Academia UTA, victorii și goluri multe în etapa a 13-a din Elite

/media/stiri/0/4/726/big/PIC_8822.jpg

Toate cele trei echipe de juniori ale Academiei UTA care sunt implicate în Liga Elitelor au reușit să câștige în meciurile din etapa a 13-a. Juniorii de la U19 și U17 s-au deplasat la Timișoara pentru partidele cu LPS Banatul. Cei de la U16 au mers la Șiria pentru derbiul cu Viitorul Arad.

Liga Elitelor U19, etapa 13: LPS Banatul - UTA 0-5 (0-4)

Elevii lui Gaica și Ungur nu au întâmpinat probleme în meciul de la LPS Banatul și au venit acasă cu toate cele trei puncte. Soarta partidei s-a decis în prima repriză, UTA luând un avantaj de patru goluri prin Paunchici, Rădulescu și dubla lui Merian. Pe finalul întâlnirii Haloș a stabilit scorul final, 0-5.

UTA: Opric - Haloș, Salka, Dardai, Mohaci, Mitrov, Gavrilă, Rădulescu, Paunchici, Merian, Simon.
Au mai jucat: Boștină, Răzban, Sfîrlea.
Au marcat: Merian (3, 12), Paunchici (23), Rădulescu (43), Haloș (89).

Liga Elitelor U17, etapa 13: LPS Banatul - UTA 1-13 (1-7)

La U17, UTA a reușit scorul campionatului cu Banatul. Trupa lui Donca, Mărginean și Țamboi au profitat aproape de fiecare ocazie creată și și-au îmbunătățit golaverajul. Cu cele 13 goluri marcate în acest meci, UTA are al doilea cel mai prolific atac din Liga Elitelor U17, după ASU Poli. Au marcat: Țurcanu (1), Maxim (3, 30, 31, 36), Borcea (9, 20), Goldiș (49), Rotea (54, 56), Nersesovici (77 ), Mocanu (78, 86).

UTA: Tirian - Popa, Blaga, Bortiș, Putnic, Ursoi, Țurcanu, Andrieș, Borcea, Maxim, Rotea.
Au mai jucat: Puta, Mocanu, Goldiș, Domide, Narsesovici.
Rezerva: Roșca, Goian.

Liga Elitelor U16, etapa 13: Viitorul Arad - UTA 0-1 (0-1)

Astăzi, la Șiria, pe „Otto Greffner”, s-a disputat derbiul Aradului la Elite U16 dintre Viitorul și UTA. Ca și în tur, utiștii antrenați de Donca, Bogoșel și Țamboi au reușit să câștige cu 1-0. Partida a fost dominată de UTA, care a avut și cele mai mari ratări. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize Lingurar a marcat singurul gol al întâlnirii.

UTA: Blaga - Sarkozi, Opriș, Pele, Codrea, Șerengău, Nagy, Vulturar, Mihai, Lingurar, Ekmekci.
A mai jucat: Ciubăncan.
Rezerve: Brândă, Babiciu, Cohuț, Popescu, Ursu, Ungureanu.

„A fost un meci dominat de noi. Din nefericire păcătuim la finalizare, iar martore stau cele trei șuturi în bară. După cum ne-am așteptat, adversarii au jucat cu ambiție, având parte de un meci viu disputat. Am ratat foarte mult, mai avem de lucrat la finalizare, ca să eliminăm emoțiile“, a declarat la finalul partidei Sandu Țamboi.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri