AMICAL / UTA - Grosics Akademia Szeged 1-1

/media/stiri/0/4/463/big/IMG_3753.jpg

La ora 13:00 începe al treilea amical al iernii pentru UTA, în compania formației maghiare de ligă terță Grosics Akademia Szeged.

Staff-ul tehnic roș-alb a optat pentru următorul prim unsprezece: Bodea - Ivan, El Hasni, Șeroni, Copaci - Alfaiate, Melinte - Alen Moisin (în probe), Miculescu, Kanda - Vera. Pe bancă sunt: Orlic - Suslak, Popa, Matei, Rus, Hrezdac, Keita, Isac, Merian, Iuga. 

Vizitatorii, antrenați de portughezul Joao Janeiro, îi au în teren pe: Aleksic - Olah, Paszka, Manga, Zvara, Andorka, Mate, Farkas, Moga, German, Erdei. Rezerve: Santai, Achim, Popin, Hegedus, Cigan, Zabari.

* UTA deschide scorul după șapte minute: Melinte a pătruns în forță, frontal, i-a pasat în stânga lui Kanda, care a trimis o boltă frumoasă sus, în colțul lung, 1-0!

* Repriza s-a încheiat cu scorul stabilit de golul lui Kanda. UTA și-a mai creat o șansă bună, prin Vera, al cărui șut din 15 metri, pe jos, a fost blocat de portarul oaspeților. Trupa din Szeged a avut și ea câteva oportunități, trei la număr, Bodea a fost de fiecare dată pe fază.

* Partea a doua începe cu mai multe schimbări la UTA. Au ieșit Bodea, Șeroni, Melinte, Moisin, Miculescu, Vera și au intrat Orlic, Iuga, Keita, Popa, Matei și Rus.

* Ocazie bună pentru UTA - Matei, din dreapta, l-a deschis pe Cipri Rus, șutul din unghi a trecut puțin peste transversală (65).

* Încă două schimbări la UTA, au ieșit Alexandre și Copaci, au intrat Hrezdac și Suslak (75).

* Iese Kanda, intră Merian (80).

* Oaspeții egalează cu un minut înainte de final, Hegedus a găsit culoar și a deviat în plasă din apropiere,1-1 scor final. UTA a mai avut o fază notabilă, o lovitură liberă trimisă de Merian lângă bară, goalkeeperul vizitatorilor a avut reflex bun.

Seria jocurilor de verificare pentru UTA continuă sâmbătă, în Ungaria, în compania echipei de Liga III Fuzesgyarmat.

***

Am urmărit mai multe lucruri, în primul rând integrarea lui Melinte și Șeroni, apoi să le dau posibilitatea lui Kanda sau Alexandre să joace mai mult. În privința ultimului și a lui Vera vom lua o decizie în scurt timp. Moisin, și el la primul joc, e un jucător crud, dar interesant. Jocul următor, din Ungaria, vreau să îl folosim cu un scop precis, cu cât mai mulți titulari, care să aducă ritm și constanță”, a comentat antrenorul principal Ionuț Popa, care n-a contat azi pe Coulibaly, Costin și Stahl, toți menajați din motive de ordin medical.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri