Căpitanul indică: ”Atitudinea și publicul ne pot duce în prima ligă”

/media/stiri/0/3/233/big/botis.jpg

UTA se pregătește să încheie antrenamentul, ultimul de dinaintea ciocnirii cu FC Voluntari. Acum trei zile, căpitanul Sorin Botiș anunța că speranțele sunt încă vii, în ciuda diferenței la care se impuseseră ilfovenii.

”Sore” și-a menținut linia: ”E un meci decisiv pentru promovare, noi trebuie să remontăm acel 3-0, un 3-0 pe care, dacă echipa are acea atitudine ca în acești doi ani, sunt convins că spectatorii care vor veni la stadion să vadă o minune ne vor încuraja și vom crede într-un rezultat care ne poate duce în prima ligă. Adversarul e obișnuit cu jocurile importante, dar și noi am dovedit că suntem în progres. Tinerii noștri sunt de perspectivă și merită să facă pasul spre marea performanță. Noi, suflarea utistă, ne dorim să reușim împreună mâine. Ne-am pregătit, urmează să punem în practică ce am pregătit”.

”Contează ce dăm noi pe teren. Publicul primește un semnal de la noi, doar noi putem să-l facem să exulte și să aibă atitudinea de la meciul cu Călărași, una de nemaivăzut, cel puțin în cariera mea”, a mărturisit liderul vestiarului arădean.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri