Acreditări de presă pentru meciul UTA – FC Voluntari

/media/stiri/0/4/983/big/conf_uta1_1.jpg

Clubul UTA deschide procedura de acreditare pentru jurnaliștii care doresc să participe la meciul cu FC Voluntari, programat vineri, 28 august, de la ora 21:00, pe Arena ”Francisc Neuman”.

Conform protocolului de organizare prezentat de Federația Română de Fotbal pentru această perioadă, la masa presei pot fi prezenți cel mult 10 jurnaliști, iar pe teren pot intra maxim 5 fotoreporteri.

Jurnaliștii interesați să participe la meci pot trimite cererile de acreditare la adresa media@uta-arad.ro până joi, 27 august, ora 08:00, cu includerea în e-mail a legitimației de presă în format digital (care să conțină nume, prenume, instituția media și funcția celui prezent la eveniment).

Solicitările ulterioare nu vor fi luate în considerare. Lista reprezentanților media acreditați pentru meci va fi anunțată în cursul aceleiași zile, pe www.uta-arad.ro .

Conform protocolului, reprezentanții media trebuie să se supună examenelor medicale la sosirea în stadion – filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare, declarație), ca atare este necesară prezența celor acreditați cel târziu la ora 20:45.

Tot conform protocolului, se interzice accesul în incinta stadionului cu orice cameră video, cu excepția deținătorilor de drepturi TV.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri