Compania Rodspectra, alături de UTA și în Liga I

/media/stiri/0/5/4/big/IMG_20200917_130319.jpg

Clubul UTA continuă colaborarea cu compania Rodspectra (patron Mihai Tomoioagă), o colaborare frumoasă începută de mai mult timp și reînnoită pentru Liga 1.

”Ne bucurăm că putem prezenta un sponsor important al clubului. De fapt, compania Rodspectra nu are nevoie de prezentare, este un brand  cunoscut și este alături de noi de mai mulți ani”, a punctat Alexandru Meszar, coordonatorul UTA-ei. 

Din partea companiei Rodspectra, mesajul a fost transmis de Aurel Piț, un vechi utist, care nici el nu mai are nevoie de prezentare în familia roș-albă: ”Cu UTA ne cunoaștem de mulți ani, am pornit împreună pe acest la drum. S-au schimbat multe de atunci, dar noi am continuat să credem și să ducem visul cât mai departe. Unii s-au îndoit, dar noi am fost convinși că UTA va redescoperi mândria de a fi în Liga I. Pentru performanță e nevoie de resurse, noi suntem cel mai mare depozit de materiale de construcții din Arad, am continuat să fim alături de club și în sezonul 2020-2021. De 15 ani, firma noastră, Rodspectra, continuă să ducă visul mai departe. Mii de arădeni au în casele lor amprenta noastră. Ne bucurăm să fim parteneri și în acest sezon, continuăm împreună acest vis. Povestea merge mai departe, hai UTA!”. 

Galerie foto

Ultimele stiri

05:30, 16-04-2021,    Meciul urmator

VS

16-04-2021 17:30

Stadion: ”Francisc Neuman”

Parteneri