Liga a II-a
07-07-2018, 7:50, (Ultima modificare: 07-07-2018, 7:53 de adymax.)
Tongue  RE: Liga a II-a
http://liga2.prosport.ro/seria-1/campion...i-17346507

SSC Farul e la un pas de desfiinţare. ”O să facem altul”. Ciprian Marica e interesat de clubul suporterilor după ce a achiziţionat brandul FC Farul. Rezultatul întâlnirii
  • Proiectul Suporter Club Spirit Farul Constanţa, club înfiinţat în 2016, după falimentul Farului, pe modelul ASU Politehnica Timişoara, are şanse mari să eşueze tocmai după ce a reuşit a doua promovare consecutivă şi urma să joace în Liga 2.
  • Autorităţile locale, cele care au promis susţinere financiară, bat în retragere, sunt de negăsit, iar factorii de decizie ai echipei ameninţă să luni seară vor hotărî desfiinţarea. ”Cum l-am făcut, aşa îl şi desfiinţăm. Nu e o problemă asta. Chiar nu e o problemă atât de mare. Să spun sincer, chiar nu e o problemă atât de mare. O să facem altul, o să-l facem mai gândit, cu statul, cu toate mai gândit şi asta e. Suntem deschişi oricărei colaborări, cum am colaborat şi cu autorităţile locale”, a spus, pentru ProSport, Georges Muzaca, vicepreşedintele SSC Farul.
  • Mai mult, SSC Farul s-a trezit că i se cere de către deţinătorul Complexului Sportiv Farul să părăseasă locaţia, fiindcă nu mai are contract şi nici nu se mai doreşte prelungirea.
  • Pe fir a intrat şi fostul fotbalist Ciprian Marica, proprietarul din această săptămână al brandului FC Farul, care a dorit să afle situaţia echipei SSC Farul şi ceea ce cred suporterii constănţeni despre el şi ultima sa achiziţie. ”Ciprian Marica nu a fost o problemă şi nu e o problemă”, spune Muzaca, cel care s-a întâlnit vineri dimineaţă, în numele clubului, cu fostul atacant al naţionalei.
  • Adrian Pitu, ex preşedintele executiv, Erkal Memet, ex preşedinte al Consiliului Director, şi Petre Grigoraş, ex antrenor principal, sunt văzuţi ca principalii factori care au adus SSC Farul Constanţa în haosul în care se află acum, care e aproape să ducă echipa la desfiinţare.

 
Pornit în vara lui 2016 pentru a reaprinde spiritul farist, dispărut în ultimii ani ai existenţei clubului deţinut de Giani Nedelcu, SSC Farul se află acum, la doi ani de la înfiinţare, în cea mai grea situaţie. Una care i-ar putea fi fatală. Promovarea în Liga 2 i-a făcut mai mult rău echipei de la malul mării, ”reghinii” înfigându-şi colţii imediat după realizarea performanţei. Luptele interne pentru preluarea puterii se dau acum în exterior, după ce Pitu, Memet, şi Grigoraş au fost îndepărtaţi. Oamenii bănuiţi că ar fi în spatele lor îşi folosesc toate pârghiile pentru a face rău clubului. Finanţarea din partea autorităţilor locale şi ”casa” sunt punctele nevralgice unde s-a lovit.
SSC Farul, club care a supravieţuit în primul rând din bani pe care i-a primit de la primărie, se vede acum în imposibilitatea de a-şi continua activitatea, fiindcă finanţarea din partea autorităţilor locale întârzie să fie aprobată. Anul trecut, nou-promovata în Liga 2 a primit circa 600.000 de euro din partea Consiliului Local, iar pentru 2018 ar fi trebuit să primească 1,2 milioane, ca să promoveze în Liga 1 în 2019.
Fără niciun ban în cont, rămasă fără antrenor principal şi în imposibilitate de a transfera jucători, fiindcă nu-şi ştie bugetul, SSC Farul riscă să nu participe în noul sezon al Ligii 2, ba, mai rău, să se desfiinţeze. Autorităţile locale, cele care promiseseră finanţare dacă se obţine promovarea în eşalonul secund, tărăgănează acum problema.
Mai mult, întâmplător sau nu, la două zile după ce fostul fotbalist Ciprian Marica a cumpărat brandul FC Farul, SSC Farul a primit notificare de la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Constanţa (DJST) să evacueze spaţiul din incinta stadionului, acolo unde îşi are sediul. Echipa susţinută de suporterii farişti nu e însă singura care a primit această notificare de la DJST, ci şi celor de la Performer Constanţa şi Academia de Fotbal Farul Constanţa li se cere să plece din "Complex Stadion Gheorghe Hagi", aşa cum eronat e scris în înştiinţare.
"Akan, Pitu, Grigoraş, undefineddar şi pe cei care trag sforile! Finanţarea este întărziată special ca să cedăm! Astăzi (n.r. - joi) au venit să ne evacueze de pe stadion! O nouă şicană ca să le cedăm clubul. Ne forţează şi au câştigat! Acum să îşi asume ei deznodămăntul! Au întârziat intenţionat finanţarea deşi primarul a promis că dacă promovăm ne finanţează! S-a decis ca luni seară să anunţăm că vom desfiinţa echipa! Sunt furios cum am fost de puţine ori în viaţa mea!!!! Mai furios ca la falimentul FC Farul", a scris pe pagina sa de facebook Sorin Mihăilescu, fost lider al galeriei în anii ’90 şi implicat în renaşterea echipei şi promovarea din Liga 4 până în Liga 2.
Mihăilescu este cel care îl suspectează pe noul deţinător al brandului FC Farul, Ciprian Marica, că l-ar fi achiziţionat pentru a se asocia cu Consiliul Judeţean Constanţa şi fostul arbitru Frăţilă. Aceştia ar avea în plan să reînfiinţeze clubul direct în Liga 2, să contruiască un nou stadion pe unul dintre terenurile din afara oraşului ale lui Frăţilă, iar pe locul actualului Complex Sportiv Farul să ridice, împreună cu nişte pakistanezi, un cartier rezidenţial. ”Oameni buni, eu sunt Ciprian Marica! Am un nume! Am muncit pentru prestigiul pe care-l am. Eu n-am luat Farul ca să dărâm stadionul şi să fac blocuri! Luaţi-vă gândul de la prostia asta!”, a fost replica lui Marica.
Între timp, planul de preluare a locului în Liga 2 al Luceafărului Oradea a intrat în impas, fiindcă nu e acceptat de FRF, astfel că se încearcă preluarea clubului suporterilor. Aceştia din urmă spun că sunt ameninţaţi şi presaţi din toate părţile să cedeze SSC Farul. Fanii dau un ultimatum până luni seara, în caz contrar urmând să desfiinţeze clubul.
Marica, interesat de SSC Farul: ”În urma discuţiilor a rămas că se găseşte un numitor comun”
Vineri dimineaţă, Ciprian Marica avea o scurtă întâlnire cu Georges Muzaca, vicepreşedintele SSC Farul, pentru a afla mai multe despre situaţia clubului nou-promovat în Liga 2, cât şi să cunoască impresia pe care o au suporterii faţă de el după ce a cumpărat brandul FC Farul. Chiar dacă nu o spune, fostul fotbalist e interesat de preluarea clubului înfiinţat de fanii constănţeni.
”Lucrurile se întâmplă undeva pe repede înainte. Deja sunt şi acuzat că am făcut nişte lucruri. Staţi, mă, puţin, că nu vreau să fac rău nimănui. Am şi spus. Dacă pot ajuta şi pot pune umărul şi cei de acolo consideră că pot să-i ajut, bine, dacă nu, nu am nicio problemă, să meargă mai departe. Chiar astăzi (n.r. - discuţia telefonică a avut loc vineri) m-am văzut cu cineva de acolo. Oamenii au fost înţelegători, eu la fel. Am cele mai bune intenţii şi caut să fac lucrurile corect şi cel mai bine posibil. De aia am şi stat de vorbă cu cei de acolo. Ei mi l-au trimis pe Georges Muzaca. În urma discuţiilor a rămas că se găseşte un numitor comun. Aştept zilele astea să văd şi eu actele, cum sunt organizaţi, despre ce e vorba, să-mi explice. După aceea să ne punem iar pe discuţii. Aştept să îmi spună şi ce vor”, a spus, pentru ProSport, fostul atacant al lui Dinamo şi FCSB.
undefined
După ce a preluat brandul FC Farul, Ciprian Marica e interesat acum şi de SSC Farul
Scurta întâlnire i s-a părut pozitivă lui Marica. ”Discuţiile au fost unele pozitive, spun eu. Sper să fie şi din partea cealaltă. Cei de acolo mi-au spus că vom găsi soluţii, că nu au nicio problemă cu mine, că au înţeles greşit, că au fost induşi în eroare, că şi eu trebuia doar să le spun ce intenţii am, că nu era nicio problemă dacă îi anunţam. Au crezut altceva, că nu ştiu cine le-a băgat lor în cap nişte tâmpenii. Le-am explicat că nu e cazul şi au înţeles. Au spus ok şi a rămas ca să găsim un numitor comun şi să stăm de vorbă. Mi-au spus că au nişte probleme. Le-am spus să-mi spună care sunt, pentru că eu sunt, totuşi, de-abia venit. Să mi le prezinte şi mie, să ştiu şi eu problemele. Dar nu a spus omul niciodată că aş pune eu beţe în roate”, a comentat Ciprian Marica, noul deţinător al brandului FC Farul nedorind să ia în calcul un posibil eşec în discuţiile cu cei de la SSC Farul: ”Să nu punem răul în faţă, să plecăm optimişti şi să spunem că vom găsi soluţii”.
Muzaca: ”Ne putem aşeza la masă să discutăm, să negociem, dar cu anumite condiţii”
La întâlnirea cu Marica, reprezentantul SSC Farul a fost Georges Muzaca, vicepreşedintele clubului după ultimele schimbări. Acesta a povestit pentru ProSport ce a discutat cu deţinătorul brandului FC Farul, cel care a solicitat această întrevedere, şi ceea ce urmează.
”Ne-am văzut. undefinedAm dorit să ne cunoaştem, să văd punctul lui de vedere şi el pe al nostru. Am schimbat câteva cuvinte despre club, despre Farul. El şi-a spus punctul lui de vedere, eu i-am spus punctul nostru de vedere. A rămas să vorbesc cu membrii cotizanţi şi cu membrii Consiliului Director şi urmează ca în aceste zile să ne mai auzim sau să ne vedem. Nu i-am promis că-i prezint actele. M-a rugat dacă pot să-l ajut să-i prezint actele, m-a întrebat ce ar mai trebuit. I-am spus că noi continuăm drumul nostru, indiferent ce ar fi. Adică şi desfiinţarea. Nu decid eu asta. Posibil să o decidă membrii cotizanţi, membrii C.D.. Am spus că una dintre variante e şi asta”, a spus Muzaca.
Oficialul clubului suporterilor spune că problemele au început înainte ca Marica să achiziţioneze brandul, chiar dacă şi această mutare a fost anticipată cu mult înainte, lucru care l-a făcut curios şi pe fostul atacant al lui Şahtior, Stuttgart, Shalke 04, Getafe sau Konyaspor. Antrenorul Grigoraş şi conducătorii schimbaţi sunt văzuţi în continuare ca principalii vinovaţi pentru situaţia în care a ajuns clubul.
”Problema nu e asociarea cu Ciprian. Problema noastră e de o lună şi ceva. A pornit de la nişte probleme interne cu Grigoraş. Nu ştiu dacă Marica ar vrea să continue fără sprijinul autorităţilor locale. I-am spus că ne putem aşeza la masă să discutăm, să negociem, nu ştiu cum să mă exprim mai corect, dar cu anumite condiţii, cu anumite persoane care au activat în clubul nostru să nu mai revină. Şi atunci mi-a zis că nu depinde exact de dumnealui. Şi atunci când spui acest lucru... Profesorul Grigoraş şi cei doi domni de dinainte au fost demişi. Noi nu vorbim prostii. Noi nu am avut ceartă. Noi ne-am dorit pe cineva să conducă, trecând de la alt nivel, de Liga a 4-a pe Liga a 3-a. Am dorit oameni de fotbal în faţă, oameni de afaceri în Consiliul Director. Se pare că am făcut o greşeală şi de acolo au plecat toate probleme astea. În momentul în care le-am cerut să-şi dea demisia, şi-au dat demisia şi din a doua zi au început problemele. Ciprian Marica, vă spun încă o dată, nu a fost o problemă şi nu e o problemă. Nici nu ştiu ce are de gând. Nu ştiu ce să spun de presiuni. Totul e posibil în România. Nu spun că nu cred, dar nu-l pot acuza pe băiat de ceva ce nu ştiu. Pentru că atunci când a luat el brandul, lucrurile degeneraseră de vreo două săptămâni. Dacă a fost ceva premeditat şi calculat înainte, chiar nu ştiu. E posibil tot”, a declarat Georges Muzaca.
”Brandul, vă spun sincer că, dacă nu ni s-ar fi pus piedici, ar fi fost la noi. O altă problemă. Noi ştiam. Noi avem informaţia de săptămâni întregi. Eu am anunţat pe profilul meu de facebook că ştim de Ciprian Marica. Şi chiar mi-a spus că a văzut şi m-a întrebat că de unde am aflat. Noi ştiam. Şi atunci noi am refuzat să mai participăm şi am depus o plângere penală. Bănuim cine s-ar afla în spatele lui, dar nu putem confirma că ştim sigur. Nu pot să spun. Le vom scoate public, o să vedeţi”, a mai spus vicepreşedintele SSC Farul.
undefined
Membrii cotizanţi şi membrii Consiliului Director al SSC Farul vor decide în curând dacă vor desfiinţa clubul
”Cum l-am făcut, aşa îl şi desfiinţăm. Nu e o problemă asta. O să facem altul mai gândit”
Desfiinţarea clubului este varianta pe care membrii cotizanţi ai SSC Farul o iau în calcul după ultimele evenimente petrecute după realizarea promovării. Luni seară s-ar putea anunţa vestea dacă autorităţile locale, primarul, Decebal Făgădău, vor refuza să stea de vorbă şi să facă promisiuni de susţinere a echipei. Georges Muzaca nu înţelege de ce primăria Constanţa întoarce spatele echipei, din moment ce a îndeplinit obiectivele impuse de edil.
”Posibil, dacă nu avem până luni seară nicio discuţie cu autorităţile locale, să se desfiinţeze clubul. Şi asta v-o spun sigur, din informaţiile pe care le am de la ceilalţi membrii cotizanţi şi membrii Consiliului Director. Se mai aşteaptă două-trei zile, e posibil şi asta. Sunt şanse destul de bunicele. Cum l-am făcut, aşa îl şi desfiinţăm. Nu e o problemă asta. Chiar nu e o problemă atât de mare. Să spun sincer, chiar nu e o problemă atât de mare. O să facem altul, o să-l facem mai gândit, cu statul, cu toate mai gândit şi asta e. Suntem deschişi oricărei colaborări, cum am colaborat şi cu autorităţile locale. Noi nu ne dorim asta, dar, atâta timp cât tu eşti finanţat de primărie şi ai două obiective de la edilul Făgădău, performanţă şi decontarea banilor publici corect, şi le îndeplineşti cu brio, ceva e în neregulă. Ţi se pun piedici, e ceva în neregulă. Următoarea şedinţă a Consiliului Local pentru finanţare ar fi în ultima vineri din lună. Nu aşteptăm până atunci. Aşteptăm de două săptămâni să fim primiţi de domnul primar la o discuţie. Am stat pe la uşi, am stat ore întregi... Înţelegem că dumnealui este foarte ocupat, fiind şi festivalul ”Neversea”... Are foarte multe probleme ca primar de un oraş cum e Constanţa”, a mai spus Muzaca pentru ProSport.
Cât despre problemele apărute cu baza sportivă, vicepreşedintele SSC Farul recunoaşte că au fost unele incidente la stadion, însă nu înţelege decizia DJST.
”A fost o înştiinţare ciudată, peste noapte. Într-adevăr, în curtea stadionului, de la ploaia care a fost ieri, un transformator electric a făcut un scurtcircuit şi a ieşit puţin fum, au venit pompierii şi normal că Direcţia pentru Tineret şi Sport a vrut să ia măsuri: să părăsim baza. Pare ciudat, dar nu a fost un transformator în bază, ci la o centrală dezafectată”, a comentat Georges Muzaca.
Răspunde
07-07-2018, 14:45,
RE: Liga a II-a
A infiinta sau reinfiinta un club in judet si sa promovezi pana in liga a II-a e partea cea mai usoara, greul vine de aici incolo si asta se poate vedea la noi, la timisoreni si sunt ferm convins ca va fi la fel la Cluj sau Ploiesti pentru ca atat timp cat nu se reformeaza tot fotbalul romanesc din temelii vom ajunge sa ne lovim mereu de aceleasi probleme.
Răspunde
15-07-2018, 22:53,
RE: Liga a II-a
Cica Farul au gasit resurse sa continnue in Liga 2 si s-au asociat cu dna Emanuela Gavrila, ciudat.
Răspunde
02-08-2018, 17:13,
RE: Liga a II-a
Sistemul promovării din Liga 2 rămâne neschimbat! Comitetul Executiv al FRF a respins propunerea lui Burleanu, care voia creşterea numărului de cluburi la Liga 1


Propunerea lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, ca următorul sezon al Ligii 1, ediţia 2019-2020, să treacă la 16 echipe a picat astăzi, susţin sursele ProSport, în şedinţa Comitetului Executiv al federaţiei. Aşa cum ProSport a anunţat în exclusivitate ieri, Burleanu a propus în şedinţa de azi din CEx modificarea sistemului competiţional în Liga 1, de la 14 la 16 echipe, şi automat mărirea numărului de echipe care vor intra din Liga 1 în Liga 2.

Informaţiile ProSport sunt că membrii Comitetului Executiv al FRF nu au fost de acord cu ideea ca numărul de echipe din prima ligă să fie mărit. Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a anunţat încă de acum o lună că intenţionează ca la următorul CEx să propună mărirea numărului de echipe din Liga 1 de la 14 la 16, cu patru echipe promovate direct din Liga 2, plus una care să dispute un baraj.

ProSport a anunţat încă de ieri că Gino Iorgulescu, şeful LPF, a fost mandatat de către clubului să se opună schimbării propuse de Burleanu. În cele din urmă, sistemul va rămâne acelaşi, cu 14 echipe, apoi play-off şi play-out.

Astfel, din noul sezon al Ligii 2 vor promova direct tot două echipe, iar ocupanta locului 3 va juca un baraj de promovare/menţinere cu locul 6 din play-out-ul primei ligi. În privinţa retrogradării, tot cinci echipe vor pica în Liga 3. Noul campionat începe mâine, cu meciul de la Târgu Mureş dintre Universitatea Cluj şi Metaloglobus Bucureşti.

Motivele pentru care cluburile din Liga 1 s-au opus modificării lui Burleanu sunt legate de mai multe aspecte. Aşa cum ProSport a scris, este vorba despre:

1. Creşterea competiţiei la 16 echipe înseamnă fie că le vor reveni bani mai puţini din drepturile TV cluburilor, fie că posturile de televiziune vor oferi o sumă mai mare. E clar că, în acest moment, cluburile nu ar accepta să li se diminueze suma alocată din drepturile TV.
2. Nici măcar varianta actuală, cu 14 echipe, nu oferă o competiţie strânsă în Liga 1, fiecare sezon încheindu-se cu cel puţin o competitoare retrogradată cu mult timp înainte de finalul întrecerii. Creşterea la 16 echipe a Ligii 1 ar însemna un balast şi mai mare, pentru că nivelul valoric al Ligii 2 nu este unul bun (barajul dintre locul 12 al Ligii 1 şi locul 3 din Liga 2, câştigat an de an de reprezentanta primului eşalon, confirmă acest lucru).
3. Ca de obicei, Burleanu a evitat să le comunice şi celor de la LPF planurile sale.
<--> FORZA UTA <-->
Răspunde
02-08-2019, 19:44,
RE: Liga a II-a
Resita - U Cluj 2 - 0 min 81 !!!!!
Răspunde
03-08-2019, 7:03,
RE: Liga a II-a
Sezonul asta în liga a 2-a, pe teren propriu cred ca oricine poate bate pe oricine!
Răspunde
03-08-2019, 15:38,
RE: Liga a II-a
Sezon interesant... mai interesant ca Liga1! Hai Uta!
Răspunde
04-08-2019, 13:05,
RE: Liga a II-a
Ce frumos arată clasamentul cu UTA pe primul loc Smile,mai este mult drum până la final dar sper să ne aflăm la finalul campionatului pe loc promovabil, jocul practicat e dătător de speranțe.

Hai UTA!
Răspunde
04-08-2019, 15:48, (Ultima modificare: 04-08-2019, 15:49 de Giuliano.)
RE: Liga a II-a
Până acum principalele candidate la promovare n-au impresionat în prima etapă. Rapid și U.Cluj chiar par să aibă mari probleme de exprimare. Petrolul a arătat ceva mai bine, nu doar pentru că a câștigat dar pentru că e o echipă experimentată, bine așezată în teren. Nu excelează însă la partea de construcție încă și, cred că dacă jucăm agresiv cu ei, îi atacăm în propria lor jumătate și nu le permitem să atace supranumeric, le putem pune mari probleme luni. A mai rămasă să-i vedem marți pe cei de la FC Argeș.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
05-08-2019, 11:03, (Ultima modificare: 11-08-2019, 8:31 de Kidu.)
RE: Liga a II-a
Atat i-a mai ridicat presa in slavi pe tigani si cu Pancu al lor si cand colo ei sunt varza cu mac iar Pancu ala mi se pare incredibil de limitat ca si antrenor.
Nu-i nimic, sa fie toata atentia pe ei si noi sa ne vedem de treaba. Abia astept sa le scoatem ifosele din cap.

Petrolul pe de alta parte chiar daca au pornit in prima repriza cu frana de mana trasa, sunt complet altceva, mult mai bine inchegati si pe ei ii vad principalii nostri contracandidati.

Despre U Cluj nu imi pot face nicio parere insa astia au fost varza si anul trecut si daca nu umblau cu manereli nu prindeau in veci loc de baraj, acum insa asta e, nu mai conteaza insa sper sa ne luam revansa dupa sezonul trecut, atat cu ei cat si alte polite pe care avem de platit pentru "omenia" de care am dat dovada.
Răspunde
05-08-2019, 12:02, (Ultima modificare: 05-08-2019, 12:03 de psv.)
RE: Liga a II-a
Subscriu legat de Rapid, pot sa zic ca m-a deranjat la maxim cand am vazut ca ...presa , televiziunile , inclusiv casele de pariuri dau promovata pe Rapid , bazandu-se pe nimic!Nu este suficient sa ai un nume ca sa promovezi , pana una alta UTA este un nume si un club mai titrat decat Rapid. La fel se vorbeste despre Petrolul, mama ce lot puternic, ce mama naibii de lot puternic au???? ,n-au adus mai nimic ,.... luni ma astept sa-i batem fara drept de apel!
Răspunde
06-08-2019, 23:51,
RE: Liga a II-a
FC Argeș - Ripensia 1-2 în ultimul meci al etapei și oficial suntem liderii clasamentului după prima bornă a campionatului. După U. Cluj și Rapid, FC Argeș este o altă echipă cotată cu șanse la promovare, care a dezamăgit în debutul campionatului. Jocul elevilor lui Dică mi s-a părut confuz, incoerent și bazat exclusiv pe sclipirile individuale. În schimb o foarte bună impresie mi-a lăsat Ripensia. Nimic surprinzător aici, Pelici chiar e un antrenor de mare calitate iar Ripensia e un club și o echipă care crește de la sezon la sezon.
"If you're going through hell... keep going!" (Winston Churchill)
Răspunde
10-08-2019, 19:11, (Ultima modificare: 10-08-2019, 19:11 de adymax.)
RE: Liga a II-a
Au castigat bronzatii Cu Hlistei printre marcatori, cum de au jucat 2 meciuri consecutive acasa? Ciudate rezultate etapa asta, multe de 3-0.
Răspunde
11-08-2019, 9:14,
RE: Liga a II-a
Sunt si slabe echipele ce au luat-o la scor de neprezentare, Pandurii si Daco-Getica sunt candidate certe la retrogradare.
Răspunde
20-08-2019, 20:51,
RE: Liga a II-a
'ade Rapedo, 'ade Realu' din Giulesti! Smile))
Ce varza sunt tiganii si ce ifose pe ei! Smile)
Răspunde
20-08-2019, 21:46,
RE: Liga a II-a
(20-08-2019, 20:51)Kidu a scris: 'ade Rapedo, 'ade Realu' din Giulesti! Smile))
Ce varza sunt tiganii si ce ifose pe ei! Smile)

Da, am vazut meciul, nu cred ca vor conta la promovare.
Răspunde
20-08-2019, 23:02,
RE: Liga a II-a
După trei etape suntem la 5 puncte în faţa Rapidului, 6 în faţa Clujului, 9 în faţa Călăraşiului. 

Am văzut şi eu ceva din meciul de azi, Turris pare o echipă bunicică, dar sub noi sau Petrolul. Nu ştiu Buzăul, dar ei am înţeles că nu au drept de promovare. 

Noi să ne vedem de jocuri şi să câştigăm cât mai multe meciuri şi cât mai repede. De când aşteptam un campionat pe care să-l dominăm...Doamne ajută să fie tot aşa pe mai departe!
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 3 Musafir(i)