Cipri Rus: „Am venit concentrați și se pare că ne-a ieșit”

/media/stiri/0/4/311/big/IMG_5410.jpg

Cipri Rus a închis tabela pe „Dan Păltinișanu” după ce a marcat golul de 3-0 pentru arădeni în partida cu ACS Poli. Intrat în repriza secundă, acesta a primit o pasă lungă de la Enescu, atacantul arădean a preluat cu pieptul, a intrat cu mingea în careu și l-a executat pe Curileac cu un șut la colțul lung.

„Toată săptămâna trecută am fost ținuți în priză de Ionuț Popa că vom juca împotriva unei echipe care a evoluat în Liga 1, cu șase-șapte jucători care au jucat chiar titulari. Am venit concentrați și se pare că ne-a ieșit. Știam că meciul are o importanță aparte și pentru antrenoroul nostru, anul trecut fiind la ei, așa că am făcut tot ce ne stă în putință să luăm cele trei puncte”, a declarat Cipri Rus.

Partida s-a jucat în fața a aproximativ 200 de spectatori. De la Arad au venit în jur de 80 de suporteri, care s-au făcut auziți pe toată durata partidei. „Sincer, m-am simțit ca și cum aș fi jucat acasă. Ai noștri au venit în număr mare, i-am simțit foarte aproape de teren. Îi așteptăm în număr și mai mare alături de noi, iar noi să facem tot ce putem să îi bucurăm”, a mai adăugat Rus.

Galerie foto

Ultimele stiri

08:30, 20-04-2021,    Meciul urmator

VS

20-04-2021 20:30

Stadion: Dinamo - Central (Bucureşti)

Parteneri