Bogdan Miron: ”La Snagov, după trei puncte și să nu luăm gol!”

/media/stiri/0/3/319/big/miron.jpg

Goalkeeperul în vârstă de 26 de ani a menținut intactă poarta UTA-ei în ultimele două jocuri, cel de la Suceava și cel de acasă, cu Dacia Unirea Brăila. Înaintea meciului de la Snagov, cu Metalul Reșița, Bogdan Miron transmite că trupa arădeană vrea a treia victorie consecutivă.

”Vom aveam un meci greu, e important să avem atitudine și, dacă ne impunem jocul, nu vor fi probleme. Colegii mei sunt ambițioși, mergem după cele trei puncte și să nu luăm gol. Sincer, nici nu mă interesează ce se întâmplă în tabăra lor, important e jocul nostru. Suntem serioși și nu vor fi probleme. Nu ne luăm după clasament, toate echipele își dau viața împotriva noastră, vine UTA, un meci interesant, oricum”, spune Miron.

Portarul utist a vorbit și despre echipele pe care le vede capabile să lupte la vârful clasamentului ligii secunde: ”După primele etape, Luceafărul Oradea mi s-a părut o echipă interesantă, Chindia Tâgoviște rămâne sus, poate și CSM Râmnicu Vâlcea să aibă un cuvânt de spus. Noi luăm fiecare meci în parte și eu zic că ne batem acolo sus”.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri