Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
11-07-2015, 20:42,
#3
RE: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
Dennis a fost ”The Man”! Grosics Akademia Szeged – UTA 0-1

Szekely (de la Unirea Dej) – Pantea, Blănaru, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Jorza, Z. Radu – I. Radu, Curtuiuș a fost echipa de start a lui Roli Nagy pentru primul amical al verii.

Trupa din Szeged a început cu aplombul știut, arădenilor le-a luat cam zece minute până să treacă la butoane. Dar odată ce s-a întâmplat, au apărut și primele ocazii.

Ionuț Radu a scăpat la 17 metri ușor dreapta, n-a putut fi oprit decât prin fault. Burlă și-a potrivit mingea pentru lovitura liberă ce a zguduit bara din dreapta portarului maghiar.

Atacantul adus de la Sebiș a apărut iar la finalizare după două minute, a recepționat în careu, șutul s-a dus puțin peste transversală.

După jumătate de oră apare cea mai bună șansă roș-albă: Burlă a centrat a semiînălțime, I. Radu a ratat milimetric întâlnirea cu mingea în 5 metri, Strătilă a recuperat în colțul celălalt de teren, l-a căutat pe același atacant, a cărui lovitură de cap a ocolit cu câțiva centimentri bara de sus.

Portarul Szekely s-a remarcat și el, după ce a respins o lovitură liberă de la 20 de metri, maghiarii au recuperat, dar goalkeeperul a rămas pe picioare și a respins și reluarea de la colțul scurt (40).

Partea secundă, UTA a început-o cu Szekely – Lazăr, Manea, Filaret, Vlad – Man, Chindriș, Dobrean, Hlistei – Petre, Rus. Aripa ceva mai tânără a Bătrânei Doamne a avut ocazia să se călească în fața unui adversar care și-a păstrat determinarea la fiecare luptă pentru minge.

Ocaziile au fost mai rare. Arădenii au reușit să fie periculoși la lovitura liberă de la 25 de metri executată cu efect de Hlistei, portarul gazdelor a fost pe fază. În echipa arădeană și-au mai făcut loc mijlocașul Tănase, portarul Mara.

Pe măsură ce timpul a trecut, jocul arădean a început să prindă cheag. Și a venit și golul, după o acțiune prelungită de atac pe dreapta, Petre a întors mingea la 8 metri pentru Dennis Man, iar fiul fostului atacant de la Strungul, Cristi Man, a trimis subtil, printre un fundaș și portar, 0-1 (74)!

Imediat, UTA a fost iar aproape de gol, o centrare de pe stânga l-a prins pe Cipri Rus la 2 metri, goalkeeperul gazdelor a avut reflex de senzație și a reușit să salveze. Utiștii au trecut cu bine peste două ocazii bune ale maghiarilor, Mara s-a remarcat și el, iar ultimul fluier surprinde un start pozitiv pentru arădeni!

http://sportarad.ro/dennis-a-fost-the-ma...d-uta-0-1/

Stie cineva care e treaba cu acest portar Szekely d la Dej ?
Răspunde


Mesaje în acest subiect
RE: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016 - de sabau15 - 11-07-2015, 20:42

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)