Etapa #9: UTA - CS Afumaţi (24.09.2016, ora 11:00)
23-09-2016, 14:54, (Ultima modificare: 23-09-2016, 17:20 de Kidu.)
#1
Etapa #9: UTA - CS Afumaţi (24.09.2016, ora 11:00)
Un meci contra unui adversar anonim şi necunoscut, despre care chiar cei din club spun că nu ştiu prea multe.  După rezultate, CS  (Radu de la  Big Grin  ) Afumaţi nu ar trebui să fie o echipă de speriat, dar nici una de doi bani. Sper ca numele adversarului şi perioada de punere a murăturilor la borcan să nu îi ţină pe mult prea mulţi utişti acasă, umplând şpaiţurile.
Răspunde
24-09-2016, 11:52,
#2
RE: Etapa #9: UTA - CS Afumaţi (24.09.2016, ora 11:00)
La o fază prelungită, confuză, în careul Afumațiului, Curtuiuș îi fața unui adversar, îi pasează în spate la 7 metri lui Petre, care trage cu exteriorul sub transversală

Ma bucur sa il vad marcand meci de meci
Răspunde
24-09-2016, 14:43,
#3
RE: Etapa #9: UTA - CS Afumaţi (24.09.2016, ora 11:00)
Greu meci, o echipă ce ne-a pasat, a avut posesie, dar din fericire nu au fost prea eficienţi la finalizare iar apărarea ne-a ţinut destul de bine, cu un plus evident pentru Miron care astăzi ne-a dat o foarte mare siguranţă. Chiar dacă am făcut în ansamblu un meci slăbuţ de la mijloc în sus, nimeni nu a fost "catastrofă" şi nimeni nu a excelat, poate doar Petre ieşind în evidenţă mai mult. E bine că Strătilă a ştiut să vină la acea centrare şi să lovească mingea perfect. 
Deşi ne-am enervat rău pe arbitri, dacă nu am fi câştigat nu ar fi fost neapărat din vina lor. Centralul cred că s-a grăbit la roşu, a văzut tot stadionul, dar astăzi am cedat spaţii, nu am ţinut de minge, din 4 ocazii am dat două goluri. 
Roşu pentru Tănase înseamnă că va sta la Sf. Gheorghe şi cu Juventus. Va trebui, neapărat zic eu, să ducem un atacant de la echipa a doua mai ales pentru meciul cu bucureştenii când va lipsi şi Petre.
Răspunde
24-09-2016, 17:15,
#4
RE: Etapa #9: UTA - CS Afumaţi (24.09.2016, ora 11:00)
Stie cineva de ce se tot insista cu Chindris titular?Si anul asta,la fel ca cel trecut noi nu avem mijloc,nu se recupereaza nimic la mijloc,nici macar presing nu se face,toate mingile ajung direct pe aparare.Tare as fi curios sa ii vad pe Jorza si Tanase titulari in acelasi timp.Am avut jucatori la mijloc ca Sorian sau Roman si nu au fost folositi,dar probabil asta e stilul de joc al lui Roly si nu ar mai fi prea multe de comentat.Un weekend placut tuturor in continuare si sa ne bucuram de fotbal !
Răspunde
24-09-2016, 17:30,
#5
RE: Etapa #9: UTA - CS Afumaţi (24.09.2016, ora 11:00)
Azi am scăpat cu cele trei puncte deşi am făcut un meci slăbuţ. Dar e important să reuşeşti să câştigi şi atunci când ai o zi mai proastă. Burlă căruia i-am zis de dulce tot meciul a dat o centrare de mare calitate iar Strătilă şi-a arătat din nou clasa. Iar golul lui Petre a fost senzaţional. La fel cum remarca şi dariusuta, mijlocul nostru a pierdut astăzi bătălia iar în apărare au fost găuri mari de tot. Din fericire oaspeţii şi-au ratat ocaziile iar în repriza a doua, deşi au fost cu un om în plus, au căzut fizic (meci în cupă miercuri urmat de o deplasare lungă). Altfel, Afumaţiul mi-a plăcut, una dintre puţinele echipe pe care le-am văzut să pună mingea jos şi să paseze prelungit, mai ales în deplasare.
Urmează două etape grele în care trebuie să creştem calitatea jocului, nu cred că ne putem baza doar pe sclipirile individuale ale oamenilor din atac. Vreau să văd un mijloc mai combativ şi o apărare mai inteligentă.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
25-09-2016, 8:35, (Ultima modificare: 25-09-2016, 8:37 de Kidu.)
#6
RE: Etapa #9: UTA - CS Afumaţi (24.09.2016, ora 11:00)
Nu caut scuze pt jocurile noastre nu tocmai cele mai reusite din ultima vreme insa ma bucur ca reusim sa castigam si cand jucam prost.
Obiectivul era sa scoatem noua puncte din ultimele trei meciuri si am facut-o.

CS Afumati este o echipa tare inselatoare si chiar tind sa ii dau dreptate antrenorului lor care spunea ca nu isi merita locul in clasamanet, ca ar merita sa fie mai sus.

Despre noi ce ar mai fi de spus? Adi Petre e meserie. Stratila e "Messi" al nostru. Burla a inceput prost si a terminat bine. Nu ma deranjeaza ca e mai "Pittbull" asade felul lui insa imi da emotii de fiecare data ca ia rosu.
Despre rosul primit eu cred ca arbitrul s-a inselat si prea usor a luat rosul direct.

Ce ma nemultumeste:
-Roli o forteaza prea mult cu Copil. Nu inteleg de ce tot il scoate pe Andor care joaca bine si e constant pt a-l baga pe Copil care numai figuri are in cap desi e gras si indolent. Sa nu duca Andor un meci intreg? M-as mira, omul baga material si face ambele faze ale jocului.
-Burla nu mai e acelasi, alterneaza, cand iti scoate peri albi, cand este excelent. Nu i-ar strica niste meciuri rezerva.
-Chindris pare ca nu mai e in stare sa progreseze deloc. Aceeasi problema ca la Burla, se crede senator de drept in echipa si asta il afecteaza. Consider ca am juca mult mai bine cu Jorza si Tanase la mijloc plus Stratila si Andor pe margini. Am fi mult mai elastici, mai combinativi, mai creativi.

In fine, Roli stie mai bine, el raspunde insa prea da senzatia ca este fricos in unele meciuri.
Răspunde
25-09-2016, 13:29,
#7
RE: Etapa #9: UTA - CS Afumaţi (24.09.2016, ora 11:00)
Burlă e senator de drept şi pentru că e junior şi astfel eliberează un loc pentru mijlocaşii stânga-dreapta.  Problema e că avem 4 juniori care pot juca în mod constant, dintre care doi pe acelaşi post. Costin, Covaci, Stahl, Michel nu sunt la valoarea celor 4, cel puţin deocamdată. Nu ştim ce e cu cei de pe la echipa a doua, dar dacă Roli aşteaptă ca ăia să rupă tot pentru a-i încerca la prima echipă cred că greşeşte. Zic încă o dată: la Sf. Gheorghe să bage în lot un atacant (Ignea sau Gârbiţă) care să fie titular cu Juventus, în absenţa lui Petre.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)