Moş Crăciun utist
07-12-2015, 23:44,
#1
Moş Crăciun utist
Clubul UTA împreună cu SCU vor participa săptămâna aceasta la două acţiuni de promovare a UTA-ei în şcoli:
    - miercuri 9 decembrie, între orele 11-12 la Şcoala Gimnazială "Regina Maria" (fosta Generală 12, zona Mioriţa), sala de sport;
    - vineri 11 decembrie, între orele 11-12 la Colegiul Naţional "Preparandia" Dimitrie Ţichindeal, sala de sport.
Vor fi prezenţi membri din conducerea clubului şi jucători care vor juca un meci demonstrativ împotriva echipei şcolii. Vă rugăm pe cei cărora vă permite serviciul să participaţi la aceste acţiuni de promovare a spiritului "Bătrânei Doamne" a fotbalului românesc printre elevii de gimnaziu şi liceu.

Înainte de Crăciun vom face din nou acţiunea cu Moşul în oraş, când îl vom ajuta să împartă copiilor dulciuri şi materiale promoţionale cu UTA. Vă anunţăm pe parcurs de datele concrete ale acţiunilor.
Răspunde
09-12-2015, 14:26,
#2
RE: Moş Crăciun utist
A fost o acțiune reușită, poze și detalii vor fi puse în curând pe siteul clubului.

Mâine echipa va fi la Expo unde e ceva eveniment cu tăiatul porcului. Codru a spus că vor fi acolo de la 10 până spre seară la 5-6.

Vineri e acțiunea la Pedagogic.
Răspunde
09-12-2015, 14:30,
#3
RE: Moş Crăciun utist
Faina actiunea de azi de la Generala 12. Astept poze si filmulete Smile
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
09-12-2015, 16:13,
#4
RE: Moş Crăciun utist
Sunt pe pagina de Facebook a clubului atât poze, cât și video. O acțiune frumoasă! Felicitări SCU!
Răspunde
09-12-2015, 17:08,
#5
RE: Moş Crăciun utist
Mersi Sergiu dar meritul principal va revine voua pt azi , in special lui Codrut. Puneti si aici cateva poze sau la topicul cu poze despre UTA
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
09-12-2015, 17:42,
#6
RE: Moş Crăciun utist
[Imagine: 2zno28o.jpg]

[Imagine: w4vp2.jpg]

[Imagine: 261zyb4.jpg]

[Imagine: 156zf9d.jpg]

[Imagine: 28i7znm.jpg]
Răspunde
09-12-2015, 23:47, (Ultima modificare: 09-12-2015, 23:48 de I 929.)
#7
RE: Moş Crăciun utist
Din partea SCU s-au dat 4 tricouri gri cu Arad 1945, unul la profesorul de sport şi câte unul la cel mai bun jucător, la golgheter şi la cel mai fair play jucător.

Cine mai doreşte tricouri sau alte materiale cu UTA le poate achiziţiona în perioada sărbătorilor la căsuţa clubului din Piaţa Avram Iancu, amenajată în cadrul târgului de Crăciun. Locaţia căsuţei: cum se traversează pe trecerea de pietoni dinspre strada Meţianu, prima alee la stânga spre teatru, ultima căsuţă pe stânga.

Sergiu sau alţii care vă ştiţi la desene în paint, poate ar trebui să faceţi o schemă cu accesul la căsuţă pe care s-o postaţi şi pe facebook pentru că, din păcate, ne-a fost repartizată cea mai ascunsă căsuţă, capăt de linie, unde accesul vizitatorilor se face în proporţie de 90% dintr-o singură direcţie (dinspre zona statuii, pe cealaltă parte e parcarea din spatele teatrului).
Răspunde
10-12-2015, 2:19,
#8
RE: Moş Crăciun utist
Ok, bună ideea asta cu harta cu locația căsuței. Mâine mă ocup, sper că am înțeles bine unde e ( nu am apucat să trec pe acolo ).
Răspunde
10-12-2015, 9:50,
#9
RE: Moş Crăciun utist
Mai bine de atât nu am cum să explic.  Eventual du-te până acolo și vezi „realitatea din teren”. Smile
Răspunde
14-12-2015, 18:49,
#10
RE: Moş Crăciun utist
Mâine începând cu ora 12.30, la Sala Polivalentă va avea loc faza finală a Cupei Moş Crăciun de anul acesta. SCU va premia cei mai buni cinci jucători ai competiţiei cu câte un tricou!
Răspunde
16-12-2015, 14:42,
#11
RE: Moş Crăciun utist
Sâmbătă, la ora 12, cine vrea, să vină la Old Ladys Pub la UTA (în parcare, localul nu va fi deschis), de acolo vom merge la CBA să cumpărăm alimente pentru două familii cu mai mulți copii (câte 7) din satul Caporal Alexa, orașul Sântana și eventual pentru familia din Frumușeni, vedeți topicul deschis de Fly. După cumpărături vom merge la Caporal Alexa să le și ducem produsele. Cine are posibilitatea poate să contribuie financiar la acțiune, să veniți sâmbătă la 12 la OLP.
Răspunde
21-12-2015, 15:39,
#12
RE: Moş Crăciun utist
Mâine (marți), 22 decembrie, ora 19.00, vă așteptăm în fața Primăriei pentru a-l însoți pe Moș Crăciun utist, cel care va împărți cadouri alb-roșii celor mici.
Vă rugăm să nu vă uitați fularul alb-roșu acasă!
Răspunde
21-12-2015, 16:44,
#13
RE: Moş Crăciun utist
Multumim de info. Ne vedem acolo cu totii sper.
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
22-12-2015, 18:20,
#14
RE: Moş Crăciun utist
Posibil sa nu avem deseara costum de mos. Daca are cineva vreo solutie, sa ma sune la 0722725081!
Răspunde
24-12-2015, 15:22,
#15
RE: Moş Crăciun utist
În această perioadă premergătoare Sărbătorilor de iarnă, Suporter Club UTA a desfășurat alături de clubul UTA câteva acțiuni de sezon, cu scopul de a promova imaginea clubului. Acțiunile au fost îndreptate în special către copii, iar reacțiile acestora entuziaste au demonstrat că trebuie să continuăm eforturile de promovare a spiritului utist printre tinerele generații de arădeni. Iată care au fost acțiunile de promovare la care a participat SCU, alături de clubul UTA și de alți parteneri:
           - două „ore deschise”, la Școala Gimnazială „Regina Maria” și Colegul Național „Preparandia” Dimitrie Țichindeal. Echipele celor două școli au înfruntat jucătorii „Bătrânei Doamne” în două meciuri foarte interesante și disputate, iar fotbaliștii UTA-ei au fost „nevoiți” să dea zeci de autografe. SCU a premiat cei mai buni jucători din echipele școlilor cu câte un tricou, în timp ce reprezentanții clubului au împărțit materiale promoționale cu însemnele UTA-ei;
         -  la invitația Inspectoratului Școlar Județean, clubul UTA și SCU au participat la faza finală a Cupei „Moș Crăciun”, unde iarăși cei mai buni jucători au fost recompensați cu câte un tricou din partea SCU, în timp ce clubul a oferit micuților fotbaliști materiale promoționale;
         -   datorită donațiilor făcute de membrii SCU, am reușit să cumpărăm produse alimentare și nealimentare de strictă necesitate în această perioadă pentru două familii numeroase, cu situații materiale extrem de dificile,  din satul Caporal Alexa, orașul Sântana;
         - în seara zilei de 22 decembrie, Moș Crăciun utist a fost prezent în fața Primăriei unde a împărțit cadouri copiilor care au promis că le vor cere părinților să-i însoțească la meciuri, începând din primăvară.
           Mulțumim tuturor celor care prin munca sau contribuția lor au făcut posibile aceste acțiuni: întregului staff al clubului UTA, în special domnilor Alexandru Meszar și Codru Grădinariu, precum și fotbaliștilor, Inspectoratului Școlar Județean prin domnul inspector de sport Paul Barta,  Anei Maria Nyeki pentru colaborarea în cazul celor două familii din Caporal Alexa și nu în ultimul rând tuturor celor care au contribuit financiar sau prin prezență la aceste acțiuni care  au reușit să aducă zâmbete și bucurie unor copii arădeni înainte de marea Sărbătoare a Crăciunului.

          Ultima acțiune din 2015 este deja o tradiție a sfârșitului de an pentru noi.  Da, este Revelionul Utiștilor, eveniment  ce va avea loc  duminică, 27 decembrie, începând cu ora 18.00, la Old Lady`s Pub pe strada Poetului. Îi așteptăm pe toți utiștii la Revelion, ca să depănăm amintiri frumoase din ultimul an în care pentru câteva etape ne-am aflat din nou, după foarte multă vreme, în fruntea clasamentului ligii secunde! Așteptând 2016 cu speranța timidă a unei bucurii imense, cea a promovării în prima ligă, urăm tuturor utiștilor și arădenilor să aibă parte de sărbători fericite alături de cei dragi și de un an nou cu sănătate, fericire și numai împliniri pe toate planurile vieții!

        Pentru noi doar UTA contează!
Răspunde
24-12-2015, 18:24,
#16
RE: Moş Crăciun utist
Sarbatori fericite tuturor utistilor!
Răspunde
14-12-2016, 13:59,
#17
RE: Moş Crăciun utist
Moș Crăciun utist are două destinații anul acesta: Caporal Alexa și Piața Avram Iancu
[url=http://sportarad.ro/mos-craciun-utist-doua-destinatii-anul-acesta-caporal-alexa-si-piata-avram-iancu/][/url]
 
Câteva zeci de suporteri ai „Bătrânei Doamne” s-au reunit aseară, la Old Lady’s Pub, pentru o scurtă analiză a celor petrecute în prima parte a sezonului la echipa favorită, dar mai ales pentru a bate în cuie acțiunile specifice finalului de an. Astfel, fanii au stabilit ca Moș Crăciun utist să aibă două destinații în acest an: o clasă de copii sărmani, de 9-10 ani, de la școala din Caporal Alexa și Piața Avram Iancu din municipiu. Totul se va întâmpla săptămâna viitoare, în sacul Moșului încăpând dulciuri, fructe sau materiale promoționale cu UTA.
De astăzi, arădenii care doresc să contribuie la „dotarea” lui Moș Crăciun utist au la dispoziție o urnă la Old Lady’s Pub. Tot în spiritul Sărbătorii nașterii Domnului, suporterii Campioanei Provinciei intenționează să-i colinde pe conducătorii, jucătorii și fostele glorii ale clubului.
În fine, s-a decis ca Revelionul utiștilor să aibă loc joi, 29 decembrie, bineînțeles la Old Lady’s Pub.

http://www.sportarad.ro

Cine vrea să doneze pentru Moș Crăciun utist, poate să lase bani la Old Ladys Pub până cel târziu duminică.
Răspunde
14-12-2016, 19:05,
#18
RE: Moş Crăciun utist
Cei care doresc să contribuie financiar la acţiunile noastre de Crăciun din acest an o pot face până duminică la Old Lady's Pub, la pult, unde în seara asta va fi adusă o cutie pentru acest scop. Mulţumim!
Răspunde
21-12-2016, 9:09,
#19
RE: Moş Crăciun utist
Nu uitaţi de evenimentul din seara asta. Haideţi să avem o prezenţă cât mai consistentă, e o ocazie excelentă să facem reclamă UTA-ei. Cu cât vom fi mai mulţi cu atât vom atrage atenţia; şi nu vom atrage atenţia asupra noastră ci asupra a ceea ce reprezentăm acolo. Şi luaţi-vă fularele! Cum am mai spus noi şi în alte ocazii, dragostea pentru UTA nu intră în vacanţă!
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
21-12-2016, 16:24,
#20
RE: Moş Crăciun utist
care-i programul? adica daca vin pe la 8 jumate mai gasesc pe cineva?
If stupidity was fatal, it would be a wonderful world and a lot less crowded.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)