Amical / Grosics Akademia Szeged - UTA 0-0

/media/stiri/0/4/460/big/szegeduta.jpg

* Al doilea amical al iernii regăseşte echipa noastră la Gyula, faţă în față  cu divizionara terță maghiară. UTA a început cu Orlic - Ivan, El Hasni, Iuga, Copaci - Alexandre Alfaiate (în probe) - Stahl, Miculescu, Matei, Kanda - Rus.

* Arădenii au beneficiat de o lovitură liberă de la 18 metri, portarul maghiar a parat execuția lui Kanda (10).

* Ivan a centrat bine de pe dreapta, goalkeeperul maghiar a cules mingea de pe capul lui Cipri Rus. Pe contră, Orlic a avut reflex excelent la o lovitură de cap din 7 metri (17).

* Miculescu a pasat ideal printre fundaşi pentru Stahl, care, din 8 metri, a tras prea lejer şi portarul a reuşit să prindă (30).

* Scor alb la pauză.

* Actul secund a început cu modificări, Bodea, Costin şi Suslak joacă în locurile lui Orlic, Stahl respectiv Copaci.

* Încă două modificări (50), Rus şi Kanda le-au lăsat locurile lui Popa şi Francisco Vera (în probe).

* A ieşit Matei (55), a intrat Mamadou Keita (în probe).

* Intervenții salvatoare ale lui Bodea, care a blocat două şuturi din 8 metri în aceeaşi fază (60).

* Ultimele schimbări la UTA, au ieşit Miculescu şi Alexandre, au intrat Hrezdac şi Isac (70).

* Ocazie bună pentru Isac, pătrundere în dribling şi şut din 14 metri stânga, portarul a deviat salvator în corner (88).

* 0-0 scor final.

”Am avut mulți jucători noi, am folosit și un modul nou, e încă greu să avem trasee și omogenitate după doar două jocuri. Am trasat niște teme îndeplinite 80 la sută pe faza defensivă, iar în ofensivă au fost momente în care am atacat destul de bine. Au lipsit golurile, e important și că ne-am păstrat poarta intactă”, a comentat Cristi Păcurar, care s-a referit și la jucătorii aflați în probe: ”Încă suntem în lucru. Unii au confirmat, pe ceilalți îi mai așteptăm, dar nu ne grăbim, pentru că vrem să evităm problemele din trecut”.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri