Adrian Falub anticipează disputa cu Dunărea Călărași: ”Avem nevoie de puncte”

/media/stiri/0/3/902/big/falub.jpg

Două zile ne despart de următoarea reprezentație a băieților noștri pe arena ce poartă numele lui Otto Greffner. Sâmbătă, de la 16:00, UTA primește vizita unui adversar redutabil în ultimele două sezoane, Dunărea Călărași.

Antrenorul Adrian Falub a vorbit astăzi despre confruntarea  ce contează pentru etapa a VIII-a din liga secundă. ”Dunărea e o echipă bine organizată, știe să joace fotbal și are moral foarte bun după ce a obținut patru victorii în ultimele patru meciuri. Vom încerca un sistem care poate folosi foarte bine calitățile jucătorilor de care dispunem, să fim mai bine echilibrați ofensiv și defensiv. Vreau să aducem mai mulți  ucători în fața porții. În ultimul meci n-am reușit să creem situații, trebuie să schimbăm ceva, cu Călărași trebuie să înscriem cu siguranță. N-am reușit, săptămâna trecută, nici să creem presiune, nici să avem agresivitate în ceea ce privește recuperarea mingii și asta ne-a costat. Vom vedea sâmbătă, sper că au înțeles cât mai mult din ceea ce am făcut și să punem și în practică. E important să obținem puncte, asta ne lipsește. Dacă vin în urma unui joc bun, cu atât mai bine”, a punctat tehnicianul utist.

Mădălin Ciucă lipsește, fiind suspendat un joc după eliminarea de la Afumați. Sunt scoși din calcule și mijlocașii Sorin Strătilă și Victor Prună, ambii accidentați. În schimb, apărătorii Norbert Polgar și Richard Filaret s-au antrenat normal și sunt șanse mari să se regăsească în efectivul cu care se abordează meciul de sâmbătă.

Galerie foto

Ultimele stiri

07:30, 16-10-2019,    Meciul urmator

VS

16-10-2019 19:30

Stadion: Municipal (Turnu Măgurele)

Parteneri