Căpitanul a împlinit 38 de ani! Botiș: ”Avem încredere că putem reuși ceva frumos”

/media/stiri/0/3/129/big/botis.jpg

Zi frumoasă astăzi pentru Sorin Botiș, sărbătorit de colegii săi. Veteranul și căpitanul echipei a jucat un rol foarte important în ultimii trei ani și rămâne un reper al trupei roș-albe. ”Nu mă uit niciodată la câți ani am înainte să intru în teren. Mă uit la ce am de făcut și, cu experiența mea, îmi văd de treabă”, a punctat apărătorul arădean.

UTA e contectată la turul de forță care-o așteaptă în acest zile: duminică e la Mioveni, miercuri la Târgoviște, iar sâmbăta viitoare primește vizita Mediașului. ”Eu mă pregătesc pentru primul meci, urmează să vadă antrenorii dacă pot să mă refac fizic și psihologic pentru următoarea partidă. Important e ca și cel care intră să creadă în șansa lui și în victorie”, transmite ”Sore”.

Tabăra arădeană e pe ultimii metri ai ciclului săptămânal ce se încheie duminică, în fieful Mioveniului. ”În tur, o greșeală-două au fost taxate imediat. Așa s-a întâmplat și acolo, n-au avut foarte multe șanse, dar ce au avut au fructificat. Anul trecut au terminat pe locul 2, au o echipă bună pentru liga a doua, sunt omogeni. Noi suntem încă în construcție, dar avem încredere că putem reuși ceva frumos”, a analizat Botiș, care a comentat și dorința promovării: ”UTA are tradiție, impune respect, nu se mulțumește cu puțin. Jucătorii care au intrat în acest campionat au demonstrat că își merită locul. Cu punctele acumulate s-a creat în jurul echipei o speranță, trebuie să avem responsabilitatea și să luptăm pentru ce am făcut până acum și, de ce nu?, să promovăm. Avem jucători tineri care își doresc acest lucru. Nu neapărat din punct de vedere material cât din punct de vedere sportiv”.  

Galerie foto

Ultimele stiri

06:00, 01-06-2018,    Meciul urmator

VS

01-06-2018 18:00

Stadion:

Parteneri