Amical UTA – Unirea Șeitin 9-1 / Formații / Marcatori / Reacție Roșu / FOTO

/media/stiri/0/3/690/big/_MG_8008.jpg

Trei puncte au intrat astăzi în contul UTA-ei ca urmare a retragerii Unirii Tărlungeni, așa că Laurențiu Roșu și staff-ul său tehnic au programat un amical în compania Unirii Șeitin (Liga V Arad).

”Scopul a fost să punem la punct unele lucruri: acțiuni de atac, pressing cât mai avansat, să stăm cât mai departe de poarta noastră, să ne creem ocazii și să dăm goluri. Într-adevăr, am întâlnit o echipă de Liga a V-a, care prima repriză a rezistat cât de cât bine, dar chiar și așa am reușit să marcăm de trei ori și să mai avem alte ocazii”, a indicat ”principalul” roș-albilor.

3-1 era scorul după primele 45 de minute, cu goluri utiste semnate de Petre, Piccioni și Chindriș. Primul a marcat cu o lovitură de cap din 6 metri după un corner de pe dreapta, iar ceilalți doi au înscris prin șuturi spectaculoase de la 25 de metri. Unirea a reușit o contră din care a marcat, Cerna a fost autorul golului.

”În a doua repriză, adversarul a cedat puțin, noi am avut o posesie foarte bună, cu acțiuni din prima. Am înscris în total nouă goluri, puteau fi chiar mai multe, dar sunt foarte mulțumit de atitudinea jucătorilor, de cum s-au implicat și că au jucat relaxat, arătând că au valoare și că pot crea ocazii printr-un joc combinativ, ceea ce îmi doresc”, a conchis Roșu.

A fost 9-1 la final: Vîlceanu, Curtuiuș (3), Toma și Costin completând lista marcatorilor arădeni.

În repriza I, UTA a jucat în alcătuirea: Miron – Costin, Filaret, Sabău, Copaci – Gruiescu, Chindriș, Jorza, Vîlceanu – Petre, Piccioni. După pauză, pe teren au intrat: Zamfir – Muntean, Manea, Copaci, Filaret – Costin, Copil, Jorza, Vîlceanu – Curtuiuș, Piccioni. Pe parcurs, Tănase, Toma și Dinculescu și-au mai făcut loc în efectivul roș-alb. Pe lângă ultimii doi, Roșu i-a mai verificat pe juniorii U 17 Sabău, Gruiescu și Zamfir. ”Sunt jucători interesanți, pe care echipa se va putea baza într-un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat, au calități și pot face pasul spre prima echipă”, a comentat tehnicianul utist.

Unirea Șeitin i-a avut în teren pe Linguraru – Cerna, Gabor, Galiș, Badea – Apostol, Bulz, Corbu, Tambor – Bozian, Nichituț. Au mai intrat: Păcurar, Hărțanu, Matei, Niță, Suciu, Ștefan.

Arbitri: Sergiu Covaci – Emil Arsa, Tudor Groșan.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:00, 24-04-2018,    Meciul urmator

VS

24-04-2018 17:00

Stadion: ”Otto Greffner” Șiria

Parteneri