Carduri de acces pentru presă

/media/stiri/0/5/51/big/uta_liga_1.jpg

În urma modificării protocolului pentru competițiile fotbalistice, clubul UTA anunță începerea procedurii de acreditare a jurnaliștilor pentru restul sezonului 2020-2021 al Ligii I.   

Înscrierile se fac pe adresa media@uta-arad.ro până vineri, 23 octombrie 2020, ora 12:00. Solicitarea trebuie să conţină nume, prenume, număr de telefon şi  adresă de email (sau menţiunea că adresa de pe care a fost efectuată cererea este cea corectă), precum şi o copie în format electronic a legitimaţiei de presă.

Sunt disponibile 20 de locuri la masa presei şi 16 pentru fotografi. Cererea de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării.

Datorită protocolului impus de autorități şi pentru a acoperi cât mai multe publicaţii, clubul își rezervă dreptul de a acorda o singură acreditare – nominală - pentru fiecare publicaţie.

La masa presei, jurnaliştii trebuie sa păstreze o distanţă de un scaun între persoane. Prioritate pentru locurile cu pupitre o au cei care relatează sau postează în timp real detalii din timpul meciului. Restul reprezentanților media pot ocupa sectorul alăturat.

Vă reamintim că jurnaliştii şi fotoreporterii trebuie să treacă prin filtrul epidemiologic la începutul fiecărui meci, iar prezenţa la stadion este necesară cu cel puţin 15 minute înaintea startului oficial.

Jurnaliștii care vor fi acreditați vor primi răspunsul tot pe e-mail.

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri