Andor: ”Am câștigat un meci pe care l-am început greoi”

/media/stiri/0/3/455/big/balotesti-41.jpg

După ce a marcat în ultimele două etape, Cristian Andor a reușit un nou meci bun pentru echipa arădeană. Acesta i-a pasat decisiv lui Adrian Petre la faza golului trei.

”Mă bucur că am reușit să câștigăm un meci în care am început greoi. Ne-am revenit repede și imediat după pauză am reușit să preluăm conducerea pe tabelă. Sunt fericit că am dat assistul la golul trei și cred că atunci s-a scris istoria câștigătoarei acestui joc.” a declarat mijlocașul.

Deși terenul a fost problematic și la această partidă, nu i-a împiedicat pe utiști să practice un joc combinativ și de posesie, cel puțin în repriza secundă.  ”E bine că nu jucăm miercuri, avem o săptămână în care putem să pregătim foarte bine meciul de la Târgoviște. Sincer, aș vrea ca acesta să fie ultimul meci din acest an pentru că terenurile devin tot mai impracticabile și putem pierde puncte pe care probabil nu le-am pierde pe un teren bun. Dar rămâne la latitudinea fiecărei echipe să fie sau nu de acord cu amânarea celor două etape.”  a mai adăugat Cristian Andor referitor la suprafețele de joc din această perioadă a anului.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion: Comunal (Uricani)

Parteneri