Cipri Rus regăsește bucuria golului. Frontiera Curtici – UTA 0-1

/media/stiri/0/3/96/big/cipri-rus-regaseste-bucuria-golului-frontiera-curtici-uta-0-1.jpg

În timp ce jumătate de echipă a rămas la Arad pentru un antrenament cu Cristi Todea, Roli Nagy și Cristi Păcurar i-au văzut la lucru pe ceilalți băieți contra Frontierei Curtici.

Terenul bun a provocat și poftă de joc, meciul disputat în compania ”grănicerilor” lui Dinu Maghici a avut ritm bun și nerv pozitiv. UTA a fost prima periculoasă când Roman l-a deschis în stânga pe Rus, atacantul a centrat pentru juniorul Covaci, acesta a trecut mingea pe lângă portar, însă și peste transversală (20). Imediat, ex-utistul Adi Piț l-a testat pe Anca din marginea suprafeței de pedeapsă, goalkeeper-ul roș-alb a avut reflex bun și a parat (22).

Finalul primului act a adus și unicul gol al meciului: Roman l-a pus în cursă pe Aldan, tânărul stângaci și-a depășit adversarii în stânga careului mare, a centrat în buza suprafeței de poartă pentru Rus, care s-a aruncat după minge și, cu capul, a prelungit-o în colțul lung, 0-1 (42).

Partea a doua a debutat tot cu UTA în prim-plan: Rus a trecut de Pleșca, i-a așezat lui Roman, dar acesta, singur cu Potoreț în 8-9 metri, a tras în fostul portar al Romvestului (48). Distribuțiile au început să se modifice pe măsură ce repriza a înaintat în timp, însă implicarea a rămas pozitivă. Gazdele au fost aproape de gol, Piț a nimerit bara (68), Potoreț a scos de sub bară torpila lui Petre (71), iar pe contră Prică (testat de UTA vara trecută) a ajuns singur cu Mara, care a rămas în picioare și a evitat golul (72).

UTA i-a avut în teren pe Anca (46 Mara) – Lazăr (60 Iuga), Manea (70 Iova), Filaret, Dinculescu (46 Costin) – Covaci (63 Petre), Jorza, Roman, Aldan (70 Dinculescu) – Copaci (60 Murakami), Rus. La Frontiera, Maghici a început cu Iacob – Gavriș, Crișan, Pleșca, Morariu – Nedea – Parlapan, Avrămuțiu, Gliguța – Piț, Prică.

”Un test foarte bun, cu o echipă prezentă și conectată, știam că sunt lucruri serioase la Curtici. Ne-a interesat să-i vedem pe jucătorii care au jucat mai puțin în campionat și pe cei de la echipa a doua, cărora ușa primei echipe le e deschisă. Mă bucur pentru Cipri Rus, a finalizat, sper să fie o descătușare pentru el, o merită și sunt convins că va mai avea realizări pentru UTA”, a comentat antrenorul utist Roland Nagy.

Galerie foto

Ultimele stiri

11:00, 28-04-2018,    Meciul urmator

VS

28-04-2018 11:00

Stadion:

Parteneri