Comunicat al clubului UTA

/media/stiri/0/3/447/big/codru.jpg

Toate bazele sportive pe care ne desfășurăm activitatea sunt închiriate de la Primărie. Având în vedere cele întâmplate în vară, la meciul cu Voluntari, și prognozele meteo de dinaintea meciului cu Timișoara, la inițiativa proprie, sprijiniți de mai mulți membri de la Suporter Club UTA și de domnul Ignat, de la Primărie, am încercat să evităm ca terenul de joc să fie înfundat.  Am dorit să nu repetăm situația de la meciul cu Voluntari. Am acoperit toată suprafața de joc cu folie, am chemat și elicopterul a doua zi pentru a usca terenul, însă ploaia nu s-a oprit. Terenul de la Sînnicolau a fost inundat și același lucru s-ar fi întâmplat și la Motorul dacă nu încercam protejarea. Lucrările efectuate la teren în săptămânile de dinaintea jocului cu Timișoara au fost o nereușită, ducând efectiv la mocirlirea terenului. Nu s-a putut juca într-adevăr așa cum Laurențiu și băieții au pregătit meciul.

Vă asigurăm că nu vom mai disputa niciun meci pe teren propriu în asemenea condiții. Dacă va fi nevoie, vom disputa unul sau două jocuri în altă localitate. Am studiat variantele Pîncota, Șiria, Salonta sau chiar Oradea. Suporterilor noștri li se va asigura transportul dus-întors gratuit.

Soluția pentru rezolvarea stării terenurilor aparține proprietarului bazelor sportive. L-am invitat astăzi, la conferința noastră de presă, și pe domnul Dugăeșescu Marin, dar a refuzat participarea.

Biletele vândute la pachetul UTA – Poli sunt valabile pentru următoarele două meciuri pe teren propriu. În funcție de decizia FRF în ceea ce privește posibila retragere a echipei ACS Berceni vom ști și programul calendaristic din perioada imediat următoare.

 

Galerie foto

Ultimele stiri

Parteneri