Adrian Mihalcea anticipează meciul cu Balotești: ”Să recuperăm ce ne-a lipsit”

/media/stiri/0/3/879/big/mihalcea.jpg

UTA a strâns rândurile după înfrângerea de la Sibiu și e în așteptarea etapei cu numărul VI din liga secundă. Sâmbătă dimineață, pe stadionul șirian ce poartă numele lui Otto Greffner, trupa arădeană e față în față cu CS Balotești.

Antrenorul Adrian Mihalcea se confruntă cu două probleme de ordin medical în rândurile echipei. Norbert Polgar a suferit o ruptură de menisc și e nevoit să iasă o perioadă din circuit, iar la antrenamentul de azi, Albert Stahl s-a accidentat și el. ”Sper să nu fie foarte grav și să putem conta pe el cât mai rapid”, a comentat tehnicianul.

Subiectul principal al săptămânii devine confruntarea de sâmbătă, pe care UTA nu-și permite să n-o tranșeze în favoarea ei. ”Contrar așteptărilor, suntem grup unit. Discutăm foarte mult și ne privim față în față. Am văzut o reacție foarte OK săptămâna aceasta din partea jucătorilor, cu toate că i-am criticat. Au înțeles mesajul: ce ne-a lipsit la Sibiu – determinare și agresivitate – trebuie să recuperăm acasă. Nu mai e loc de eșec sau semieșec. E șansa de a reintra în lupta grea pentru promovare”.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

11:30, 24-11-2019,    Meciul urmator

VS

24-11-2019 11:30

Stadion: "Motorul"

Parteneri