Albert Stahl
01-06-2017, 4:20,
#1
Albert Stahl
Imi place ce vad la juniorul nostru. E foarte talentat (poate chiar mai tehnic decat Adi Petre sau Dennis Man), are curaj sa intre cu mingea la picior in careu, gandeste jocul foarte bine si e un pasator excelent. Nu cred ca o sa fie un "goal getter" ca si cei mentionati, insa cred ca e tipul de jucator care pune pasa finala de gol, un jucator pe care orice echipa l-ar vrea in primul 11.
Răspunde
03-08-2017, 0:21,
#2
RE: Albert Stahl
Stahl: „Sper să fie anul meu, dar mai ales al promovării UTA-ei în Liga 1”

După Man și Petre, suflarea utistă își pune mari speranțe în Albert Stahl. Tehnicul mijlocaș de 18 ani e prima variantă de junior în optica lui Mihalcea, care, deocamdată, l-a utilizat doar pe cele două benzi ale liniei de mijloc.
Chiar dacă s-a mișcat bine și pe stânga, talentatul arădean pare să dea cel mai bun randament pe partea lui Strătilă. „Mă bucură faptul că avem jucători polivalenți. De fapt, eu știam că Stahl joacă mult mai bine pe partea dreaptă, pe piciorul lui de bază de unde-și dezvoltă altfel și acțiunile personale, periculoase pentru poarta adversă, dar eu zic că se descurcă și în stânga. La fel de bine poate evolua și Strătilă în stânga, sau Stahl să treacă inclusiv în centru și să jucăm și cu două vârfuri. Există variante și soluții. De aceea îmi doream cât mai multe meciuri amicale, pentru a testa jucători și pe alte poziții. Iar exemple avem și cu Asani, fundaș stânga și mijlocaș central, sau cu Grigorie și Prună dispuși în fața apărării și aproape de atacant. Încercăm să găsim cea mai bună formulă pentru meciurile pe puncte”, comenta principalul „roș-albilor”. „Nu contează unde mă folosește domnul antrenor, eu sunt dator să-mi fac treaba în orice condiții. Realizări am și pe o bandă și pe cealaltă sau chiar în centru atâta timp cât sunt concentrat și atent la finalizare sau ultima pasă”, a completat chiar Albert Stahl. 

Înainte de a-și lua zborul în Danemarca, la Esbjerg, Adrian Petre paria pe fostul său coleg de la juniorii lui Atletico și apoi UTA. „Sper să fie anul meu, dar mai ales anul promovării UTA-ei în Liga 1. Mă pregătesc cât pot eu de bine, sunt conștient că acum mi se vor acorda, probabil, mai multe șanse de a juca și trebuie să demonstrez că merit să joc și devin tot mai bun de la meci la meci”, a mai spus arădeanul. 

În noua stagiune, Stahl va avea jucători mult mai experimentați lângă el decât în precedenta ediție de campionat. „Și anul trecut am avut colegi valoroși buni, destul de experimentați, dar acum parcă primesc mai multe pase în adâncime, peste apărare, pe viteză. Mi se acordă încredere, iar colegii chiar mă încurajează să-mi folosesc cât pot de mult tehnica și viteza pentru a face diferența”, a mai spus utistul.

La prima vedere, „Bătrâna Doamnă” a avut ghinion la tragerea la sorți a programului primei etape din noua stagiune a ligii secunde, dar Stahl consideră altceva: „Nu trebuie să ne sperie Chindia, cu atât mai mult cu cât suntem nevoiți să batem orice echipă dacă vrem să promovăm. Mai degrabă, lor ar trebui să le fie frică de noi, să le pare rău că nu ne-au evitat în prima etapă. Mergem să ne facem jocul la Tîrgoviște și să începem o serie câștigătoare încă din startul sezonului”.
http://sportarad.ro/2017/07/27/stahl-sper-sa-fie-anul-meu-dar-mai-ales-al-promovarii-uta-ei-liga-1/
Răspunde
21-11-2018, 1:32,
#3
RE: Albert Stahl
Am citit un articol ca se afla in probe in Germania la Borussia Dortmund si ca nu face deplasarea la Ploiesti.
Răspunde
21-11-2018, 6:10,
#4
RE: Albert Stahl
Da, te doare mintea. Nici la UTA nu prindea primul 11 dar el vrea la BD. Poate printr-o minune ii prostesc pe nemti sa faca si UTA un ban.
Răspunde
21-11-2018, 7:49,
#5
RE: Albert Stahl
Are talent Stahl, daca ar merge la sala de forta ar fi un jucator foarte bun.
Răspunde
21-11-2018, 9:16,
#6
RE: Albert Stahl
Daca citeam stirea asta acum 2 ani , aveam sperante pt el sa prinda primavera sau sa fie tinut intr-un lot largit . Azi la 20 de ani cati are Albert si dupa suisurile si coborasurile traite la UTA in ultimii ani, care si-au pus amprenta si pe forma si increderea sa nu cred ca are prea mari sanse , din pacate pentru el dar si pentru UTA .

Ciudat comportamentul clubului care cu un lot decimat valoric si numeric isi lasa un titular sa plece in mijlocul campionatului la niste probe de joc cu sanse mici de reusita. Ciudat , ca sa nu zic penibil
First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.
Răspunde
22-11-2018, 9:36, (Ultima modificare: 22-11-2018, 9:39 de I 929.)
#7
RE: Albert Stahl
Nu cred că e bai că l-a lăsat. Dacă nu o făceau, poate Stahl ar fi crezut că i-au tăiat avântul. Altfel, da, prin ce a arătat în ultima vreme, Stahl ar trebui să se bucure că e titular la UTA... Sad Adică degeaba floricele, din ce în ce mai rare și alea, dacă nu are realizări. Măcar de i-ar fi intrat șutul ăla în bară, în meciul cu Argeș.
Răspunde
22-11-2018, 12:01,
#8
RE: Albert Stahl
Hai sa nu fim carcotasi si sa ii uram succes. Este sansa lui si chiar daca e doar o proba, e si asta pana la o urma o confirmare ca are potential si e in atentia unor cluburi importante.
Albert are caracter, are talent, poate iesi un jucator mare din el. Bafta Albert, este sansa ta, profita!
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)