„Aportul suporterilor este foarte important pentru noi!“

/media/stiri/0/4/687/big/PIC_8459.jpg

Astăzi, de la ora 13:30, la sediul clubului UTA, a avut loc conferința de presă săptămânală care prefațează întâlnirea de duminică cu CS Mioveni, ocupanta locului secund în Liga 2.

„Ne așteaptă un meci extrem de complicat, întrucât vom juca împotriva unui adversar valoros care a pornit ca din pușcă acest sezon. Aceștia vin după un parcurs bun în care nu au cunoscut încă înfrângerea.

Dar, punând în balanță, și noi avem un debut de sezon bun, cel puțin pe propriul teren, fără gol primit și ne dorim să continuăm acest parcurs. Sper să jucăm în fața unui stadion plin deoarece aportul suporterilor este foarte important pentru noi“, a declarat antrenorul László Balint.

„Chiar dacă am aflat următorul adversar din Cupa României, concentrarea noastră trebuie îndreptată către meciul cu Mioveni. Deși am marcat deja de trei ori în campionat, prima mea sarcină, ca și mijlocaș central, este de a organiza jocul echipei. Dacă se ivește ocazia să și marchez, cu atât mai bine“, a declarat Diego Lorenzi.

„În această vară m-am pregătit foarte bine și pot spune că sunt 100%. Vreau să demonstrez că pot să joc ori de câte ori Mister apelează la mine. Nu am stat pe gânduri și am acceptat din prima când mi s-a propus să vin la UTA, un club mare, de tradiție, cu suporteri frumoși. Cred că orice jucător și-ar dori să ajungă aici și să îmbrace tricoul roș-alb“, a spus Andrei Rus, cea mai nouă achiziție a UTA-ei.

Tot astăzi s-au tras la sorți meciurile din 16-imile Cupei României, iar UTA va întâlni pe Dinamo București. „Mi-am dorit un adversar puternic, din prima ligă, în primul rând pentru a ne putea vedea valoarea cu adevărat, iar în doilea rând pentru suporterii noștri“, a punctat antrenorul nostru.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri