii au jucat neaşteptat de bine şi – după ce utiştii au deschis scorul, prin Curtuiuş – Morna a egalat, la o neînţelegere între portarul Mara şi fundaşul Lazăr, care s-au ciocnit urmărind mingea. S-a terminat tot 1-1, de notat fiind faptul că înainte să se marcheze, ambele echipe au avut câte o bară.

Şoimii – Crişul 1-2
Meciul care decidea câştigătoarea triunghiularului a început echilibrat, mai ales că pâncotanii au trimis în teren şi jucători noi, precum Ovidiu Bulzan, care a revenit, surprinzător, la echipă.
Crişul a deschis scorul la mijlocul reprizei, prin Nichita, care a scăpat singur cu Păşcălău şi a şutat la colţul lung, mingea lovind bara înainte să intre în poartă. Dubeştean e egalat în min. 38, iar pe final, Peneghi a făcut 2-1, iar echipa sa a câştigat, astfel, triunghiularul.
De notat e un gest de fair-play al lui Dragalina, care a marcat la 1-1, dar a recunoscut că a făcut henţ, iar arbitrul a întors decizia de a valida reuşita."

http://www.aradon.ro/triunghiular-castig...ul/1613551
Răspunde


Mesaje în acest subiect
RE: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016 - de RedNeck - 03-02-2016, 19:50

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)