CN U19 / LPS Bihorul Oradea - UTA Arad 0-2

/media/stiri/0/4/146/big/IMG_8809.jpg

UTA a trecut cu bine de cel mai dificil meci din acest an,  reușind o victorie cu scorul de 2-0 contra echipei de pe locul doi, LPS Bihorul Oradea. Ambele goluri au fost marcate de către Călin Gruiescu. Primul gol a venit în minutul 26, din pasa lui Țuța. În repriza a doua, minutul 80, Toma dă o pasă în spatele fundașilor adverși, iar Gruiescu singur cu portarul pecetluiește soarta partidei.

UTA: Creța - Savin, Sabău, Onuțan, Curta, Nagy, Popa, Toma, Gruiescu, Țuța, Petcuț.
Au mai jucat: Debre, Frai, Laza, Roșu, Lezeu.
A marcat: Gruiescu (26, 80)

„A fost un meci considerat ca fiind cel mai greu, pe care l-am tratat cu toată seriozitatea. În continuare ne axăm pe ultimele jocuri, să ținem echipa în priză pentru a accede la turneul final. Noi toți, conducerea, jucătorii, ne dorim să ne prezentăm cât mai onorabil, chiar să depășim performanța de anul trecut“, a declarat la finalul partidei Alexandru Țamboi.

UTA va mai avea de disputat trei meciuri din etapa regulară:  29 aprilie (acasă) cu Dacia Orăștie, 2 mai (acasă) restanța contra Arieșului Turda și în 5 mai (deplasare) cu LPS Târgu Mureș. O victorie contra ultimei clasate, Dacia Orăștie, o va face pe UTA matematic câștigătoarea seriei a 8-a.

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 24-02-2020,    Meciul urmator

VS

24-02-2020 17:30

Stadion: Municipal - Miercurea Ciuc

Parteneri