Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
20-02-2016, 21:28,
#86
RE: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
Strătilă a semnat revenirea: UTA – Luceafărul Oradea   3-2

Ultimul amical al iernii pentru UTA a avut de toate. Goluri, o multitudine de ocazii, răsturnări de scor, penalty-uri, eliminări și un „hattrick” marca Strătilă. La final, victoria a revenit arădenilor, calculele celor de la Luceafărul fiind stricate de câteva absențe importante (Hlinca, Țegle, Mihuța, Arnăutu, Cigan și Balea), dar și un arbitraj considerat părtinitor pentru gazde.

Pe suprafața de teren moale și destul de denivelată de la Horia, „alb-roșii” au început ceva mai slab, iar la prima ocazie a „luceferilor” au și primit gol. Deschis de Chiștoe, Roșu a centrat de pe dreapta și Balla, nemarcat, a trimis la colt din mijlocul careului mare. Imediat, Curtuiuș a avut șansa egalării cu un șut din apropiere, dar Papp a intervenit promt. Pe o contra, însă, s-a făcut 0-2. În minutul 32, Roșu a inventat o parabolă perfectă de la 30 de metri lateral dreapta, iar mingea s-a dus cuminte la colțul lung, Anca fiind prins undeva pe drum. Nu au trecut decât 5 minute și Ban a pus cotul în gâtul lui Strătilă chiar în interiorul suprafaței de pedeapsă, iar Nicoraș a arătat punctul cu var. Același jucător al UTA-ei a înscris în dreapta lui Edi Papp. Forcingul arădenilor a continuat și tot Strătilă a trimis periculos cu capul după centrarea lui Curtuiuș, dar portarul bihorenilor și transversala s-au opus golului. În minutul 41, Bactăr a făcut fault de ultim apărător la Man, Nicoraș l-a eliminat pe bihorean și a mai acordat un penalty pentru arădeni, deși vizitatorii au susținut că infracțiunea s-a consumat în afara careului. Sorin Strătilă a schimbat colțul și a stabilit scorul pauzei: 2-2.

hlistei45„Bătrâna Doamnă” a fost mult mai autoritară după pauză. A fost mai mereu la cârma partidei, și-a creat destule oportunități de gol, dintre care au transformat doar una prin același Strătilă. Chiar înainte de a fi înlocuit, SS-ul l-a driblat scurt pe Radu în careu și a trimis în cros la vinclu. În rest, Gligor a nimerit bara și apoi a reluat puțin pe lângă, de fiecare dată cu capul, iar Rus și Chindriș i-au întrebuințat serios pe goal-keeperii „luceferilor”. În replică, Roșu a profitat de un culoar în defensiva arădenilor, a pătruns în careu, dar a întârziat finalizarea și a fost scos în afara cadrului porții. Pe final, Burlă și Feier s-au încăierat sub ochii lui Nicoraș și au fost eliminați de pe teren. Însă, doar utistul a fost înlocuit, căci Dobai nu a mai avut variante pe bancă. Victoria cu 3-2 e una de moral, mai ales la felul cum s-a conturat, adică de la 0-2 pentru divizionara a treia bihoreană.

Formații:

UTA: Anca (46 Miron) – Polgar, Botiș (65 Manea), Gligor, Filaret (46 Burlă, 80 Roman) – Strătilă (65 Jorza), Tănase (45 Copil), Chindriș, Hlistei (65 Vlad) – Man (65 Rus), Curtuiuș (73 Petre).
http://sportarad.ro/stratila-a-semnat-re...radea-3-2/
Răspunde


Mesaje în acest subiect
RE: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016 - de Oli - 20-02-2016, 21:28

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 2 Musafir(i)