Academia UTA, patru puncte în deplasarea de la CFR Cluj

/media/stiri/0/4/690/big/PIC_8273.jpg

Astăzi juniorii Academiei UTA la categoria U19 și U17 au disputat două partide dificile la Cluj, în compania celor de la CFR.

Liga Elitelor U19, etapa 10: CFR Cluj - UTA 0-1 (0-2)

Trupa lui Gaica și Ungur au reșit să învingă ocupanta primului loc în Liga Elitelor U19, CFR Cluj. Primul gol a venit în minutul 27, atunci când Oroian a centrat, iar Vulturar a reluat cu capul în poartă. După pauză Simon execută un penalty după un henț în careu, dar nu reușește să marcheze. În minutul 56, același Simon este faultat în careu, iar Oroian, de la punctul cu var, îl execută pe portarul clujean, scor final 0-2.

Chiar și cu cinci absențe în lot (Rădulescu și Gavrilă - suspendanți, Merian, Vidican și Răzban - accidentați) utiștii au făcut un meci bun, reușind prin această victorie să treacă pe prima poziție în clasament.

UTA: Opric - Haloș, Dardai, Pașcu, Mohaci, Oroian, Vulturar, Salka, Cocriș, Șimon, Mitrov.
Au mai jucat: Boștină, Sfîrlea, Paunchici, Onișor.
Rezervă: Tirian, Domide, Blaga.
Au marcat: Vulturar (27), Oroian (56, pen.)

„Scorul putea să fie mai mare, dar am ratat ocazii clare. Per total am făcut un joc bun, sunt mulțumit de efortul depus. Daca eram mai atenți la ocaziile mari pe care le-am avut am fi fost mai liniștiți pe final“, a punctat Sandu Gaica.

Liga Elitelor U17, etapa 10: CFR Cluj - UTA 1-1 (1-0)

Juniorii antrenați de Donca, Mărginean și Țamboi au confirmat panta ascendentă și au reușit să vină cu un punct de la ocupanta locului secund din Liga Elitelor U17, CFR Cluj. Contrar poziției din clasament UTA a fost cea care a dictat jocul în prima repriză, având și cele mai mari ocazii de a marca. În minutul 12 clujenii au profitat de o neatenție, henț în careu, și au marcat din 11 metri. În repriza a doua utiștii au făcut eforturi să răzbune ratările din prima parte. Asaltul a continuat până în ultimele minute, iar în prelungirile partidei Mercioiu (foto) a egalat din penalty.

UTA: Roșca - Tambor, Pătlăgică, Bortiș, Puta, Ursoi, Goldiș, Borcea, Mercioiu, Rotea, Maxim.
Au mai jucat: Popa, Dănilă, Măgulean, Țurcanu.
Rezerve: Tirian, Andrieș, Narsesovici.
A marcat: Mercioiu.

„Ultimele rezultate confirmă că suntem pe un trend ascendent. Chiar dacă am jucat cu locul doi am obținut un rezultat bun, dar trebuia să luăm toate cele trei puncte. Suntem un pic naivi la finalizare, va trebui să fim mai atenți în meciurile care urmează. Obiectivul nostru este să fim în primele patru, iar pentru a îndeplini acest obiectiv trebuie să muncim mai mult“, a declarat la finalul partidei Dinu Donca.

Săptămâna viitoare, în 22 septembrie, la Arad vin juniorii de la Kids Tâmpa Brașov.

Liga a 4-a, etapa 5: Podgoria Pîncota - UTA II 4-1 (2-1)

Echipa a doua a UTA-ei a avut astăzi meci în deplasare, la Podgoria Pîncota. Chiar dacă s-au întâlnit două echipe tinere, experiența mai mare a gazdelor a făcut diferența. Aceștia au deschis scorul în minutul 33 prin F. Bogdan. În minutul 40 utistul Gavrilă egalează cu un șut plasat, de la 18 metri! Bucuria a fost scurtă, pîncotanii preluând conducerea două minute mai târziu prin Pădureanu. La reluare, adversarii UTA-ei mai marchează de două ori prin Dragalina și Pădureanu.

UTA: Manea - Maier, Nădăban (Găină), C. Moldovan, Cleuță, Aslău (Gădărici), Merca, Palea (Căciulă), Miclea, Gavrilă, Negrea (Deta).
A marcat: Gavrilă (40).

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri