Au încheiat perfect ziua! UTA U17 - Ardealul Cluj 3-0

/media/stiri/0/3/411/big/uta_elite-2.jpg

Astăzi a fost o zi perfectă pentru echipele clubului. După ce prima echipă a câștigat 4-2 împotriva Unirii Tărlungeni, Under 19 a trecut cu 3-2 de Ardealul, a venit rândul celor de la Under 17 să încheie seria cu o victorie clară împotriva liderului.

Echipa antrenată de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Alexandru Țamboi  a reușit să se apropie la două puncte de liderul seriei, după ce a câștigat jocul direct disputat astăzi la ora 14 pe terenul din Sânicolaul Mic. În minutul 8, Dumitru Damian a deschis scorul printr-un lob de la marginea careului, lateral dreapta. Avantajul s-a mărit în minutul 61: în urma unei centrări venite de pe partea dreaptă, Faur apare în fața porții și reușește să introducă mingea în poartă, nu înainte ca aceasta să lovească bara. Introdus în timpul meciului, Raul Obrad a reușit să închidă tabela cu o execuție senzațională de la 25 de metri care s-a oprit în vinclul porții.

UTA a început meciul cu Zamfir – Deliman, Sabău, Onuțan, Frai, T. Bodri, Covaci, Dumitru, Deta, Faur, Gruiescu. Au mai jucat: L. Bodri, Obrad, Petcuț, Tuța, Stan.

”A fost un meci bun din partea noastră, un meci pe care l-am dominat de la început. Prima repriză am ratat o ocazie foarte mare, singur cu portarul dar pe urmă a venit și primul nostru gol, probabil puțin norocos. Am condus la pauză și a doua repriză a decurs fără prea mari ocazii din partea oaspeților, iar pe fondul unui joc bun am câștigat fără drept de apel. Astăzi am arătat că am fost mai buni decât ei.” au fost cuvintele antrenorului Costel Bogoșel.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri