A început expediția Brașov. Ionuț Tănase: ”Mergem la victorie!”

/media/stiri/0/3/338/big/tanase.jpg

Dimineață, la ora 8:00, utiștii au urcat în autocar cu destinația Poiana Brașov. Stațiunea din Munții Tâmpei e gazda roș-albilor, care, de la 15:00, au programat un antrenament terenul de acolo.

Confruntarea cu echipa antrenată de Cornel Țălnar are un aer mai special pentru cel puțin unul dintre fotbaliștii UTA-ei: juniorul Ionuț Tănase a debutat contra Brașovului, sezonului trecut, tot în etapa a VI-a a ligii secunde. Se juca pe 3 octombrie și era 2-2, cu arădenii revenind de la 2-0 prin golurile lui Szekely și Curtuiuș. Și tot de Brașov se leagă și primul gol marcat de Tănase la seniori, după un superb șut din afara careului mare, în acel epic 3-2 pentru UTA, care a adus Aradului locul de baraj.

”Vom fi foarte motivați să câștigăm meciul de la Brașov, să luăm cele 3 puncte care să ne ajute apoi în economia clasamentului. Mergem la victorie. Mă leagă amintiri frumoase de Brașov, după ce am debutat acolo și mai apoi am și marcat”, a mărturisit Tănase.

Cu trecut brașovean mai sunt Sorin Strătilă și Alexandru David (mijlocașul și apărătorul se trag chiar din orașul de sub Tâmpa), Cristian Andor (component al galben-negrilor primăvara trecută), dar și antrenorul Roland Nagy, care a jucat pentru ”stegari” în prima parte a anilor 90.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:00, 24-04-2018,    Meciul urmator

VS

24-04-2018 17:00

Stadion: ”Otto Greffner” Șiria

Parteneri