Alexandru Ciucur: ”Suntem pregătiți fizic și mental. Avem nevoie de puncte pentru noi, pentru suporteri”

/media/stiri/0/4/514/big/IMG_9434.jpg

UTA a intrat în linie dreaptă pentru meciul cu Sportul Snagov. Echipa noastră primește, duminică, vizita trupei ce ocupă prima poziție a ligii secunde după 26 de etape.

După două înfrângeri consecutive, în fața Luceafărului și Clinceiului, UTA traversează o perioadă delicată.

Sosit în această iarnă la Arad, experimentatul Alex Ciucur transmite că a venit momentul revirimentului. ”Ne așteaptă o partidă grea, în compania unui adversar foarte bun, dar suntem pregătiți și cred că nu ne vor surprinde. Nu trecem printr-o perioadă foarte bună, însă la acest meci mi-e frică doar de noi. Dacă suntem pregătiți fizic și mental, vom lua toate cele trei puncte. Avem nevoie de aceste trei puncte pentru noi, pentru suporteri, să revenim după două înfrângeri. Nu e plăcut să pierzi cu 2-0 și 3-0, fiind atâția fotbaliști cu  experiență în echipă. Sper să ne revenim și să demonstrăm că suntem puternici”, a decretat mijlocașul roș-alb.

UTA – Sportul Snagov se dispută duminică, 31 martie, de la ora 13:00. Manea, Coulibaly și Stahl sunt în afara circuitului din motive medicale. Alin Șeroni a suferit o întindere la ultimul joc, s-a antrenat separat, dar se speră că va fi în regulă pentru întâlnirea cu oamenii lui Eugen Trică.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri