Acreditări de presă pentru meciul UTA – Poli Iași

/media/stiri/0/5/3/big/conf_uta1_1.jpg

Clubul UTA deschide procedura de acreditare pentru jurnaliștii care doresc să participe la meciul cu Politehnica Iași, programat duminică, 20 septembrie, de la ora 18:45, pe Arena ”Francisc Neuman”.

În continuare, restricțiile rămân în vigorare. Conform protocolului de organizare impus de Federația Română de Fotbal pentru această perioadă, la masa presei pot fi prezenți cel mult 10 jurnaliști, iar pe teren pot intra maxim 5 fotoreporteri.

Jurnaliștii interesați să participe la meci pot trimite cererile de acreditare la adresa media@uta-arad.ro până vineri, 18 septembrie, ora 11:00, cu includerea în e-mail a legitimației de presă în format digital (care să conțină nume, prenume, instituția media și funcția celui prezent la eveniment).

Solicitările ulterioare nu vor fi luate în considerare.

Lista reprezentanților media acreditați pentru meci va fi anunțată în cursul aceleiași zile, pe www.uta-arad.ro .

Conform protocolului, reprezentanții media trebuie să se supună examenelor medicale la sosirea în stadion – filtru epidemiologic (chestionar, termometrizare, declarație), ca atare este necesară prezența celor acreditați cel târziu la ora 18:30.

Tot conform protocolului, se interzice accesul în incinta stadionului cu orice cameră video, cu excepția deținătorilor de drepturi TV. Conferința de presă organizată împreună cu reprezentanții mass-media după fiecare meci și interviurile din zona mixtă rămân, de asemenea, interzise.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri