1x2 pentru juniori în Elite

/media/stiri/0/4/509/big/IMG_7017.jpg

U15

Elevii lui Dinu Donca, Costel Bogoșel și Sandu Țamboi s-au deplasat la Timișoara pentru întâlnirea din Elite U15 contra celor de la Electrica 1929. Partida a fost decisă prin golurile lui Babiuc și Ristin, plus un autogol al timișorenilor, scor final 0-3.

UTA U15: Tirian - Tod, Tele, Urdaș, Popescu, Șerăngău, Ristin, Sarkozi, Mare, Babiciu, Mihai.
Au mai jucat: Brândă - Vale, Buzgău, Borhan, Martin și Ciubăncan.

Sâmbăta viitoare, utiștii primesc vizita celor de la CNS Cetate, ocupanta ultimului loc din cadrul Ligii Elitelor U15, seria a 12-a.

U19

Tinerii utiști participanți în Elite U19 au avut parte de un meci neașteptat de greu în compania ultimei clasate, CSM Școlar Reșița. Dominarea a fost totală însă sterilă, majoritatea șuturilor neprinzând spațiul porții bănățene. Cu toate astea, în minutul 82 Oroianu este faultat în careu și tot el marchează. Se prefigura o victorie la limită, însă, în minutele de prelungire, după mai multe greșeli în lanț, Reșița egalează.

UTA U19: Zamfir - Ivan, Cocriș, Pașcu, Mohaci, Sfârlea, Hrezdac, Isac, Răzban, Oroianu, Petcuț.
Au mai jucat: Ursoi, Pătlăgică, Jula.
Rezerve: Onișor, Țurcanu.

Etapa viitoare vine la Arad ocupanta penultimei poziții, SCM Râmnicu Vâlcea.

U17

Elevii lui Mircea Aslău și Mihai Petcuț au avut parte de un duș rece administrat de LPS Banatul. Timișorenii au presat din startul partidei și au reușit să deschidă scorul foarte repede, printr-un penalty inventat. La câteva minute, s-au desprins la 0-2, după un fault în atac nesancționat de centralul partidei. Evoluția scorului a turnat plumb în picioarele utiștilor, vizitatorilor fiindu-le foarte ușor să marcheze în continuare, ajutați și de diferența de valoare. Scorul final a fost de 0-7.

Pentru UTA au jucat: Manea - Palea, Găină, Căciulă, Turc, Merca, Maier, C. Moldovan, T. Moldovan, Rotea, Aslău.
Au mai intrat: Cleuță, Miclea, Gădărici, Mercioiu, Uzum.
Rezerve: Măcean, Irimia.

Etapa viitoare UTA U15 primește vizita juniorilor de la Interstar Sibiu.

Liga a IV-a

UTA 2 s-a deplasat la Ineu pentru confruntarea din cadrul etapei a 20-a din cadrul Ligii a IV-a. Sandu Gaica a trimis în teren cealaltă jumătate a elevilor săi: Zamfir - Haloș, Salka, Vidican, A. Gavrilă, Truță, I. Gavrilă, Vulturar, Merian, Duma (Maxim), Nistor. Scorul final a fost 0-1, golul utiștilor fiind marcat de Nistor în minutul 65. 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri