A deschis drumul spre victorie! David Popa: ”O încredere mai mare pentru meciurile viitoare”

/media/stiri/0/4/163/big/IMG_0035.jpg

Învingătoare ieri pe terenul Științei Miroslava, UTA a avut și satisfacția consemnării primului gol reușit de puștiul David Popa în actuala stagiune. Tânărul atacant arădean întors acasă în această iarnă a deschis drumul spre victoria roș-albă cu golul din minutul 41, iar directorul tehnic Ionuț Popa s-a declarat încrezător: ”A jucat foarte bine, a dat și gol, sper că s-a descătușat”.

Fotbalistul care împlinește 21 ani în luna decembrie are aceleași așteptări: ”Mă bucur extrem de tare pentru acest prim gol în liga a doua, mai ales că vine după o perioadă foarte nefavorabilă pentru mine, am trecut prin multe accidentări. Dar faptul că am câștigat jocul și am reușit să liniștim puțin apele ne face să putem privi meciurile viitoare cu o încredere mai mare, acest lucru mă bucură și mai tare. Sper ca pe viitor să reușesc să marchez cât mai multe goluri în ajutorul echipei și să ne clasăm cât mai sus pe finalul acestui sezon”.

David Popa a ieșit de pe teren cu douăzeci de minute înainte de finalul meciului de ieri, după ce mai devreme se accidentase la o fază la care tabăra arădeană a solicitat lovitură de pedeapsă. Accidentarea însă nu e gravă.

Galerie foto

Ultimele stiri

02:00, 20-11-2019,    Meciul urmator

VS

20-11-2019 14:00

Stadion: ”Regie”

Parteneri