Stadioane
10-10-2017, 0:52,
#61
RE: Stadioane
Daca al nostru va fi "micul Stade Vélodrome" ...al oltenilor e o copie in marime naturala. Trebuie sa recunoastem ca e frumos.
Răspunde
10-10-2017, 18:49, (Ultima modificare: 10-10-2017, 18:54 de D10S.)
#62
RE: Stadioane
va inteleg supararea, noul stadion Ion Oblemenco trebuia facut din banii comunitatii sau banii judetului. nu stiu insa in ce masura ne-am fi permis lucrul asta. si la Cluj Arena guvernul a intervenit si i-a ajutat, National Arena a fost facut tot din banii tuturor romanilor iar acum au aparut 2 stadioane noi la Craiova si Tg Jiu. nu pot sa fiu ipocrit sa nu recunosc ca ma bucur enorm de mult ca s-a facut un stadion nou, modern la Craiova. sunt oltean, chiar craiovean, ar fi stupid sa nu ma bucur insa va inteleg punctul de vedere mai ales ca, din cate stiu, Aradul are mare nevoie de un stadion. cred ca situatia voastra e cam la fel de disperata cum era la noi la Craiova unde toate bazele sportive sunt jalnice. Extensivul - arata destul de rau dar pt liga a 2-a ar putea sa fie bun cu mici retusuri, stadionul lui Electro - paragina, stadionul de la Depou - paragina iar restul stadioanelor nici macar la categoria de paragina nu intra.

desi detest politica olga are un mare merit pt constructia acestui stadion si ea si partidul de trista amintire din care face parte. va spun fara niciun fel de ipocrizie ca sper ca stadionul vostru sa fie gata cat mai repede. Aradul, fiind si primul loc in care s-a jucat fotbal in Romania, chiar merita un stadion nou cat mai repede. la fel si Iasul, Pitestiul, Timisoara, Satu Mare, Hunedoara, Petrosaniul si restul localitatilor din tara unde au activat/activeaza echipe de traditie. preferam ca in loc de stadion la Tg Jiu sa fie ales unul din orasele enumerate mai sus deoarece Tg Jiul, cu tot respectul pt ei, nu au o traditie fotbalistica deosebita. unde mai pui ca si echipa locala e la buza falimentului.

nu stiu exact care mai e situatia la stadionul vostru, stiu ca incepuse constructia lui si ca in proiect arata foarte frumos. cred ca UTA era deja in prima liga daca stadionul era finalizat. sper sa nu ma insel dar parca sa zic ca ati trecut prin 2 baraje de promovare consecutive. sincer mi-ar placea sa cadem cu UTA in cupa Romaniei in speranta ca ati accepta ca noul stadion Ion Oblemenco sa fie inaugurat la acel meci. asta daca se rezolva cu receptia si restul formalitatilor pana atunci.

salut si multa bafta!
Răspunde
10-10-2017, 18:53, (Ultima modificare: 10-10-2017, 18:58 de Kidu.)
#63
RE: Stadioane
Apreciez onestitatea si realismul. Multumim pentru mesaj!
Eu nu am o problema ca se construieste stadionul la Craiova pentru ca respect contributia adusa de Craiova fotbalului romanesc.
Problema e sursa de finantare care in totalitate vine de la buget. Daca era ceva de genul ca la Cluj puteam accepta si-n plus mai ramaneau bani si pentru altii.
Ce merit au in plus Craiova sau Targu Jiu fata de Timisoara, Iasi, Galati, Pitesti si multi altii?
Colac peste pupaza PSD-ul mai vrea sa traga un stadion in Alexandria. Cum sa nu te ia dracii?
Răspunde
10-10-2017, 19:41,
#64
RE: Stadioane
@Kidu

nu poate sa fie vorba de merite, toate echipele de traditie merita sa aiba stadioane noi. singurul criteriu impartial ar fi cat de importante au fost echipele respective pe plan national (titluri, cupe, reprezentre in Europa) si cat de relevante sunt in prezent in ceea ce priveste cresterea de copii si juniori. Targu Jiul si Alexandria sunt doua locuri care, din punctul meu de vedere, se incadreaza la capitolul moft politic. si la noi la Craiova, desi nu-mi face nicio placere sa admit lucrul asta, politicul (si mai ales ambitia lu' olga) a fost factorul decisiv.

e normal ca pe tine ca aradean sa te ia dracii, mai ales ca situatia voastra e una destul de rea dpdv al bazelor sportive fiind obligati sa jucati in afara Aradului. inteleg perfect reactia ta, sau a timisorenilor, sau a galatenilor etc.
Răspunde


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)