Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
12-08-2015, 0:22,
#34
RE: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016
"Distribuțiile UTA-ei pentru ”triunghiularul” din această seară:

AS Cjarlins Muzane, o echipă italiană din zona Friuli, care joacă într-o ligă inferioară din ”Cizmă” e prima adversară a Bătrânei Doamne din această seară.
Pentru acest duel, Roland Nagy a ales o formulă cu Anca-Trip – Lazăr, Manea, Filaret, Vlad – Man, Jorza, Sorian, Costin – Curtuiuș, C. Rus. Organizatorii stagiului UTA-ei din Austria vor ca ultima seară să fie specială, așa că roș-albii au avut surpriza să-și audă imnul înaintea partidei!
Nagy și-a pregătit distribuția și pentru a doua confruntarea, cea cu austriecii de la SV Spittal. Vor juca: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei – Petre, Szekely.

După 45 de minute, UTA și italienii de la Muzane erau la egalitate, 0-0. Cele două echipe căzuseră de acord ca, în caz de egalitate, învingătoarea să fie decisă după lovituri de departajare. Arădenii au ratat una, Cipri Rus, iar Manea, Vlad și Jorza au transformat. Italienii au fost însă preciși de fiecare dată și s-a terminat 4-3 pentru ei. Urmează întâlnirea cu Spittal.

Victorie în meciul doi, Strătilă șef de orchestră!
După un prestație caracterizată drept ”cursivă și bună” de team-managerul Codru Grădinariu, UTA a terminat seara învingătoare. A fost 2-0 în întâlnirea cu SV Spittal, goluri marcate de Norbi Polgar și Adrian Petre. Amândoi au marcat din pasele precise ale lui Sorin Strătilă."

http://sportarad.ro/distributiile-uta-ei...sta-seara/
Răspunde


Mesaje în acest subiect
RE: Meciurile amicale ale sezonului 2015-2016 - de RedNeck - 12-08-2015, 0:22

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)