Burlă și Strătilă au marcat primele goluri ale UTA-ei din 2017

/media/stiri/0/3/515/big/uta_cermei-9.jpg

UTA a intrat azi-dimineață în arenă pentru primul amical al anului. Adversară, divizionara terță Gloria Cermei, în rândurile căreia s-au regăsit câțiva foști componenți (de dată mai mult sau mai puțin recentă) ai echipei noastre.

Laurențiu Roșu a început cu Miron – David, Manea, Wild, Burlă – Costin, Polgar, Jorza, Andor – Curtuiuș, Nedelcu. Ultimul are 19 ani și a fost acontat de la Ceahlăul Piatra Neamț, iar momentan e o variantă pentru echipa secundă. Adili, Tănase și Copil, toți cu probleme de ordin medical, au rămas pe margine, iar Gligor a fost menajat. Formația de start a Cermeiului i-a reunit pe Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak – Coșa, Șiclovan, Nistor, Aldan – Diarra – Bulza. Arbitri: Tudor Jurcă – Paul Ardelean, Alina Mihoc.

Primul act a purtat amprenta superbului gol marcat de Bogdan Burlă, lovitură liberă perfect executată în vinclul din stânga lui Rusu, de la 20 de metri, 1-0 (23). După jumătate de oră, portarul Barna i-a luat locul lui Miron.

Distribuția de la debutul actului secund i-a mai inclus pe Muntean, Wild, Copaci, Filaret – Strătilă, Chindriș, Tarcea, Vlad – Petre, Stahl. Partea a doua a început cu un nou gol al UTA-ei, venit șutul-centrare expediat de Strătilă din colțul drept al suprafeței de pedeapsă a Cermeiului, 2-0 (49).

Trupa lui Mircea Aslău a revenit în ultima parte a jocului. Mai întâi, Varga (junior împrutat de UTA) a redus diferența, reluând din careul mic o lovitură liberă pe care Mara (intrat în minutul 60) o respinsese, 2-1 (79). Și tot din lovitură liberă a venit și golul de 2-2: Suslak a șutat precis de la 19 metri, la fel ca la execuția lui Burlă, mingea s-a dus la vinclu (81).

La două minute, UTA a beneficiat de o lovitură de pedeapsă, însă portarul Rusu a parat șutul lui Petre și s-a încheiat 2-2. În efectivul roș-alb a mai intrat Covaci.

Fotbaliștii subliniați intră în lotul pe care Laurențiu Roșu și staff-ul său tehnic îl deplasează în cantonamentul de la Oliva Nova. Mâine se pleacă spre Spania.

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri