AMICAL / UTA - Budaörsi SC 2-0

/media/stiri/0/4/623/big/uta.jpg

De la ora 18:00, UTA dispută primul amical din stagiul sloven de pregătire. Față în față cu echipa noastră e divizionara secundă maghiară SC Budaörsi. 

Laszlo Balint s-a oprit asupra următoarei formule de start: Bolboașă - Tomozei, Melinte, Ilie, Stancu - Hrezdac, Lorenzi - Ursu, Miculescu, Bustea - Buhăcianu. La dispoziția tehnicianul roș-albilor mai sunt, pentru jocul de azi, Iacob, Șeroni, Ivan, Deta, Salka, Vulturar, Pușcaș, Isac, Oroian, Rus și Khalaila. 

* UTA a început avântat, Buhăcianu a avut o centrare căruia lui Bustea i-a lipsit foarte puțin s-o ajungă (1). 

* O acțiune Buhăcianu - Miculescu a purtat mingea la Lorenzi, al cărui șut din 16 metri ușor stânga a fost deviat de portarul maghiarilor (3).

* Cap Melinte din 7 metri, portarul scoate de sub bară în corner. De acolo, Bustea execută până la Miculescu, aflat în poziție excelentă, dar surprins de minge (10). 

* Ocazie mare pentru UTA: Miculescu l-a deschis în dreapta pe Ursu, pătrundere în 8 metri și șut la colțul lung puțin pe lângă (13).

* Șut Ursu din 8 metri dreapta, un fundaș scoate din fața liniei porții (17).

* Tomozei a trimis periculos și cu efect de pe dreapta, goalkeeperul adversarilor a fost pe fază (28).

* Transversală Miculescu din dreapta careului mare (37).

* Călcâi Miculescu de pe dreapta pentru Ursu, portarul deviază în 5 metri, acolo e Bustea, care trimite precis în plasă, 1-0 pentru UTA (40).

PAUZĂ.

* Balint face două schimbări la pauză, Melinte și Bustea au ieșit, au intrat Șeroni și Oroian (46). Partea a doua se joacă pe ploaie. A fost înlocuit și Bolboală cu Iacob.

* Lovitură liberă Stancu, Ilie ratează de puțin întâlnirea cu mingea din poziție de singur cu portarul (49). 

* Miculescu scapă spre poartă și e agățat la 17 metri. Lovitură liberă executată de Lorenzi (55) pe jos în stânga portarului și e 2-0!

* Ies Pușcaș, Khalaila și Isac, ies Lorenzi, Buhăcianu și Hrezdac (57).

* Driblinguri în cascadă Miculescu, șutul e blocat, Oroian urmărește, dar și el e stopat în careu (60). 

* Intră Rus și Ivan, ies Tomozei și Ursu (62). 

În minutul 80, o furtună puternică a făcut imposibilă continuarea meciului, brigada de arbitri a fost nevoită să fluiere finalul. Până atunci, Laszlo Balint îi trimisese în teren și pe ceilalți jucători de pe bancă, adică Salka, Deta și Vulturar. 

Duminică, UTA va disputa al doilea amical al cantonamentului, în compania divizionarei secunde slovene NK Rogalsa. 

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri